Jel Nijema bio na prozivci ?19TM87 je napisao/la:evo sad s prozivke B. Colic i mali Zolotic najspremniji
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izradio ga Mirkec
. Haj neka je, mada mislim da je izradio sebe

**** te igrač koji nespreman dođe na prozivku i odma se povrijedi 

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
Radovanović je odigrao prvu sezonu odlično. Druga je bila
Loša, blago rečeno.
Perak, Mešić, Popović, Ćulum, Rovčanin, Radovanović, Spahić out. Lijepo. Ušteda para
Ko se povrijedio ?

Perak, Mešić, Popović, Ćulum, Rovčanin, Radovanović, Spahić out. Lijepo. Ušteda para

Ko se povrijedio ?
nije on ce se valjda prikljuciti dole u Medjugorjubanovan je napisao/la:Jel Nijema bio na prozivci ?19TM87 je napisao/la:evo sad s prozivke B. Colic i mali Zolotic najspremniji
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
drakul istegnuo mišićbanovan je napisao/la:Radovanović je odigrao prvu sezonu odlično. Druga je bilaLoša, blago rečeno.
Ko se povrijedio ?

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A ko je onaj omaleni što je trčao sa "juniorima" i prinovama? 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Semir Bukvic golman ..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne ulijeva mi on neku sigurnost
Možda ovi stariji forumaši znaju bolje od mene, kakav je i ostalo, ali po meni nekako uopšte nema golmanske predispozicije...

Možda ovi stariji forumaši znaju bolje od mene, kakav je i ostalo, ali po meni nekako uopšte nema golmanske predispozicije...
Ž '21!
Malo me upalilo ovo Amarovo polemisanje oko Radovanovica. Mirko trazio veci ugovor, Amar mu nije dao i KRAJ PRICE. Sta ga ima cekati i misliti, nije Karlos. Hvala mu za trud al nece Zeljo propasti bez njega. Gledao sam ovog Bukvica par puta, branio i za prvi tim na Kosevu protiv njanja, meni se pravo svidja i mislim da ce biti pojacanje bar u buducnosti
-
- Kontakt:
Ocito onda slabo znas i slabo pratis golmane u nasoj ligi. Ovaj decko kada god je branio za Olimpic branio je na izrazito visokom nivou i siguran sam da u Bosni i Hercegovini nema kvalitetnijg golmana njegovih godina.Bianconeri1988 je napisao/la:Ne ulijeva mi on neku sigurnost![]()
Pocetak priprema u majicama osvajaci 2009/2010, stvarno sam bez komentara al eto valjda se ceka da nam novi sponzor posalje te garniture dresova 

-
- Kontakt:
Radovanovic je po meni bio prosjecan igrac(da ne kazem los pogotovo ove 2 sezone), sad je jedini problem sto bi trebali dovesti 2 lijeva beka( ili jednog pravog lijevog beka i nekog ko to moze pokriti kad zatreba, jer valjda je amar vise skonto da je stanic na beku promasaj i da ga sputava guranjem da igra na neprirodnoj poziciji).
-
- Kontakt:
Pa sta ocekujes da svi istrce u full opremi od glave do pete da bi odradili prvi trening i prisustvovali prozivci. Jarane nek oni goli treniraju al nek se spreme i budu fizicki i psihicki jako za ono sto ih ceka...master44 je napisao/la:Pocetak priprema u majicama osvajaci 2009/2010, stvarno sam bez komentara al eto valjda se ceka da nam novi sponzor posalje te garniture dresova
Auuu cek jel to onaj mali sto ima 20 godina ,branio protiv sarajeva na kosevu kad su dobili ono 2-1 (vodio Olimpic) ako je to taj dobili smo ZVIJER! Spominjao sam tog momka poslije navedene tekme i evo obistinilo se da ce doci ....ako šeha ode ovaj ce i Karicu uzet mjesto
-
- Kontakt:
Jest branio protiv sarajeva ali u utakmici kada su izgubili 3-1 cini mise, ali je tu vadio nemoguce i poslije te utakmice se otvorila rasprava da bi ga mnogi voljeli vidjeti na Grbavici. Na toj utakmici je bio strasan, i da nije bilo sumnjivog penala koji je utakmicu okrenuo u drugom pravcu rezultat sigurno nebi bio takav na kraju utakmice. Mlad je i Amar zna sto ga je doveo.nime_tm87 je napisao/la:Auuu cek jel to onaj mali sto ima 20 godina ,branio protiv sarajeva na kosevu kad su dobili ono 2-1 (vodio Olimpic) ako je to taj dobili smo ZVIJER! Spominjao sam tog momka poslije navedene tekme i evo obistinilo se da ce doci ....ako šeha ode ovaj ce i Karicu uzet mjesto
nime_tm87 je napisao/la:Auuu cek jel to onaj mali sto ima 20 godina ,branio protiv sarajeva na kosevu kad su dobili ono 2-1 (vodio Olimpic) ako je to taj dobili smo ZVIJER! Spominjao sam tog momka poslije navedene tekme i evo obistinilo se da ce doci ....ako šeha ode ovaj ce i Karicu uzet mjesto
To je taj, iskren da budem nisam to od nas očekivao,

biće mali dobar golman.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
mali je zvijer ,ako Šeha ode za masne pare, ovaj ce i karicu uzet mjesto ,eto vidjecemo ...sjecam se lik je branio nemoguce.
Ko je Emir Alić :?:Vidim neki pišu doće nam Smajić nakon dolaska Adilovića mislim da je to samo jedna šuplja priča,Amar neće igrati sa 2 napadača.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 37 gostiju.