FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Jel' sutra igramo u novim dresovima? Ne znam neko je pričao da je dres bezveze, kao obična majica, ali meni je eeekstra, pogotovo u kombinaciji sa bijelim šorcevima, dok sa crvenim nije to to. Niko, niko samo rot und weiss!!
a ti si???Gefufna je napisao/la: Naravno da ti ne smeta kad ste na istom nivou.
Stern des Südens
Izgleda da je onaj broj prodatih dresova ipak bio tacan. To je veliko. To je nesto sto smo prije mogli samo sanjati. Nije bitan samo broj vec i to da smo trazeni u svijetu. Nadam se da ce ova prodaja dresova uticati na to da bude jos nekih para sa strane. Ako sam dobro upoznat klubu ide 10-20% od prodaje, i ako je prosjecna cijena dresa 50-60eura onda bi mogli dobiti 20-30m na ovome. Inace od Adidasa od 2020. cemo primati 90m godisnje.
Dosta je spekulacija ovih dana u vezi Robbena, izgleda da ce rastanak brzo doci. Mozda cak i ove godine, da bi mogli nesto uzeti novca na ovu jednu godinu ugovora. Njemu i Riberiju ugovori isticu iduce godine. Riberi ce mozda jos dobiti godinu, dvije zavisno od stanja sa povredama, a Robben sumnjam. Izgleda da smo izgubili strpljenje sa njegovim povredama. Bernadeski iz Fiorentine se spominje kao zamjena za Robbena.
Dosta je spekulacija ovih dana u vezi Robbena, izgleda da ce rastanak brzo doci. Mozda cak i ove godine, da bi mogli nesto uzeti novca na ovu jednu godinu ugovora. Njemu i Riberiju ugovori isticu iduce godine. Riberi ce mozda jos dobiti godinu, dvije zavisno od stanja sa povredama, a Robben sumnjam. Izgleda da smo izgubili strpljenje sa njegovim povredama. Bernadeski iz Fiorentine se spominje kao zamjena za Robbena.
ma kakav zlatan i kakvi bakraci. da je 10 godina mladji, opet ga bayo ne bi doveo jer vec imamo vrhunske napadace.
ovo je vise pritisak na levatinu da produzi ugovor.
nego, braco bavarci, da vas napomenem za vecerasnju odmazdu fekalijama koje su se usudile da kukavicki napadnu ovu svetu temu.
ima da ljubiteljima azira, punca i ostalih gejpedera razbucamo kokosinjac od teme. nemo da bi neko od izabranih prespavo.
i niposto ne informisite ovog coelha41, on je njihov igrac.
nego, braco bavarci, da vas napomenem za vecerasnju odmazdu fekalijama koje su se usudile da kukavicki napadnu ovu svetu temu.
ima da ljubiteljima azira, punca i ostalih gejpedera razbucamo kokosinjac od teme. nemo da bi neko od izabranih prespavo.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
nije. coelho je nas, ali voli i njih, tako da ne vjerujem da bi tacno vrijeme napada zadrzao za sebe 

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Braco Bavarci,sekerbay je napisao/la:ma kakav zlatan i kakvi bakraci. da je 10 godina mladji, opet ga bayo ne bi doveo jer vec imamo vrhunske napadace.
Ekipa koja vam je trolovala temu je trajno udaljena sa foruma. Ne bih savjetovao da pokusavate nesto slicno jer cete ih pratiti do Banovica.
Sekerbay pauzira heftu zbog toga sto vas navraca da sami sebi slozite crveni karton.

Doduse, smorio nas je, nek si ga stavio na hladjenje.
admin je napisao/la:Braco Bavarci,sekerbay je napisao/la:ma kakav zlatan i kakvi bakraci. da je 10 godina mladji, opet ga bayo ne bi doveo jer vec imamo vrhunske napadace.
Ekipa koja vam je trolovala temu je trajno udaljena sa foruma. Ne bih savjetovao da pokusavate nesto slicno jer cete ih pratiti do Banovica.
Sekerbay pauzira heftu zbog toga sto vas navraca da sami sebi slozite crveni karton.
Admine buraz dragi sto nam amidzu banova .zafrkancija bila zivota mi .mi imamo svoj pdf i nama fakat dosta.sve je ovo ok ali admine ja bih predlozio ako nemate sta protiv da malo pustite raju da bude malo liberalnija u pisanju na dr.pdf ali to ne znaci da se smije neko momentalno vredjati i napadati.upozorenje pa onda sankcija.

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- Centre forward
- Kontakt:
Daj, pa ne možeš to. Čuj navraća nas
Iskreno se nadam da se šališ.
Mi ne bi imali ništa protiv da ti (jerbo moderatori ne postoje) navratiš kad trolovi pišu gluposti, a imaju temu za to. Ti si na kraju krajeva i odobrio takav koncept foruma, nije ti ga valjda nemetn'o State Department.

