FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Crni gavran
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Crni gavran » 18 jun 2011, 14:51

KB-TM87 je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:hajmo biti svi iskreni. koji korak adilovic moze napraviti u znaku, hajmo reci, neke osvete zato sto mu citav grad psuje itd itd...? prelazak u zelju ili sarajevo. u sarajevu je guzva u napadu.
U svakom slučaju prelazak u Želju i Sarajevo je pomak u karijeri za svakog igrača nakon igranja u drugim nižerazrednim klubovima.
A odlazak iz Zelje u Celik je nekim igracima donio vecu vrijednost (Hadzic, Vrsajevic pa i Jamak). Iz Celika ko god je dosao u Zelju nista nije napredovao u karijeri - cinjenica.

Kad smo kod razreda, koji ste to vi razred :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 14:51

KenoRob je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:hajmo biti svi iskreni. koji korak adilovic moze napraviti u znaku, hajmo reci, neke osvete zato sto mu citav grad psuje itd itd...? prelazak u zelju ili sarajevo. u sarajevu je guzva u napadu.
U svakom slučaju prelazak u Želju i Sarajevo je pomak u karijeri za svakog igrača nakon igranja u drugim nižerazrednim klubovima.
priznat cu ti da je pomak u njegovoj karijeri. a iz kojeg nizerazrednog kluba dolazi?
Pa tipa Čelik, Drina, Travnik i slični njima
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 18 jun 2011, 14:55

U svakom slučaju prelazak u Želju i Sarajevo je pomak u karijeri za svakog igrača nakon igranja u drugim nižerazrednim klubovima.[/quote]

priznat cu ti da je pomak u njegovoj karijeri. a iz kojeg nizerazrednog kluba dolazi?[/quote]
Pa tipa Čelik, Drina, Travnik i slični njima[/quote]

haj dobro, ubijedio si me

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 18 jun 2011, 14:55

aguero88_ je napisao/la:je.bes klub koji Adilovic pojaca !!!
Ajd papak razguli, smaraš :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 jun 2011, 14:56

Pa onda bi trebao da podjes od Celika :D :D :D, jer je prvobitno bio tamo kad se vratio :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 18 jun 2011, 14:57

Hawking je napisao/la:
Ajd papak razguli, smaraš :mrgreen:
pa ne mozes mi ti iz Lukavca reci da sam papak :)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 18 jun 2011, 14:58

Evo povlacim vam se sa teme, vjerovali ili ne postali ste mi dragi. Poslije Celika ste mi drugi klub :mrgreen:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 18 jun 2011, 15:01

ma došo momak malo da uživa, njegove sreće sad zamjenio Zenicu sa Sarajevom, jedini je problem što se više nikad neće vratiti u nicaze kao i svaki koji je došao iz Zenice,Zavidovića,Banovića,Milića i sličnih selendara

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 18 jun 2011, 15:04

aziz je napisao/la:
ma došo momak malo da uživa, njegove sreće sad zamjenio Zenicu sa Sarajevom, jedini je problem što se više nikad neće vratiti u nicaze kao i svaki koji je došao iz Zenice,Zavidovića,Banovića,Milića i sličnih selendara
....ej moj AZIZE ti si sigurno iz Sarajeva al istocno 70 km(naravno zracne linije) :lol:
Zadnja izmjena: flash, dana/u 18 jun 2011, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Nema vise :P

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 18 jun 2011, 15:04

aziz je napisao/la:
da Zenica je selo gdje igra reprezentacija :) ii gdje ce u buducnosti ta ista reprezentacija igrati, imati pripreme itd...
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 18 jun 2011, 15:06

Ma pustite zeničane, šta se prepirete s njima.Nije ni njima lahko.Valja opet čekati 15 godina na neku bitniju tekmu.A Adilović je tip igrača koje preferira Amara.Pa vidjet ćemo kako će to izgledati s njim u napadu.Mada mislim da moramo dovesti još jednog napadača
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 15:08

Schwarz je napisao/la:Ma pustite zeničane, šta se prepirete s njima.Nije ni njima lahko.Valja opet čekati 15 godina na neku bitniju tekmu.A Adilović je tip igrača koje preferira Amara.Pa vidjet ćemo kako će to izgledati s njim u napadu.Mada mislim da moramo dovesti još jednog napadača
Dovedemo tog sa tvog avatara i mirna Bosna 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 jun 2011, 15:08

Crni gavran je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
A odlazak iz Zelje u Celik je nekim igracima donio vecu vrijednost (Hadzic, Vrsajevic pa i Jamak). Iz Celika ko god je dosao u Zelju nista nije napredovao u karijeri - cinjenica.

