FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
I ne samo to, i u evropskim tekmama je govorio slicno. Hargreaves je zasluzio tu da bude vise nego on.
Imao je on više puta i pozitivne izjave. Nije njemu Bayern nešto u srcu, kao drugima koje sam gore pominjao, ali nije baš tako ni da mrzi Bayern. Dok je igrao za Bayern davao je sve od sebe. A nismo u njegovo vrijeme toliko zvijezda imali kao danas. Tada je osvojena Bundesliga imala veći značaj, zbog ipak značajno manje individualne kvalitete u kadru u odnosu na danas.Bundesliga je napisao/la:@effe
Za mene Ballack nikako ne može u ovo odabrano društvo, čovjek nikada nije iskazivao nikakvu ljubav prema Bayernu a o načinu na koji je otišao u Chelsea da ne pričamo.
Od svih klubova u kojima je igrao, najmanje se poistovjetio sa Bayernom i nije ništa posebno uradio za ovaj klub.
Za mene je on daleko od legende, a gledao sam uživo emisiju gdje je hinjski govorio kako misli da Dortmund može uzeti Bundesligu i da bi volio da to i urade.
A gledaj, znaju i Effenberg, Scholl, Matthaus uputit kritiku na račun nekih stvari u klubu, to čine kao tv eksperti i moraju biti donekle neutralni. Ali i kada se kritikuje, ne znači da se mrzi klub.
Isto i Ballack u ovom gore spomenutom intervjuu (kojeg se možda kroz maglu sjećam) je više govorio iz nekog neutralnog ugla i u nadi uzbudljivog prvenstva.
Opet te uhvatilo da baciš jednu bombastičnu provalu....Klare je napisao/la:Ko još njega pominje?coelho41 je napisao/la:Toni Kroos
Pojačao nas tako što je otišao, nije on kvalitet za našu ekipu, dok je Ballack bio naš najvažniji igrač i velika svjetska zvijezda u tom trenutku.
Kroos je obilježio period u Bayernu isto kao što su Ottl, Lell, Contento itd, dakle nebitan.

A inače što se njega tiče, nije njegov odlazak nas oslabio, s obzirom da je znao i usporavat igru. Bez njega smo te zadnje utakmice u LP u toj uspješnoj sezoni odradili.
Ali gdje ga stavi u rang sa Ottlom i Lellom....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nije jedini, potpis za ovo Klaretovo o Krosu, i ja dijelim isto misljenje. 

Mia San Mia
Gdje ćete poredit Ottla, Lella i Contenta sa Kroosom, pa jeste li vi svjesni gdje su nabrojana trojica i još njihove ekipe završili poslije Bayerna, a gdje je Kroos završio.
Mislim, razumijem ja mišljenje prema Kroosu nije vala ni bio mali od skandala, na terenu je bio dosta puta trom, ali je radio prejak posao dugim loptama, izvodjenjem kornera i pokojim slobodnim udarcem, dok su recimo od Ottla potekle najgore duge lopte sa pozicije DMF, e da on je toliko dobar da od 2014. nema ni kluba, a Lell je bio u rangu Massima Oddo-a i po kvaliteti i po značaju za ekipu, a ne Kroosa.
Porediti njih sa Kroosom je u najmanju ruku dobar sindrom za redovni pregled kod doktora vezano za sjećanje i te centre u mozgu. Očigledno ste nešto pobrkali.
Mislim, razumijem ja mišljenje prema Kroosu nije vala ni bio mali od skandala, na terenu je bio dosta puta trom, ali je radio prejak posao dugim loptama, izvodjenjem kornera i pokojim slobodnim udarcem, dok su recimo od Ottla potekle najgore duge lopte sa pozicije DMF, e da on je toliko dobar da od 2014. nema ni kluba, a Lell je bio u rangu Massima Oddo-a i po kvaliteti i po značaju za ekipu, a ne Kroosa.
Porediti njih sa Kroosom je u najmanju ruku dobar sindrom za redovni pregled kod doktora vezano za sjećanje i te centre u mozgu. Očigledno ste nešto pobrkali.
proFCB je napisao/la:Šta mislite o anketi vezanoj za ostanak Gotzea?

Dragi @coelho41, ne radi se tu o kvaliteti Krosa sa navedenim svaka budala to zna, i to se ne moze poredit.
Ono sto @Klare hoce da kaze je koliki su trag navedeni ostavili,
Kros nije bio dugo vremena tu da bi bio pamcen, a isto nije bio covjek odluke i covjek prevage.
S toga je poređenje sa navedenim biserima opravdano, po meni

I ne treba ni pricati o odnosu Krosa u klubu i nakon sto je napustio isti.
Mia San Mia
Ma može bilo koja anketa osim ove trenutne. Nekako mi se čini da Pep ima sa gerom neki tal, čim ovako dugo drži anketuproFCB je napisao/la:Šta mislite o anketi vezanoj za ostanak Gotzea?

Kad smo već u priči o legendama i igračima Bayerna, red je da odano počast još jednom velikom imenu, koji je odigrao za vikend zadnju utakmicu karijere.

A šta je sa onim šamaranjem sa Matthäusom? Kako se to može tako lako zaboravitiKlare je napisao/la:Kad se spomene lizarazu, prvo napamet što mi dođe je...

