FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 15 maj 2016, 00:24

slika
:cool:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 15 maj 2016, 10:13

Here we go again :cool:

http://giphy.com/gifs/kYFJ5SfwfTByU

[youtube][/youtube]
Mia San Mia

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 15 maj 2016, 13:38

0.5 gola po utakmici :tokralju:
Lewa, iako ga ne gotivim, prekuc'o sa 30 golova.
4. uzastopna titula.
Jos Kup sljedece hefte aBda.
Kako Rummenigge fino isprati Pepa, gospoda smo u svakom pogledu!
mia san mia mia san Bayern

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 maj 2016, 14:41

[youtube][/youtube]

FC Bayern Trophy Presentation | LIVE

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 maj 2016, 15:01

Najezih se gledajuci ovaj klip... Pep će definitivno otići iz Minhena kao trener koji je donio novu dimenziju Bayernu. Svi smo ocekivali klempu, no nije to presudno. Digao je komplet ligu na jedan veci level, digao je Bayern mozda ne igrom, ali dovodjenjem super zvijezda u Bayern je to zasigurno ucinio.

Mislim da bi u najmanju ruku bilo posteno sacekati Gotze do poslije eura...
Stern des Südens

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 maj 2016, 15:08

Ovo je Lahmu 20ti trofej sa Bayernom.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 15 maj 2016, 17:51

Neko je ranije spomenuo Lizarazua, meni dražeg Francuza i od Zidanea :)
slika
Sent from my Philips Smart TV.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 15 maj 2016, 17:52

proFCB je napisao/la:Najezih se gledajuci ovaj klip... Pep će definitivno otići iz Minhena kao trener koji je donio novu dimenziju Bayernu. Svi smo ocekivali klempu, no nije to presudno. Digao je komplet ligu na jedan veci level, digao je Bayern mozda ne igrom, ali dovodjenjem super zvijezda u Bayern je to zasigurno ucinio.

Mislim da bi u najmanju ruku bilo posteno sacekati Gotze do poslije eura...
po meni veoma ,veoma ,diskutabilno ,na stranu emocije ,jes malo nekako cudno sto odlazi da ne kazem zao ti naviknes se na tu osobu te tri godine po dobrom ili lose ,mislim bilo je svega sa njim a najvise ovog drugog .Sacekajmo jos kup pa cemo sumirati njegov mandat sta je bilo ,sta je moglo biti itd...

dr.adnan @ moj covjek :salut: i meni je lizarazu najdrazi od one generacije :salut: legenda bio i ostao :salut:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 maj 2016, 17:59

Gle ovog Ballacka seronje, on je uljez ovdje

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 15 maj 2016, 18:01

muamerc je napisao/la:Gle ovog Ballacka seronje, on je uljez ovdje

citas mi misli majke mi :lol: ,to sam htio da napisem ,uljez pravi pravcati .Makaj dosao kao gost i tako se zaista i ponasa porfesionalac bio i ostao :salut: ,covjek je ostavio traga u nasoj svetinji .Ja ka se sjetim deportiva i one goleade :cry: :evil: .I nakon toga :zviz: eto nama makaja :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 15 maj 2016, 18:04

On 10 May 2016, Sanches signed a five-year contract effective 1 July with German club Bayern Munich for €35 million,[19] in a deal totalling €80 million, with the additional €45 million depending on objectives.[20][21] With this transfer he became the most expensive Portuguese player to leave the domestic league,[22][note 1] as well as the first Portuguese player to join the Bavarian side.[23] The initial fee was the fourth-highest paid in Bayern Munich's history, after those for Javi Martínez, Mario Götze and Arturo Vidal.[23]

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 15 maj 2016, 19:26

„Da sam na Gotzeovom mjestu sigurno bih otišao u neki klub gdje znam da ću igrati. Za njega je najbolje da krene stopama svog učitelja Jurgena Kloppa“, rekao je Beckenbauer. :hmmmmm:
Mia San Mia

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 maj 2016, 19:43

Kolege slažem se sa vama nema većeg seronje od ovog balaka i on po meni nemože u legende Bayerna **** ga Murinjo i celski Mogu reći da mi je bilo drago 2009 kad ih je izbacio Ovrebo samo zbog ovog sernoje

