Totti je ispred i Batistute, čitav život igra tu a mogao je igrati gdje poželi. A Džeko je tek stigao, treba on da zaradi status legende kluba ali nikad neće biti ni blizu Tottija, što je i normalno.AeGon099 je napisao/la:totti druže. koliko god da je džeko dobar napadač, totti je legenda rome. batistuta -> totti -> džekoJackTheStripper je napisao/la:Boljeg napadaca nisu imali od Batistute. Nadam se da ce se nadavati golova, pa da i Dzeki napisu pjesmu. Dzekogol.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: RE: Re: Edin Džeko
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Re: Edin Džeko
Jbte vracaj Dzeku, stici ce ih ljudi 

- JackTheStripper
- Kontakt:
AeGon099 je napisao/la:totti druže. koliko god da je džeko dobar napadač, totti je legenda rome. batistuta -> totti -> džekoJackTheStripper je napisao/la:Boljeg napadaca nisu imali od Batistute. Nadam se da ce se nadavati golova, pa da i Dzeki napisu pjesmu. Dzekogol.
Dobro, Totti je legenda kluba.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Nerminovic je napisao/la:@Sheyi
Necemo ga gledati sve dok Gervinho igra sa njim, ako slucajno cujem da ga gledas imamo sta razgovarati![]()
#Anti-Gervinho

Zamalo da zaboravim tipovati
EmirTM87 je napisao/la:Evo izadje i Pjanic, jeste li svi ugasili utakmicu odmah?

Naravno.EmirTM87 je napisao/la:Evo izadje i Pjanic, jeste li svi ugasili utakmicu odmah?
Evo Gledam United a na poluvremenu Sarajevo (i gube haha

Naravno, ROma u srcuterabajt je napisao/la:EmirTM87 je napisao/la:Evo izadje i Pjanic, jeste li svi ugasili utakmicu odmah?Sad se druze roma prati

- SlevinKelevra
- Kontakt:
U mene dedo za Romu navijao.... Ovo mi u amanet ostavio

6-3suhakrpa je napisao/la:Jbte vracaj Dzeku, stici ce ih ljudi

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ej u kakav si jadan klub doso Edine.
Bjezi! Bjezi dok mozes!!

Hebote jos ce i izjednaciti.
Da ne bude neze Dzeko nadavati koliko se ovi mogu naprimati

Da ne bude neze Dzeko nadavati koliko se ovi mogu naprimati

-
- Kontakt:
E svašta...
edit: 6-4 ahahaa
edit: 6-4 ahahaa
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
6:4

BluemoonLets say he has a blinding season in italy and is the leagues top scorer. Roma are going to want to activate the clause to buy him, but on the basis hes the top scorer and his stock could be at an all time high could we bump the price up or just straight refuse to sell him for the 12m or so thats being mentioned?

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kaze lik na Rominom forumu za Dzeku...

- DragonGirl
- Kontakt:
Kakav doček na predstavljanju i kakav debi
, iako protivnička ekipa nije u elementu, mislim da ni on sam nije mogao očekivati bolji početak. Razlika u igri Citya i Rome je definitivno ogromna, ovdje nema maltretiranja lopte, držanja u nogama do besvijesti, igra se timski i po svemu sudeći saigrači neće biti škrti prema Edinu, jer zna se šta je čiji posao, tako da mislim da je sasvim realno očekivati pozamašan broj njegovih golova ove sezone.
Međutim ono što je prioritet popraviti je definitivno odbrana. Odlična sredina i napad uz lošu odbranu teško mogu biti dovoljni za titulu.

ko je prvi asistiro???admir1991 je napisao/la:Samo ovog Maicona da otjeraju,lik je glup
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
I sta smo ono rekli, Mandzukic mozda nije bolji do Dzeke, al je trenutno u boljoj formi. 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Dzeko je navikao sa losom odbranom osvajati naslove , skoro je Magath izjavljivao da odbrana Wolfsburga ne moze primiti toliko golova koliko Dzeko i Grafite mogu zabitiDragonGirl je napisao/la:Međutim ono što je prioritet popraviti je definitivno odbrana. Odlična sredina i napad uz lošu odbranu teško mogu biti dovoljni za titulu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.