Mi ne bi imali ništa protiv da ti (jerbo moderatori ne postoje) navratiš kad trolovi pišu gluposti, a imaju temu za to. Ti si na kraju krajeva i odobrio takav koncept foruma, nije ti ga valjda nemetn'o State Department.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
@admine čovjek se šalio nema potrebe za banom jer ovo je jedna od naozbiljnih tema na forumu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Čista zezancija bila, očigledno je da se čovjek šalio.
Nema potrebe za banom stvarno, nego ne bih tražio ban ni za te momke koji su se zezali ovdje preksinoć čini mi se, jer je to bilo očigledno.
Gori su ovi poput onog @Valencije koji hinjski dođu ovdje da podyebaju, takve treba u Banoviće.
Nema potrebe za banom stvarno, nego ne bih tražio ban ni za te momke koji su se zezali ovdje preksinoć čini mi se, jer je to bilo očigledno.
Gori su ovi poput onog @Valencije koji hinjski dođu ovdje da podyebaju, takve treba u Banoviće.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Danas proslava titule. Pep se oprasta od Bayerna, zauvijek cini mi se, i sta god mislili od njemu ljudski je cestitati i zazeljeti srecu i uspjeh i dalje u karijeri. Danas ce tu biti i Luca Toni koji zavrsava karijeru i dosao je tu da i on dobije pozdrav od navijaca koje je uveseljavao tri godine. Bice i Lizarazu, Van Bommel...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima i Brazzo tu iako je on najcesci na ovakvim manifestacijama.muamerc je napisao/la:Danas proslava titule. Pep se oprasta od Bayerna, zauvijek cini mi se, i sta god mislili od njemu ljudski je cestitati i zazeljeti srecu i uspjeh i dalje u karijeri. Danas ce tu biti i Luca Toni koji zavrsava karijeru i dosao je tu da i on dobije pozdrav od navijaca koje je uveseljavao tri godine. Bice i Lizarazu, Van Bommel...
Cesto prati ekipu i na gostovanja, pogotovo u LP-a.
Zadnja tekma u ligi i novi dresovi koji su po meni savrseni i jedan ovakav primjerak ce nadam se zavrsiti u mojim rukama i to sa prezimenom novog pojacanja, inace drugog najboljeg stopera lige.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Spominje se i Corluka u vezi sa Bayernom. Ovakve spekulacije su najcesce istinite jer igrac i nije neka zvijezda, kalibar da je to samo radi lajkova i klikova. To bi moglo znaciti isto tako da na Benatiu i Bastrubera ne racunamo.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Neuer, Lahm, Boateng, Benatia, Alaba, Vidal, Thiago, Coman, Götze, Ribery, Lewandowski
Gotze umjesto Mullera, vjerovatno je to oprostaj za Gotzea, ne znam zbog cega bi drugo Muller bio klupiran.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Postava.
Pep u zadnjoj utakmici na AA postavlja ekipu onako kako bi je svaki forumas postavio.
Od njega uvijek neko iznenadjenje mozemo ocekivati.
Gotze na svojoj najprirodnijoj poziciji, fakat ocekujem mnogo od njega.

Pep u zadnjoj utakmici na AA postavlja ekipu onako kako bi je svaki forumas postavio.

Od njega uvijek neko iznenadjenje mozemo ocekivati.
Gotze na svojoj najprirodnijoj poziciji, fakat ocekujem mnogo od njega.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

EURO 2016 - Takmičenje
Dobio sam dozvolu od admina da napravim jednu malu reklamu na forumu za ovo takmičenje koje ću predstaviti u daljem tekstu. Nakon što smo održali prvo takmičenje za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine pa onda SP 2014 i EURO 2012 došli smo na ideju da napravimo ovo takmičenje i za EURO 2016 koje se održava u Francuskoj. Takmičenje je pojedinačno da odmah znate. Na ovom takmičenju prognozirate čitav žrijeb tokom prvenstva i sami krojite dalje takmičenje po vašem mišljenju. Takođe i po vašem mišljenju prognozirate pobjednika. Prošla tri takmičenja koja smo organizovali imali su veliku brojnost tako da se nadam da će i ovo takmičenje imati veliki odziv. Postavit ću vam dvije teme gdje imate sistem bodovanja i temu gdje postavljate svoju prognozu po šablonu koji je postavljen na prvoj stranici teme. Za sva dodatna pitanja se možete obratiti na temi za prognozu i u inbox meni ili korisniku @123456.
Sistem bodovanja: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=6245 (Prvi post)
Tema za prognoze: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=8732 (Šablon za prognoze,drugi post)