FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 14 avg 2015, 15:21

imaš u kategoriji sport, a komentar je ostavio neki posjetilac, lično mu ništa ne vjerujem

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 14 avg 2015, 15:24

Kako vi ne mozete registrovati Kostica zbog dugova, kad je mogao Borac koji je najzaduzeniji sportski kolektiv u drzavi ?
Nikako mi to nije jasno.

Nije uopste losa opcija sa posudbom 6 mjeseci, recimo u prvu ili drugu srbijansku ligu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 avg 2015, 15:32

Bas mi zvuci nelogicno da se Azmir tako lako rijesi Kostica koji je prosao sve pripreme sa nama i sada da ga pusti tako lako..kao sto neko napisa neka ga posalje negdje na posudbu 6 mjeseci dok se ne srede papiri..extra stoper,a da ga pustimo tako lako !

Danas pobjeda i nista drugo,ocekujem da moj miljenik Ahmetovic postigne gol ili dva i da ovim fanovima Sulje pokaze ko je tata u napadu !!

Ko izdrzi pricat ce,jer i za mene je ovo previse..

Prognoza 3:0 ( 2x Ahmetovic,Zeba) :kafa: :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 avg 2015, 15:33

ren_hz je napisao/la:Kako vi ne mozete registrovati Kostica zbog dugova, kad je mogao Borac koji je najzaduzeniji sportski kolektiv u drzavi ?
Nikako mi to nije jasno.

Nije uopste losa opcija sa posudbom 6 mjeseci, recimo u prvu ili drugu srbijansku ligu.
Reprogram druze zeza Slobodu, poznato ti je da u Federaciji zakon nalaze da ne mogu igrati stranci ako je klub prezaduzen, a nije potpisao reprogram. U RS su taj dug zaledili i odobrili klubovima da registruju strance, **** ne prasta. Po meni je i bolje tako, jer inace bi nasi klubovi se nemilosrdno zaduzivali i dalje, a to se otelo kontroli vec odavno i u Slobodi, Celiku, a po RS da ne pricamo... kad-tad ce i oni morati vratiti te dugove, a oni su iz godine u godinu sve veci i veci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 avg 2015, 15:33

Nema sunca, bit ce lakse :mrgreen:

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 14 avg 2015, 15:35

Tuzlak04 je napisao/la:
Thranduil je napisao/la:Teška glupost, utakmica u 17h kad je temperatura na vrhuncu. Pokrepat ćemo svi dole kolektivno, vjerujem da neće biti puno ni raje, em je radni radni dan em je pretoplo.
Reflektori (sunce-toplota) i natkrivene tribine (kiša-snijeg) su minimalni uslovi koje bi svaki stadion trebao ispunjavati.
Ima da se svi potrpamo na A sektor. Tamo će do tad biti hladovina :mrgreen:
Ma temperatura na tribini će biti još 2-3 stepena viša od zagrijanog betona do hrpe ljudi iz kojih će toplina izbijat (smrad isto :mrgreen: )
Ja s kim god sam pričao danas niko neće na utakmicu

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 avg 2015, 15:38

ren_hz je napisao/la:Kako vi ne mozete registrovati Kostica zbog dugova, kad je mogao Borac koji je najzaduzeniji sportski kolektiv u drzavi ?
Zato što Sloboda izmiruje obaveze prema Federaciji BiH, a Borac prema Republici Srpskoj, gdje sankcije očito nisu tako rigorozne kao što je to slučaj ovdje kod nas. Ali, nadam se da će se problem ubrzo riješiti potpisivanjem reprograma, iako je to davno trebalo biti završeno.

Sretno nam danas, hoćemo novu pobjedu. :bih:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 avg 2015, 15:43

Ma nije toliko strasno da se ne ode na utakmicu....nismo u Hercegovini, kako ovi mogu na Panonsko, mozemo i mi na Tusanj :mrgreen:
🔴⚫️

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 avg 2015, 15:44

Babuka Ahmetović opet pogađa aBd :kralj:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 avg 2015, 15:46

Ocekujem 500-1000 gledalaca danas,jer ovo nije humano :D
Coraco je napisao/la:Babuka Ahmetović opet pogađa aBd :kralj:
:salut: jos jedan koji mog miljenika podrzava
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 avg 2015, 15:49

Nema šta, klasa je u odnosu na ostale u timu. Bitno je da se vratio u formu ostaje mu samo da trpa trpa :tokralju:

ps. vruće jest biće zayebano igračima, al kako je našima vruće tako je i njima, nisu ni oni iz Alžira.
navijačima ima hladno točeno i goli do pasa :urnebes:

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 14 avg 2015, 15:58

Beduin je napisao/la:
Nikako mi to nije jasno.

Reprogram druze zeza Slobodu, poznato ti je da u Federaciji zakon nalaze da ne mogu igrati stranci ako je klub prezaduzen, a nije potpisao reprogram. U RS su taj dug zaledili i odobrili klubovima da registruju strance, **** ne prasta. Po meni je i bolje tako, jer inace bi nasi klubovi se nemilosrdno zaduzivali i dalje, a to se otelo kontroli vec odavno i u Slobodi, Celiku, a po RS da ne pricamo... kad-tad ce i oni morati vratiti te dugove, a oni su iz godine u godinu sve veci i veci.

Jos jednom da pojasnim, iako sam vec pisao, u rs dug prema poreskoj nije bitan ukoliko treba da se dobije radna dozvola za stranog drzavljanina. Uopste se ne trazi uvjerenje iz poreske kada se predaje zahtjev.
I jos jedna stvar u vezi poreza, mislim da je to vecini promaklo: pocetkom godine vlada rs je sva dugovanja sportskih kolektiva prema poreskoj upravi zamrznula. Klubovi zbog tog duga vise nece biti pod blokadama a ovo ce ostati dok se ne donese zakon o privatizaciji ILI se dug ne proglasi za neperspektivan (nenaplativ) i na kraju otpise.

E da, sto se prenosa tice :D dzaba trazite na banjaluka forumu :D svi gledaju prema ovoj temi ovdje i ocekuju da oh sunce ogrije sa nekim linkom :D

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 14 avg 2015, 16:26

Crveno crni dresovi :D

Piric, Moranjkic, Efendic, Zeba, Ivetic, Mehmedagic, Ordagic, Stjepanovic, Govedarica, Mehidic,Ahmetovic
Jedan grad, jedna ljubav!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 avg 2015, 16:27

tuzlaci moze link?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 14 avg 2015, 16:30

Aha, hvala svima na pojasnjenjima. :thumbup: Onda najbolje posudba, i za 6 mjeseci nazad. Sretno danas.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 avg 2015, 17:18

eto problema u pizdu materinu sad nema zadnjeg igraca Kostic i Skahic nisu tu i sad se Morankic povrijedi..to je to ebiga pa sto se neda nama nikako
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ninepin
Kontakt:

Post Postao/la ninepin » 14 avg 2015, 17:32

imal ko link

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 14 avg 2015, 17:39

link za Sloboda-Borac?
BosnaE

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 avg 2015, 17:46

Udarit će nam Husa srce zbog ove krampe mehidića... Recite mu da ne maše rukama, boga pitaj kad će opet zaigrati, Suljić je jednom mahnuo, prekomandovan na zapad.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 14 avg 2015, 17:56

Imali negdje prenos hvala

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.