Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
ThE_mAnIaCs_1987
-
Kontakt:
Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 jun 2011, 19:20
nick je napisao/la:Dirk je napisao/la:Manijac18 je napisao/la:Adilovic kakav god bio, bio im je kapiten a uzeli smo im ga za 0KM..
Hoce se neko kladiti sa mnom da ce taj lik biti prvi strijelac lige sljedece sezone ???
Svi znate za koga navijam, ali ovaj lik je za nase lige odlican, oni u Celiku ga ne vole jer mu je stari jak, a lik stvarno se dobro krece, svaki put je u gol sansi, cesto nema srece , on je za Lazra igracina, a vjerujem da ce ga krenuti u Zelji gdje ce imati jos vise sanse za golove i manji pritisak sa tribina !!!
za pritisak nisam siguran, lazar ode, njega jedino moze spasit da jamak igra u prvoj

inace mu prozivanje ne gine

@Dirk daBogda ti bio upravu na kraju godine, iako sam mislio da nikad ovo necu reci, ali eto rekao sam

Za zivot cijeli!
-
Manijac18
-
Kontakt:
Dirk je napisao/la:Manijac18 je napisao/la:Adilovic kakav god bio, bio im je kapiten a uzeli smo im ga za 0KM..
Hoce se neko kladiti sa mnom da ce taj lik biti prvi strijelac lige sljedece sezone ???
Svi znate za koga navijam, ali ovaj lik je za nase lige odlican, oni u Celiku ga ne vole jer mu je stari jak, a lik stvarno se dobro krece, svaki put je u gol sansi, cesto nema srece , on je za Lazra igracina, a vjerujem da ce ga krenuti u Zelji gdje ce imati jos vise sanse za golove i manji pritisak sa tribina !!!
i ja imam osjecaj da bi mogao dati dosta golova.. ali nama svakako treba jos jedan napadac za evropu i to po mogucnosti igrac koji kvalitetom odskace od nase lige..
-
Manijac18
-
Kontakt:
nick je napisao/la:Dirk je napisao/la:Manijac18 je napisao/la:Adilovic kakav god bio, bio im je kapiten a uzeli smo im ga za 0KM..
za pritisak nisam siguran, lazar ode, njega jedino moze spasit da jamak igra u prvoj

inace mu prozivanje ne gine

ma prozivanja ce biti sigurno, ali ako bude zabijao golove vjerujem da ce prestati i prozivke..
-
bilinopolje
-
Kontakt:
Postao/la bilinopolje » 18 jun 2011, 19:33
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Manijac18 je napisao/la:Adilovic kakav god bio, bio im je kapiten a uzeli smo im ga za 0KM..
to sto smo ga uzeli za 0 km je prednost, ako ne bude dobar, nismo nista dali za njega, a aBd na buducem transferu bi smo mogli zaraditi, a to sto je bio kapiten, nisu to cista posla 90 %

ako ste za mi cemo se skupiti i platit vam sto ste nam ga odveli ......bravo majstori navijam za vas odmah poslije celika jer ste nas spasili patnje ipak ste prijatelji a oni se prepoznaju kad je najteze uzmu ti ti najlosiju kariku u ovom slucaju
razocara me likce po ko zna koji put .....al
-
starigrad
-
Kontakt:
da li će sutra, nakon prozivke, biti provjera fizičke spreme? amar je to do sada praktikovao, jer od igrača traži da na početak priprema dolaze što spremniji, kako bi njemu preostalo, uglavnom, uigravanje.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
-
Baby
-
Kontakt:
G R B A V I C A 2
-
AllGunsBlazing
-
Kontakt:
Postao/la AllGunsBlazing » 18 jun 2011, 20:16
Baby je napisao/la:
Skonto i Adilović da bi život u Černobilu imao ozbiljne posljedice po njegovo zdravlje, pa je prešao u tim u kojem može napredovati sportski i finansijski

Kao sto rekoh, on da igra za Zelju i Sarajevo u isto vrijeme ne moze napredovati finansijski..
Celik!3,2,2.
-
Manijac18
-
Kontakt:
bilinopolje je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Manijac18 je napisao/la:Adilovic kakav god bio, bio im je kapiten a uzeli smo im ga za 0KM..
to sto smo ga uzeli za 0 km je prednost, ako ne bude dobar, nismo nista dali za njega, a aBd na buducem transferu bi smo mogli zaraditi, a to sto je bio kapiten, nisu to cista posla 90 %

ako ste za mi cemo se skupiti i platit vam sto ste nam ga odveli ......bravo majstori navijam za vas odmah poslije celika jer ste nas spasili patnje ipak ste prijatelji a oni se prepoznaju kad je najteze uzmu ti ti najlosiju kariku u ovom slucaju
ne treba, hvala.. a ako vam je kapiten bio najlosija karika kakvi li su onda ostali? ah da pokazali su u finalu kupa kakvi su

-
zubizareta
-
Kontakt:
Postao/la zubizareta » 18 jun 2011, 20:38
Dirk je napisao/la:Manijac18 je napisao/la:Adilovic kakav god bio, bio im je kapiten a uzeli smo im ga za 0KM..
mislio sam ovo napisati na temi Celika! Lik je protiv nas imao nekih promasaja,mislim na FK Sarajevo al je najvise pretrcao,trudio se i takav je svaku utakmicu i ima potencijala,a cisto sumnjam da ce kod Osima izigravat nekog mangupa!
Fina Gradska sarajevska raja
-
Mandrak
-
Kontakt:
Dirk ne loži raju ovdje

okreces pilu naopako ,ofiran si

...opisa ga ko da je Eto ili Drogba , a lik je žešća lopata od igraca (doduše od Lazara bi trebao biti bolji,a to i nije neka majstorija