Kad smo kod razreda, koji ste to vi razred :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zar stvarno mislis da je igranje za Celik u odnosu na Zelju nekim igracima donio vecu vrijednost???Naveo si tu trojicu.Sta je Hadzic postigao?Vrsajevic?Dobar igrac Vrsajevic,ali sta je dobio odlaskom od nas kod vas..Mislis to sto se prodao vani??? Za koju lovu?Sta ste vi dobili od toga? Mislis li da je odlazak iz Celika ili odlazak iz Zelje vani ista stvar?Ili cak mislis da je vrijednost igraca veca ako je otisao iz Celika vani? Daj mi vrijednost nekog vaseg igraca u zadnjih 20 godina po transferu i lovi koju ste zaradili prodajom iz vaseg kluba...
Mislis li da je u ovoj ligi Celik kao klub vrijedniji u odnosu na Zelju?Na osnovu cega?Prije rata ste bili drugoligas,poslije rata ste oko desetog mjesta konstantno,i izmedju finala kupa je proslo 15 godina...Sta ste osvojili u ovoj jadnoj ligi? Bili ste sada u finalu kupa i pogledaj na sta je to licilo kod vas,od izjava lijepog i pametnog Ibrakovica,pa onog Ibrakovica u upravi,do Sabana navijaca i svega sto je cijela BiH gledala...izvinjavam se svima,inace ne komentarisem o drugim klubovima,ali kad mi neko objektivan pocne o nekim cinjenicama govoriti,to je za Ripleya...nego dosta vise o tome,Adilovic je kod nas,bice dobar ili nece biti dobar ali to je nas novi igrac i imace nasu podrsku kao i svi do sada...Pomagacemo vam uvijek ovako i uzimati sta pozelimo od vas,a ti si sad sretan i mozes se vratiti na utakmice,jer tebi zavisi ko ti igra u ekipi da odlucis da li ces na utakmicu bodriti ono sto volis...eto,zahvalio si se lijepo,i sad idi sretan na utakmice i u borbu za opstanak narednih 15 godina.Veliki pozdrav za tebe!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 jun 2011, 15:09

Nemojte se zamarati sa tim omanjim klubom koji po 15 godina cekaju da barem igraju finale Kupa.
Željo je institucija u svakom pogledu i objasnio je napaljenim zenicanima u sred njihovog grada neke stvari po pitanju fudbala....da se podsjetimo kako je karanje nauka i kako ce veliki uvijek zlostavljati malene 8-)

[youtube][/youtube]

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 18 jun 2011, 15:10

KB-TM87 je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:Ma pustite zeničane, šta se prepirete s njima.Nije ni njima lahko.Valja opet čekati 15 godina na neku bitniju tekmu.A Adilović je tip igrača koje preferira Amara.Pa vidjet ćemo kako će to izgledati s njim u napadu.Mada mislim da moramo dovesti još jednog napadača
Dovedemo tog sa tvog avatara i mirna Bosna 8-)
To bi bilo najbolje
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 jun 2011, 15:11

Ima li neko informaciju više o Dejanu Drakulu onako pred prozivku. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 18 jun 2011, 15:18

Vrsajevic je iz Celika otisao u cesku Spartu iz Praga naravno nije dzabe otisao :lol: :lol: :lol: :lol: . U Zelji nije bio niko i nista i ni izbliza tako dobar igrac dok nije zaigrao u Celiku(da te podjetim njegovih sjajnih igara za mladu repku kad je bas on zabio Ceskoj onaj gol i kad smo nesretno ispali).

Hadzic je takodje napravio napredak u karijeri kada je otisao u Celik, takodje u Zelji nije bio niko i nista, ali vam je zato prvom prilikom zabio dva gola i bio je sigurno top 3 najbolja centarfora u PL. Zar to nije napredak(sportski) ???? Otisao je u Izrael i nije besplatno ne brini :mrgreen:

E sad ti meni navedi ko je napredovao u karijeri, npr. da je postao bolji igrac sto je iz Celika presao u Zelju(dakle bilo da je sportski napredak ili da se prodao dobro. Ne pricaj gluposti, nego iznesi cinjenice.

Jamaka ste zimus predstavili kao veliko pojacanje, a kada je dolazio u Celik smatrali ste ga pijanicom i nikakvim igracem. Kakav obrt :mrgreen: ? Vjerovatno sportski napredak, sta li

Selam :!:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jun 2011, 15:21

Admine, smiluj se više! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 18 jun 2011, 15:22

Crni gavran je napisao/la:Vrsajevic je iz Celika otisao u cesku Spartu iz Praga naravno nije dzabe otisao :lol: :lol: :lol: :lol: . U Zelji nije bio niko i nista i ni izbliza tako dobar igrac dok nije zaigrao u Celiku(da te podjetim njegovih sjajnih igara za mladu repku kad je bas on zabio Ceskoj onaj gol i kad smo nesretno ispali).

Hadzic je takodje napravio napredak u karijeri kada je otisao u Celik, takodje u Zelji nije bio niko i nista, ali vam je zato prvom prilikom zabio dva gola i bio je sigurno top 3 najbolja centarfora u PL. Zar to nije napredak(sportski) ???? Otisao je u Izrael i nije besplatno ne brini :mrgreen:

E sad ti meni navedi ko je napredovao u karijeri, npr. da je postao bolji igrac sto je iz Celika presao u Zelju(dakle bilo da je sportski napredak ili da se prodao dobro. Ne pricaj gluposti, nego iznesi cinjenice.

Nije on zabio češkoj već Salihović.A Hadžić je zabio dosta golova kod nas u onom periodu što je igrao,a ono što je bitno da je tada imao 18 godina kad je došao kod nas.Željo je od njega napravio igrača a ne vi.KRAJ PRIČE

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jun 2011, 15:24

Schwarz je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Vrsajevic je iz Celika otisao u cesku Spartu iz Praga naravno nije dzabe otisao :lol: :lol: :lol: :lol: . U Zelji nije bio niko i nista i ni izbliza tako dobar igrac dok nije zaigrao u Celiku(da te podjetim njegovih sjajnih igara za mladu repku kad je bas on zabio Ceskoj onaj gol i kad smo nesretno ispali).

Nije on zabio češkoj već Salihović.A Hadžić je zabio dosta golova kod nas u onom periodu što je igrao,a ono što je bitno da je tada imao 18 godina kad je došao kod nas.Željo je od njega napravio igrača a ne vi.KRAJ PRIČE
Mislim da je u revansu Vrsajevic dao potpuno regularan gol koji je sudija ponistio,covjek vjerovatno misli na to ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 381 gost.