Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
po meni veoma ,veoma ,diskutabilno ,na stranu emocije ,jes malo nekako cudno sto odlazi da ne kazem zao ti naviknes se na tu osobu te tri godine po dobrom ili lose ,mislim bilo je svega sa njim a najvise ovog drugog .Sacekajmo jos kup pa cemo sumirati njegov mandat sta je bilo ,sta je moglo biti itd...proFCB je napisao/la:Najezih se gledajuci ovaj klip... Pep će definitivno otići iz Minhena kao trener koji je donio novu dimenziju Bayernu. Svi smo ocekivali klempu, no nije to presudno. Digao je komplet ligu na jedan veci level, digao je Bayern mozda ne igrom, ali dovodjenjem super zvijezda u Bayern je to zasigurno ucinio.
Mislim da bi u najmanju ruku bilo posteno sacekati Gotze do poslije eura...
muamerc je napisao/la:Gle ovog Ballacka seronje, on je uljez ovdje
Tu griješiš (mislim ako sam te dobro i razumio)...Ballack nikada nije rekao lošu riječ o Bayernu, niti je nešto kudio naš klub. A da je manja legenda i po statusu dosta ispod Beckenbauera, Hoenessa, Breitnera, Effenberga, Kahna, Lizarazua, Mullera (i jednog i drugog i Thomasa i Gerda), Scholla , Elbera.....to jeste , ali ima zasluga za određene uspjehe, tako da nije sada ni neko bezvrijedan, niti neko ko je na blacklist.Bundesliga je napisao/la:Čuj Ballack, pa taj s.ere o Bayernu gdje stigne, njemu bih ja zabranio ulazak na stadion.
Kako sam razumio ovo pozivanje igrača, radilo se o tome da u ovom mileniju otprilike iz svake generacije bude neko, a tu je 2004-2006 bio Ballack,effe_sa je napisao/la:Ballack
Sergio je čini mi se uvijek tu negdje, možda griješim ali bio je i ranije na ovim ceremonijama.effe_sa je napisao/la:A lijepo je tu bilo naravno vidjeti Van Bommela (kao pravi lider i ratnik me uvijek oduševljavao), Tonija, Sergio-a, jer njih trojica koliko se sjećam nisu bili ranije u ovom svojstvu na proslavama Bayerna.
Takav igrač uvijek dobro dođe, južnjačka krv, pravi fajter, isti Vidal, takvi su uvijek dobrodošli, a što se tiče fudbalskog znanja smatram da bi nam itekako pomogao, pogotov jer Goce ide.effe_sa je napisao/la:Alexis Sanches
Ko još njega pominje?coelho41 je napisao/la:Toni Kroos
Kad se pomene lizarazu, prvo napamet što mi dođe je onaj gol iz volea sa vrha 16, ne znam protiv koga je bilo.dr.adnan je napisao/la:Neko je ranije spomenuo Lizarazua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.