FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 22 jul 2014, 10:59

slika

hvala za sve legendo
mogo je ostat makar jos godinu al et

sad treba pojacanje u veznom redu,vezni red mi izgleda mnogo siromasniji nego prosle sezone
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 jul 2014, 11:05

barca_87 je napisao/la: sad treba pojacanje u veznom redu,vezni red mi izgleda mnogo siromasniji nego prosle sezone
Itekako. Hajmo Bart ubico, daj Peri noćne more tako što ćeš pokupit Semira Cerića. :njanjanja:

Kako bi nam on leg'o jbt, auhh...al' je to teško očekivat'. :mrgreen:

Neće on nikoga više dovest' u vezu, siguran sam...Masch će biti prekomandovan u vezu, samim tim Busquets će dobiti priliku malo naprijed, neće u nekim tekmama biti toliko defanzivan kao prethodnih sezona, tj. dobit' će Xavijevu poziciju...

slika

Neće ti ništa Alene, šta si se usr'o. :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 jul 2014, 11:35

Valja zaradit stogod na Xaviju. Legenda bio i ostao. Igracina :tokralju:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 22 jul 2014, 12:15

Preokret u slučaju Xavi, zasad ostaje. :salut:
Don't hate what you don't understand.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 22 jul 2014, 12:25

xaviesta je napisao/la:Preokret u slučaju Xavi, zasad ostaje. :salut:
dobro je ,mora se imati sirina ,treba xavi al ne bas za prve postave ,nadam se da ove sezone ce dobijati priliku sa klupe kad zatreba
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 22 jul 2014, 13:47

ja sam bio misljenja da Xavi treba da ode ako ne zeli sjediti na klupi , pogotovo kad se pisalo da dovodimo Kokea i Rakitica , a posto je sada jasno da samo jedan veznjak dosao i da drugi vjerovatno nece , apsolutno nista nemam protiv njegovog ostanka. Moze igrati 20-30min u vecini utakmica , neke utakmice i zapoceti od prve minute , ali mislim da bi Robertu trebalo dati sansu ispred Xavija , cisto da mali stekne jos iskustva i da se pokaze , ako ne za Barce onda da se moze i prodati iduce ljeto ( naravno ako ne bude one suspenzije za transfere ) .

Jucer citam da je rac1 navodno objavio da ce Barca dovesti samo jednog stopera i da je kao Mathieu glavni kandidat , kad sam to procitao umal pao sa stolice , sreca Sport me jutros smirio kad je objavio da Enrique jos ocekuje jos 3 igraca i to 2 stopera i Cuadrada , koji bi trebao doci bez obzira dal Alves ide il ostaje .
Daj jos Cuadrada , Mathieua koji je izgleda bas blizu i jos Verthogena i ja sam miran , iako bi volio da su se doveli Hummels i Blind npr , al et , valja i robocop :cool:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 jul 2014, 14:02

Imal sta novo ? Jesul idijoti kupili nekog normalnog stopera ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 22 jul 2014, 14:06

bparena je napisao/la:Imal sta novo ? Jesul idijoti kupili nekog normalnog stopera ?
Rakitica , samo cekaj da ga vidis kakav klizeci ima :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 jul 2014, 14:11

Zadnji stoper kojeg smo kupili je bio Čigrinski, taj titan iz Ukrajine koji je bio plod Pepove bujne mašte je pobjegao glavom bez obzira nakon jedne sezone u kojoj je odigrao valjda ukupno 3 utakmice (od toga dvije u Kupu)....to se desilo 2009 i od tad prođe 5 godina , to jest 10 bajrama - a stoper ne navrati k nama.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 jul 2014, 14:20