)...nek neko stavi statistiku tog igraca, da vidimo jeli ikad u karijeri dao više od 10 golova po sezoni.
-
miky_hz
-
Kontakt:
Mandrak je napisao/la:...nek neko stavi statistiku tog igraca, da vidimo jeli ikad u karijeri dao više od 10 golova po sezoni.
Nije,ova sad mu je bila i najbolja sto se golova tice
Zadnja izmjena:
miky_hz, dana/u 18 jun 2011, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Mandrak
-
Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Mandrak je napisao/la:...nek neko stavi statistiku tog igraca, da vidimo jeli ikad u karijeri dao više od 10 golova po sezoni.
Sve receno

cim je on džabe došao, a nema gdje vani - sve je jasno.
Da bi Željo imao neku mašinu za golove, treba iskeširati dobru cifru kao što široki radi vec godinama...a to iskeširanje je nemoguca misija dok je Žujo na celu kluba

pametnom dosta.
-
FIFA/UEFA
-
Kontakt:
Mandrak je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Mandrak je napisao/la:...nek neko stavi statistiku tog igraca, da vidimo jeli ikad u karijeri dao više od 10 golova po sezoni.
Sve receno

cim je on džabe došao, a nema gdje vani - sve je jasno.
Da bi Željo imao neku mašinu za golove, treba iskeširati dobru cifru kao što široki radi vec godinama...a to iskeširanje je nemoguca misija dok je Žujo na celu kluba

pametnom dosta.
ne jedi ****... kad je to siroki "iskesiro", kad je iko "iskesiro" lovu za nekoga
treba nam jos igraca iz BiH
-
Mandrak
-
Kontakt:
Cuj ovog malja

...eto Varea, Wagner, Renato i Diogo došli na lijepe oci u široki

-
zubizareta
-
Kontakt:
Postao/la zubizareta » 18 jun 2011, 21:31
MANDRAK veliki poznavaoc fudbalske igre,njegovi postovi odavno svima poznati

Ako si ikad gledao Adilovica a ja jesam u vise navrata,pored onog Purica i Milosevica jedino sto valja u Celiku! Jest za Vareu su dali milion eura

raspitaj se djecace ljudi su dosli da igraju za platu "malju",konta djecak sto su stranci da se neko obestecenje platilo za te igrace haha
-
Mandrak
-
Kontakt:
zubizareta je napisao/la:MANDRAK veliki poznavaoc fudbalske igre,njegovi postovi odavno svima poznati

Ako si ikad gledao Adilovica a ja jesam u vise navrata,pored onog Purica i Milosevica jedino sto valja u Celiku! Jest za Vareu su dali milion eura

raspitaj se djecace ljudi su dosli da igraju za platu "malju",konta djecak sto su stranci da se neko obestecenje platilo za te igrace haha
Što to tvoj pitarluk nije doveo tog strašnog Adilovića ako je toliko dobar

ne, nego je Bleky nafatao tih crnogoraca koji su sad ni na nebu ni na zemlji.
-
zubizareta
-
Kontakt:
Postao/la zubizareta » 18 jun 2011, 21:43
Mandrak je napisao/la:zubizareta je napisao/la:MANDRAK veliki poznavaoc fudbalske igre,njegovi postovi odavno svima poznati

Što to tvoj pitarluk nije doveo tog strašnog Adilovića ako je toliko dobar

ne, nego je Bleky nafatao tih crnogoraca koji su sad ni na nebu ni na zemlji.
Kakve veze djecace maleni sad sa ovim ima Blekic,postavio sam ti pitanje a ti mi reci koliko su strasni Varea i Wagner placeni? Nisi mi odgovorio

Sine mi nemozemo nikog da dovedemo vidis i sam,ugovore nemozemo da produzimo a ne da dovodimo nekog,ja bi volio Adilovica vidjet u bordo dresu zasto ne?
-
Mandrak
-
Kontakt:
Cuj Zubizarete, starog pitarskog pacenika što se sekira oko Želje i njegovih pojacanja....vec ga zamišljam kako psuje sa ona svoja 3 preostala zuba, oznojen i uznemiren sluša direktne komande Blekića preko razglasa i yebe oba Osima, Žuju pizdu i ostale dušmane dok zuri u LED ekran i daje preko ekrana bezrezervnu podršku svom timu koji igra na suprotnom dijelu grada

- i to sve za 5 maraka

-
starigrad
-
Kontakt:
starigrad je napisao/la:da li će sutra, nakon prozivke, biti provjera fizičke spreme? amar je to do sada praktikovao, jer od igrača traži da na početak priprema dolaze što spremniji, kako bi njemu preostalo, uglavnom, uigravanje.
interesuje me iz razloga što bih sigurno otišao i pogledao taj test, ukoliko bi se trebao održati. molim odgovor, ako je neko upućen i sigurno zna odgovor. unaprijed hvala
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
-
bistrikboy
-
Kontakt:
Postao/la bistrikboy » 18 jun 2011, 22:00
starigrad je napisao/la:starigrad je napisao/la:da li će sutra, nakon prozivke, biti provjera fizičke spreme? amar je to do sada praktikovao, jer od igrača traži da na početak priprema dolaze što spremniji, kako bi njemu preostalo, uglavnom, uigravanje.
interesuje me iz razloga što bih sigurno otišao i pogledao taj test, ukoliko bi se trebao održati. molim odgovor, ako je neko upućen i sigurno zna odgovor. unaprijed hvala
Igraci imaju trening poslijepodne u Medjugorju,pa vjrovatno nece biti testiranja
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.