Sent from my Philips Smart TV.
jos se ne zna, rekao je da zeli jos postizat' golove, tako da vjerovatno nece u penzijudr.adnan je napisao/la:
Suska se da ce u Frankfurt ako oni izbore opstanak...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens
Nek se Klose vrati u Kaiserslautern i neka tamo zavrsi karijeru
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
momci oli ovaj nas novi predator igrati na EURO 2016 

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Starke zavrsava karijeru i ostace u Bayernu da radi sa mladima.
- farinelli123
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=mPragAmyeRs
jes da na klipovima i od kvadriplegicara moze da se napravi igracina, ali ovo je opako bogme. Dovoljno odgledat dva minuta uvoda.
A sto se tice novih dresova, imaju neki sampionski kroj i boju bas. Kao stvoreni za neku sezonu za pamcenje. Sta mislite, da li je Bajern sposoban za sezonu bez poraza sa ovim timom?
jes da na klipovima i od kvadriplegicara moze da se napravi igracina, ali ovo je opako bogme. Dovoljno odgledat dva minuta uvoda.
A sto se tice novih dresova, imaju neki sampionski kroj i boju bas. Kao stvoreni za neku sezonu za pamcenje. Sta mislite, da li je Bajern sposoban za sezonu bez poraza sa ovim timom?
•
Što se tiče tima, mi smo unazad 3 godine spremni da završimo sezonu bez poraza, sve je do trenera, Guardiola nije baš vodio brige o defanzivi pa nam se uvijek potkrade neka kontra protiv Mainza, Monchengladbacha i sličnih bunker ekipica, ali nisam nešto siguran da će Karlo baš do te mjere poharat Bundesligom, jer mi uvijek igramo na 3 fronta i onda rotacije zeznu; ti porazi se dese većinom u kriznim periodima kad imamo 4 utakmice u dvije sedmice i tako to.
A dresovi definitivno imaju neku šampionsku notu, kad su tek izašli oni crveni sa zlatnim linijama, s kojim smo poharali Evropu, imao sam isti osjećaj, pa vidjećemo...
A dresovi definitivno imaju neku šampionsku notu, kad su tek izašli oni crveni sa zlatnim linijama, s kojim smo poharali Evropu, imao sam isti osjećaj, pa vidjećemo...
Kad budemo igrali samo BL bez LP i Kupa onda imamo sansu da zavrsimo sezonu bez poraza, inace to je pretesko, gotov nemoguce izvesti.
- farinelli123
- Kontakt:
na primer da bude nesto: 34 / 24 10 0coelho41 je napisao/la:, ali nisam nešto siguran da će Karlo baš do te mjere poharat Bundesligom
•
Ako npr. Dortmund ponovi sezonu 2012 karinu bi osvojili BL sa 10 remija..farinelli123 je napisao/la:na primer da bude nesto: 34 / 24 10 0coelho41 je napisao/la:, ali nisam nešto siguran da će Karlo baš do te mjere poharat Bundesligom
- farinelli123
- Kontakt:
Ma kad bi se to "PONOVILO" Bajern bi osvojio jednu od najsladjih titulacoelho41 je napisao/la:Ako npr. Dortmund ponovi sezonu 2012 karinu bi osvojili BL sa 10 remija..farinelli123 je napisao/la:na primer da bude nesto: 34 / 24 10 0coelho41 je napisao/la:, ali nisam nešto siguran da će Karlo baš do te mjere poharat Bundesligom

•
- farinelli123
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ko bi rekao da coveka moze da nalozi ovakav video, tj video iz ove kategorije. Vise lozi od Pjer Vudmana i koncerata Majka Sterna ili Pink Flojda......komplet lepinje, studentkinja farmaceutskog fakulteta, sinkretizma koji proizvode trenje camaca o pristaniste, uvrtanje konopaca, zveket lanaca i lagani huk vetra sa blagim talasanjem lepog braon Dunava na zemunskom keju dok se pozadi cuje lagani dzez iz kafane Branka Najholda a iznad se izdize kula Gardos dok beogradska stoka spava, sa ocima iznad svakog zla. Jako lepo.
Sto bi rekao legendarni putopisac iz Konjica, ingeniozni Zulfikar u jednom eseju pod imenom " Putovanje po besmislu" - "...krecemo se putevima gospodnjim, a oni su asfaltirani.."
Radujem se ovome veoma sledece godine. Na terenu Arturo Vidal, Humels, Boateng i Baskijac. Sto bi rekla Severina: Ovo ce biti dobra noc predosjecam..
Ko bi rekao da coveka moze da nalozi ovakav video, tj video iz ove kategorije. Vise lozi od Pjer Vudmana i koncerata Majka Sterna ili Pink Flojda......komplet lepinje, studentkinja farmaceutskog fakulteta, sinkretizma koji proizvode trenje camaca o pristaniste, uvrtanje konopaca, zveket lanaca i lagani huk vetra sa blagim talasanjem lepog braon Dunava na zemunskom keju dok se pozadi cuje lagani dzez iz kafane Branka Najholda a iznad se izdize kula Gardos dok beogradska stoka spava, sa ocima iznad svakog zla. Jako lepo.

Sto bi rekao legendarni putopisac iz Konjica, ingeniozni Zulfikar u jednom eseju pod imenom " Putovanje po besmislu" - "...krecemo se putevima gospodnjim, a oni su asfaltirani.."
Radujem se ovome veoma sledece godine. Na terenu Arturo Vidal, Humels, Boateng i Baskijac. Sto bi rekla Severina: Ovo ce biti dobra noc predosjecam..
Zadnja izmjena: farinelli123, dana/u 17 maj 2016, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
•
To je taj novi logo koji ce se naici na dresu Bayerna.
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.