FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la vlakanje » 13 avg 2015, 20:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:
vlakanje je napisao/la:sta je problem sa Kosticem, neko napisa gore da odlazi?!
radnu dozvolu je imao regularno u BL, nisam upratio gdje je zapelo sada.
izvadi se relativno brzo, procedura traje 5-6 dana u vr' glave.
kad je druga drzava je.o ga ti..vi ste duzni za porez vladi RS-a koja to obustavi, reprogramira kako vec nebitno i svi mogu registrovat strance, dok nas Federacija oguli i ne mozes dobit radnu dozvolu ako imas dug za porez i nemas potpisan reprogram

msm da se u rs poreska uprava ne petlja u izdavanje radnih dozvola za strance. to je iskljucivo nadleznost zavoda za zaposljavanje...
(1) Уз захтјев за $ $ $ $ је $ $ ?:
а) % о ", $ органа за / $ $,
&) $ о странцу с " ' " уговор о $ ? $ $ уговор, а ": " " ", " " " $, $ рођења, ?, ' ? " $ становања у " ?, & $ " ' $ " " ",
в) $ о $ ' ? " ?, те ? $,
г) ? о $ % странца – " ? на " се странац % " врста ¥ ' " " знања " ? " се траже за / тог ?,
$) / увјерење (' ? прве $ $) "
ђ) овјерену " %.
evo, potrazio sam malo...
od potrebnih papira se osim zahtjeva trazi sudsko rjesenje od kluba o registraciji, generalije o igracu, info o "radnom mjestu", obrazlozenje o "opravdanosti" zaposljavanja stranca, ljekarsko uvjerenje, kopija pasosa...

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 avg 2015, 20:49

Nije na odmet ponoviti bezbroj puta da Reprogram ,tj dug Državi na osnovu ne plaćenog poreza, mora na sebe preuziti Grad Tuzla odnodno vlastosržci koji vladaju Tuzlom.Tek tada bi Sloboda imala deblokiran račun i mogla normalno raditi.Do tada mi igramo na rubu provalije .

slika
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 avg 2015, 21:33

Čestitam igračima zbog napora koje su podnijeli u prethodne dvije sedmice.Treninzi i utakmica u Lukavici odrađeni su pod uslovima koji su na ivici podnošljivih.Visoke temperature i topli zrak koji otežava disanje i pri običnom hodu, nisu bili prepreka Musemiću i njegovim momcima da svoje zadatke obave na visokom profesionalnom nivou.Svaka čast momci i pozlatilo vam se ako Bog da.
Ja volim FK Tuzla City

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 avg 2015, 21:39

Nemam ovu Moja TV sve imam samo to nemam..de ako ima kakav link za to dajte obavezno :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 avg 2015, 21:44

Na sramotu tuzlanskim vlastodržcima što su dozvolili da Grad koji truje Termo-elektrana Tuzla od 800 MW INSTALISANE SNAGE, nema ispravne reflektore na tušanjskom stadionu.Svi Stadioni u bih sa ref. osvjetljenjem imaju ispravne reflektore to jest u funkciji, osim Tuzle.Pobogu brate ti reflektori mogu se" prikačiti" na uličnu rasvjetu koju Grad ionako plaća.
Ja volim FK Tuzla City

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 13 avg 2015, 22:36

SaltCityAttack je napisao/la:Nemam ovu Moja TV sve imam samo to nemam..de ako ima kakav link za to dajte obavezno :)
pokusaj ovdje
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 avg 2015, 22:46

Jarane nedaju ba za nas vamo preko bare..da bogdo moze ja bi to placao mjesecno da se gleda ali nedaju..ne znam zasto ne uvedu i za dijasporu svako ce placati mjesecnu preplatu ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 13 avg 2015, 23:14

mi dobijemo borac,uz pobjedu sarajeva ili remi,ili pobjedu selje,ili remi,mi smo prvi :wtf:
kako onda ide raspored naredne dvije tekme....mogli bi nakon 6 kola biti na prve dvije pozicije :tokralju:
Sloboda je moja nacija