Prva trojica na slici legende junaci mog djetinstva i dan danas ih se sjećam iz finala 2001 godine i sastava Kahn-Sagnol-Kufur-Linke-Lizarazu-Anderson-Scholl-Effenberg-Hargreaves-Salihamidžić-Giovane Elber legende a balak samo neko ko je igro u Bayernu

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 15 maj 2016, 20:10

Što bi rekli ljudi čiji govorni aparati rade u zavadi sa sumnjivim sadržajem kranijalne čaure, tj. oni sto ih krasi odsustvo upotrebe viših kognitivnih centara prilikom gradjenja rečenica - Kakva je spika u vezi Geceja?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 maj 2016, 21:56

Bundesliga je napisao/la:Čuj Ballack, pa taj s.ere o Bayernu gdje stigne, njemu bih ja zabranio ulazak na stadion.
Tu griješiš (mislim ako sam te dobro i razumio)...Ballack nikada nije rekao lošu riječ o Bayernu, niti je nešto kudio naš klub. A da je manja legenda i po statusu dosta ispod Beckenbauera, Hoenessa, Breitnera, Effenberga, Kahna, Lizarazua, Mullera (i jednog i drugog i Thomasa i Gerda), Scholla , Elbera.....to jeste , ali ima zasluga za određene uspjehe, tako da nije sada ni neko bezvrijedan, niti neko ko je na blacklist.
A u ono vrijeme je Ballack otišao na kraju ugovora za boljom ponudom, jer tada Bayern faktički s ugovorima nije mogao (ili je jako teško mogao) parirati klubovima poput Chelsea. E sada to što su neki igrači i za manje para (u odnosu na ono što su mogli dobiti negdje) na osnovu drugih argumenata ostajali u redovima Bayerna to je druga priča. To im je dalo viši status, ali opet nema razloga nekog posebnog da se i Ballack previše pljuje. Sad ne govorim samo za ovaj tvoj post, nego više ljudi ovdje odmah udari po Ballacku. A čim ga je naša uprava pozvala i to je dokaz da održava korektne odnose s klubom...

A lijepo je tu bilo naravno vidjeti Van Bommela (kao pravi lider i ratnik me uvijek oduševljavao), Tonija, Sergio-a, jer njih trojica koliko se sjećam nisu bili ranije u ovom svojstvu na proslavama Bayerna.
Za Sergio-a se čak govorilo da je jedno vrijeme bio sveštenik u Brazilu, nisam siguran da li je još uvijek....Manje je u medijima zastupljen u odnosu na njegovog sunarodnjaka Elbera na primjer....

A što se ovih pojačanja tiče i to što se spominje Alexis Sanches, pa on bi po meni i mogao i ne bi morao doći. Ne znam što se o njemu toliko mašta, nije on ništa toliko ekstra, što već nemamo kod nas. A s ova 2 transfera ove sedmice smo već mnogo napravili, da skoro, skoro više ništa i ne moramo.

Kad bi imao neke posebne, baš specijalne želje onda bi to mogao biti na primjer: POGBA. :D

A ranije se nešto diskutovalo i oko Comana i toga kako je još rano da on baš bude pravi nosioc igre, tačnije ona baš prava uzdanica. Ja mislim da bi on komotno mogao, po meni, redovno igrati prvu postavu naredne sezone. Momak je već na visokom nivou, a još će i napredovati. I ima definitivno potencijal da dostigne Riberyja, tačnije njegov nivo. Kod Coste ćemo vidjeti dalji razvoj. Predobro je počeo, pa je imao lošijih faza, možda mu treba još te inteligencije, razmišljanja u igri. S turbo pogonom i svojom šutinom, dosta potencijala ima, ali vidjet ćemo hoće li dalje dolaziti do izražaja njegove prednosti ili više njegove mane.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 15 maj 2016, 22:24

Meni je Toni Kroos 3 puta veći šupak od Ballacka, Ballack ionako nije naš, on je nekako Leverkuzenov, nemaš mu šta zamjerit, a Toni je izdao Bayern i s.rao poslije odlaska u Real.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 maj 2016, 22:27

