PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TobeYarabi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la TobeYarabi » 11 feb 2017, 17:59

strah od ''terapije japankom'' je ocigledan. od toliko navijaca zeljkana ni jedan jedini ne smije pitati ono o cemu su mjesecima pricali :lol: tema se okrece na stadion (hvala bogu da se nesto gradi, pogotovo nesto sto su dusmani unistili) ali mi nije jasno zasto niko javno ne smije o onom o cemu sapucete po gradu? koga se to bojite, jeli strah od batina veci nego ljubav prema voljenom klubu?? :think:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 feb 2017, 18:03

Kako je meni @Tobe sladak to nisu istine :lolno:
Legenda ove teme
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 11 feb 2017, 18:08

elamalakia je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Pa naprosite i vi da dobijete stadion, a ne da budete kurve koje se vucaraju po tuđim stadionima.
A gdje Zeljeznicar igra utakmice idiote kada ona rusevina ne zadovoljava nikakve uslove? Gdje ih je igrao i prije 40-50 godina ako ne i vise? To nije tuđi stadion nego je to gradski stadion od grada Sarajeva, nesto sto vi ne mozete razumjeti.
ona 'rusevina' je bila prva linija tokom rata u Sarajevu, morbidu sosonski
Zanimljivo je kako uvijek, kada neko kaže za Grbavicu da je u lošem stanju -neuslovna, izvučete iz konteksta i prosipate patetiku.
Sva oštećenja koju su nastala u toku ratu na stadionu sanirana su ubrzo nakon rata, tako da sve ove godine (20 godina)
stadion izgleda isto kao i u godinama prije rata. Ne znam kakve veze ima rat i današnji izgled stadiona...
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 11 feb 2017, 18:12

neka napise da nije uslovna, da je u losem stanju, a ne sugavica, rusevina. Zna se sta predstavlja Grbavica svim gradjanima naseg grada
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 18:14

Rokoko87 je napisao/la:Kako je meni @Tobe sladak to nisu istine :lolno:
Legenda ove teme
Pravi debil. U deluzijama momak živi :lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2017, 18:15

elamalakia je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Pa naprosite i vi da dobijete stadion, a ne da budete kurve koje se vucaraju po tuđim stadionima.
A gdje Zeljeznicar igra utakmice idiote kada ona rusevina ne zadovoljava nikakve uslove? Gdje ih je igrao i prije 40-50 godina ako ne i vise? To nije tuđi stadion nego je to gradski stadion od grada Sarajeva, nesto sto vi ne mozete razumjeti.
ona 'rusevina' je bila prva linija tokom rata u Sarajevu, morbidu sosonski
Kakve to veze sa zivotom ima, papcino prigradska?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 feb 2017, 18:17

mi smo zeljini manijaci, nas strah je od ljubavi je jaci! :kafa:

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 11 feb 2017, 18:22

MortemHz je napisao/la:
elamalakia je napisao/la: ona 'rusevina' je bila prva linija tokom rata u Sarajevu, morbidu sosonski
Kakve to veze sa zivotom ima, papcino prigradska?
:rol: :rol: :rol:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 11 feb 2017, 18:29

elamalakia je napisao/la:neka napise da nije uslovna, da je u losem stanju, a ne sugavica, rusevina. Zna se sta predstavlja Grbavica svim gradjanima naseg grada
Šta predstavlja? Pusti bolan tu 'osjetljivu' priču i poštedi nas molim te patetike. Nijednom navijaču Sarajeva stadion Grbavica
ne predstavlja ništa. Naravno možemo žaliti za sve ono što nam je srušeno u ratu, ali danas je druga priča i uglavnom je sve
sanirano i renovirano, i ne treba sada povlačiti tu priču u međusobnim prepucavanjima. I Vijećnica je zapaljena pa ne plačemo
danas zbog toga... jbt vi pričate isto kao da je Grbavica recimo '89 g. bolje izgledala nego danas. Isto je danas kao i prije 30 g.
neuslovan stadion, pogotovo za gostujuće navijače što je sramotno za jedan klub Željinog nivoa.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 18:35