Furymaker je napisao/la:iako bi volio da su se doveli Hummels i Blind npr , al et , valja i robocop :cool:
znaci i tebe je uprava i spanska stampa uspjela uvjeriti da je Blind stoper :lol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 22 jul 2014, 14:49

miki_92 je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:iako bi volio da su se doveli Hummels i Blind npr , al et , valja i robocop :cool:
znaci i tebe je uprava i spanska stampa uspjela uvjeriti da je Blind stoper :lol:
nisu , pratio sam ja Ajax i znam sta momak igra , ako bi se Masche opet forsirao na stoperu Blind moze vrlo lako uskociti na tu poziciju defanzivnog veznog , iako moze nekada odigrati i stopera iako bi to bilo kao kad je Adriano igrao stopera . Blind bi prvenstveno za mene bio backup Albi i ako bi se stoperi ozljedili da uleti u slucaju nuzde na poziciju stopera , ipak je on bolji tu il Masche nego Adriano .

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 jul 2014, 15:41

Blind bi bio beskoristan koliko i Song, pozicije koje on igra su popunjene u ekipi, a nema dovoljno kvaliteta da istisne nekog iz 1. postave :!:
Vethongen je 10x bolje rjesenje

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 22 jul 2014, 18:15

nije upitno to , al s 24god moze biti pristojan igrac kao utility igrac koji moze uskociti u slucaju nuzde na pozicije lijevog bocnog , zadnjeg veznog i stopera . Pogotovo ako se dovede za neku mizernu cifru tipa 10-15mil , Song je bio osudjen na propast od trenutka kad je dosao u Barcu , nit ima snage nit brzine , a bgmi ni tehnike za Barcu , on bi u PSG-u , Tottenhamu , Romi i slicnih ekipama bio solidan , ali u Barci ne , Blind samo zbog borbenosti i mogucnosti igranja vise pozicija na solidnom nivou moze pomoci Barci .
Al je svakako Verthogen bolji igrac za Barcu , moze pokriti i stopera i lijevog bocnog bas kao i Robocop , njih 2 nekih 40mil eura i jos ako dadnu tih 35-40mil za Cuadrada , spremni smo .

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 22 jul 2014, 18:20

ma ljudi pomirite se sa tim robocop je jedino pojacanje na stoperu ,cim zubi izjavljuje sad odjednom da im je najveci prioritet naci zamjenu za puyola ,ko imali smo dobru odbranu prosle sezone :roll: ,standardna ba prica i eto nasli su zamjenu u vidu robocopa i to je to :wave:

dace mozda 35-40 miliona za cuadrada,prodat sta se ima prodat i et

MES QUE UN CLUB !!!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 jul 2014, 19:12

Tko je robocop,nisam dugo bio aktivan?
Keep walking.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 22 jul 2014, 19:16

[youtube][/youtube]
:kafa:

Vidim anketa jos nije promjenjena :hmmmmm:
Visca el Barça ! Mes que un club !

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 jul 2014, 19:18

Bojan i oficijalno novi saigrac Begovica :njanjanja:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 22 jul 2014, 19:23

moze nova anketa "Da li ce Robocop predvoditi Barcu do stare slave? " :?:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 jul 2014, 19:24

barca_87 je napisao/la:ma ljudi pomirite se sa tim robocop je jedino pojacanje na stoperu ,cim zubi izjavljuje sad odjednom da im je najveci prioritet naci zamjenu za puyola ,ko imali smo dobru odbranu prosle sezone :roll: ,standardna ba prica i eto nasli su zamjenu u vidu robocopa i to je to :wave:

dace mozda 35-40 miliona za cuadrada,prodat sta se ima prodat i et
Ja sam se s tim pomirio jos prije 3 sezone kad je i nastao raspad kluba u odbrambenim linijama a budale se nisu pocesali da se to popravi a ovdje neki nisu vjerovali ovom sto sam pisao a sve se obistinilo. Svjedoci smo unistavanja ugleda kluba od ljudi u "upravi" koji pojma nemaju sta treba ovom klubu. :?

ni Cuardado nece u Barcu - sve je to laza za naivce...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 jul 2014, 19:30

miki_92 je napisao/la:Bojan i oficijalno novi saigrac Begovica :njanjanja:
:opaopa:

Novu anketu molim
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.