Vidim neki bi da otjeraju Rafinhu a da kupimo hadalja Čorluku da nije smiješno bilo bi žalosno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 15 maj 2016, 22:40

effe_sa je napisao/la:Ballack
Kako sam razumio ovo pozivanje igrača, radilo se o tome da u ovom mileniju otprilike iz svake generacije bude neko, a tu je 2004-2006 bio Ballack,
recimo da se Pizo oprostio mislim da bi Peruanac dobio poziv umjesto njega, ali nebitno. Nije Ballack naša legenda definitivno, nije se poistovijetio s nama, i velika mu greška što se nije identificirao niti sa jednim klubom, još je i u repki dobio veliki udarac, a nije se vala ni trofejima pretjerano okitio, zaradio je para, ali što se tiče onog o legendama i ono zašto se fudbal na kraju igra se nije proslavio.
Nas je iznevjerio, a mi se nismo mogli oporaviti nego smo dogodine Evropa ligu igrali, eto toliko nas je pogodio njegov odlazak.
effe_sa je napisao/la:A lijepo je tu bilo naravno vidjeti Van Bommela (kao pravi lider i ratnik me uvijek oduševljavao), Tonija, Sergio-a, jer njih trojica koliko se sjećam nisu bili ranije u ovom svojstvu na proslavama Bayerna.
Sergio je čini mi se uvijek tu negdje, možda griješim ali bio je i ranije na ovim ceremonijama.
Sergio iako se dosta kratko kod nas zadržao ipak će se dugo pamtiti, ušao je i on među legende, jer je postizao važne golove,
recimo protiv Porta u četvrtfinalu godinu prije, te na old trafordu u četvrtfinalu 2001.
Ta dva mi prva napamet padaju, ali nije ispunio očekivanja, jer je došao kao igrač koji je kotirao dosta visoko.
effe_sa je napisao/la:Alexis Sanches
Takav igrač uvijek dobro dođe, južnjačka krv, pravi fajter, isti Vidal, takvi su uvijek dobrodošli, a što se tiče fudbalskog znanja smatram da bi nam itekako pomogao, pogotov jer Goce ide.

za Komana se slažem, momčić može bez problema igrati svaku utakmicu,
hajde da za kimiha kažu zelen pa ne može odgovoriti tu na sredini, ali Koman je uvijek dokazivao da može i da je već igrač koji prevagu donosi i da se na njega možemo osloniti kao i na Riberija i ostale, jer je stvarno vanserijski talenat, takvi odmah u vatru skaču.

Kosta je odličan, čak i kad je imao loše preiode on je bio opasnost. Kod njega mi se sviđa što nije samo brz, nego zna i na malom prostoru, vidi se strah kod protivnika kad on primi loptu, i niko se ne smije zaletiti na njega, jer lako budalom ispane, Kosta je extra! :!:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 maj 2016, 22:51

@effe

Za mene Ballack nikako ne može u ovo odabrano društvo, čovjek nikada nije iskazivao nikakvu ljubav prema Bayernu a o načinu na koji je otišao u Chelsea da ne pričamo.

Od svih klubova u kojima je igrao, najmanje se poistovjetio sa Bayernom i nije ništa posebno uradio za ovaj klub.

Za mene je on daleko od legende, a gledao sam uživo emisiju gdje je hinjski govorio kako misli da Dortmund može uzeti Bundesligu i da bi volio da to i urade.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Klare

Post Postao/la Klare » 15 maj 2016, 22:52

coelho41 je napisao/la:Toni Kroos
Ko još njega pominje?
Pojačao nas tako što je otišao, nije on kvalitet za našu ekipu, dok je Ballack bio naš najvažniji igrač i velika svjetska zvijezda u tom trenutku.
Kroos je obilježio period u Bayernu isto kao što su Ottl, Lell, Contento itd, dakle nebitan.
dr.adnan je napisao/la:Neko je ranije spomenuo Lizarazua
Kad se pomene lizarazu, prvo napamet što mi dođe je onaj gol iz volea sa vrha 16, ne znam protiv koga je bilo.
[youtube][/youtube]
Čini mi se Hertha.

Imam prijedlog da otvorimo temu za vama najbolje poteze i golove u našoj bogatoj historiji? :cool:

ps:podrška za sekera, nije se šalio i bio je skroz u pravu. ;)
Zar da prešutimo onaj varvarski čin u našoj avliji? :?:
Kažem ni slučajno, nego ćemo se organizovati tajno da nam admin ne bi planove osujetio, moramo to perfektno izvesti i vratiti tri puta jače! :!:
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 15 maj 2016, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.