Pojedoše muda. Pucaju čirevi :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 feb 2017, 18:36

Zato ćete 5% dobiti slijedeću tekmu, pa uživajte na koncertu Miroslava Ilića, a samo sretni će imati tu čast da prisustvuju utakmici na Grbavici...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 feb 2017, 18:41

Monci je napisao/la:Zato ćete 5% dobiti slijedeću tekmu, pa uživajte na koncertu Miroslava Ilića, a samo sretni će imati tu čast da prisustvuju utakmici na Grbavici...
O tome treba dobro razmisliti, ovaj put nemaju pare da plate ono što unište.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 18:42

Virtu4l je napisao/la:
Monci je napisao/la:Zato ćete 5% dobiti slijedeću tekmu, pa uživajte na koncertu Miroslava Ilića, a samo sretni će imati tu čast da prisustvuju utakmici na Grbavici...
O tome treba dobro razmisliti, ovaj put nemaju pare da plate ono što unište.
Nisu platili štetu ni od prošlog derbija, zahebaju se a znaju da kad Miske kamatu uračuna ode kamp u helač.

UPRAVA NAPOLJE!

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 11 feb 2017, 18:43

Ma nije problem burazeru, to samo govori o vama, to je vaše ogledalo... lično ne idem na Grbavicu nekih 12,13 godina baš iz
tog razloga. Skontaj gdje ste vi kad gostujući navijači imaju bolje uslove npr. u Gradačcu, Kaknju, Travniku...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 feb 2017, 18:45

Rokoko87 je napisao/la:Kako je meni @Tobe sladak to nisu istine :lolno:
Legenda ove teme
Treba neko provjeriti gdje njegova donacija koju je od srca donirao. 7 feninga kaze :rol: Zato je ovih dana ljut.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 feb 2017, 18:48

Capodecina je napisao/la:
Ma nije problem burazeru, to samo govori o vama, to je vaše ogledalo... lično ne idem na Grbavicu nekih 12,13 godina baš iz
tog razloga. Skontaj gdje ste vi kad gostujući navijači imaju bolje uslove npr. u Gradačcu, Kaknju, Travniku...
Skontaj kako ste se ponašali prošli put. I evo vidiš niste još platili...kad Vam Mao Ce Tung kamatu opali hahahah. Sreća pa se ja ne pitam, ali bio bi kavez sa 5% bez stolica, da Vas poštedimo troška. Na Vašu sreću ja se ništa ne pitam.... :salut: :salut: :salut:

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 11 feb 2017, 18:57

Monci je napisao/la:
Skontaj kako ste se ponašali prošli put. I evo vidiš niste još platili...kad Vam Mao Ce Tung kamatu opali hahahah. Sreća pa se ja ne pitam, ali bio bi kavez sa 5% bez stolica, da Vas poštedimo troška. Na Vašu sreću ja se ništa ne pitam.... :salut: :salut: :salut:
jbg, ja tebi jedno pričam, razumno kao odrasli i ozbiljni ljudi, a ti meni prosipaš neke dječije folove.
To pričaj dječacima na klackalici, mene zaobiđi, neozbiljan si.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 feb 2017, 18:59

Monci je napisao/la:
Kako to da se vi ne pitate,pa vi niste prodali klub.Zašto vas ništa ne pitaju :D :D

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 feb 2017, 19:02

Pa šta sam rekao pogrešno? Jeste li počupali te stolice?Jeste. Jeste li ih platili? Niste. Ne kontam šta bi Vi? Cijeli sjever? Pa nemožete na Koševu da ga napunite, a kamoli na Grbavici. Još kartu 10 km da Vam stavimo. Hajde malo i ti budi relan...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 feb 2017, 19:05

Monci je napisao/la:Pa šta sam rekao pogrešno? Jeste li počupali te stolice?Jeste. Jeste li ih platili? Niste. Ne kontam šta bi Vi? Cijeli sjever? Pa nemožete na Koševu da ga napunite, a kamoli na Grbavici. Još kartu 10 km da Vam stavimo. Hajde malo i ti budi relan...
Pa budite ljudi i dajte sjever,lova nije bitna,lovu imamo. :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.