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 13 avg 2015, 23:26

sloboda72 je napisao/la:Na sramotu tuzlanskim vlastodržcima što su dozvolili da Grad koji truje Termo-elektrana Tuzla od 800 MW INSTALISANE SNAGE, nema ispravne reflektore na tušanjskom stadionu.Svi Stadioni u bih sa ref. osvjetljenjem imaju ispravne reflektore to jest u funkciji, osim Tuzle.Pobogu brate ti reflektori mogu se" prikačiti" na uličnu rasvjetu koju Grad ionako plaća.
Nije problem u struji, problem je u sijalicama koje se ne mogu nabaviti jer se vise ne proizvode ti tipovi sijalica. Moraju se zamjeniti sijalicna grla. Trafo stanica vec postoji i uredno je spojena na naponsku mrezu.
Jedan grad, jedna ljubav!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 avg 2015, 23:33

Kako prodje prodaja sezonskih večeras? Zna li neko? :mrgreen: :)

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 13 avg 2015, 23:36

Sunderland je napisao/la:mi dobijemo borac,uz pobjedu sarajeva ili remi,ili pobjedu selje,ili remi,mi smo prvi :wtf:
kako onda ide raspored naredne dvije tekme....mogli bi nakon 6 kola biti na prve dvije pozicije :tokralju:
poslije borca bijeljina radnik tu bi se trebalo otic i onda vitez kuci pa zeljo na grbavici velez na tusnju itd

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 13 avg 2015, 23:39

dzekooooTz je napisao/la:
Sunderland je napisao/la:mi dobijemo borac,uz pobjedu sarajeva ili remi,ili pobjedu selje,ili remi,mi smo prvi :wtf:
poslije borca bijeljina radnik tu bi se trebalo otic i onda vitez kuci pa zeljo na grbavici velez na tusnju itd
radnik,vitez,i velez se mogu dobiti,pogotovo vitez i velez kuci....uz bodove protiv borca,medju prve tri :kralj:
Sloboda je moja nacija

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 avg 2015, 00:04

TzBulevar87 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:kakva ba arena...zrinjski- sarajevo je na areni ovo kolo...mojatv prenosi nas
Kakva mojatv, bht prenosi nas. ;)

travnik-celik bht...mojatv prenosi slobodu ljudi ba , na vrijeme se pripremite ko ce preko tv gledat
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 avg 2015, 01:42

šta mislite koliko ćemo natrpat' Bojca

bit' će 4-0, Ahmetović 2x, Zeba, Govedarica

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 14 avg 2015, 02:53

evo sad cu vam ja ubacit moju web tv account neciji. Nadam se da jos radi, jer sam ga i ja nekad koristio. Ali opet cete morat uplatit markicu da gledate ako je jos na tom principu :D
acc izudin.selimbasic pass TMZFCNAFEF
valjda vam bude moglo sta pomoci :D :yawn:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 14 avg 2015, 08:49

FranckRibery je napisao/la:evo sad cu vam ja ubacit moju web tv account neciji. Nadam se da jos radi, jer sam ga i ja nekad koristio. Ali opet cete morat uplatit markicu da gledate ako je jos na tom principu :D
acc izudin.selimbasic pass TMZFCNAFEF
valjda vam bude moglo sta pomoci :D :yawn:
Markicu valjda plaća vlasnik acc :D dođe mu uz račun
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 14 avg 2015, 08:56

staragarda je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:Mora nas uvijek nesto je....t, ne da nam se il nam uvijek neko u ovoj BiH ne da dahnut, samo nas neko gura odozgo prema dole, godinama, nemamo mi daba onu parolu Tuzla drzava, hoceeeeee li vise ta pojacanja zaigrat u pm

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Rijetko se slozim sa tobom al ovo si u pravu....mora nas nesto j e b a v a t i dzaba...doveli odlicne igrace i mucak
Ma sranje obicno, okupacija smo nekim tajnim bezbjednosnim agencijama, al ozbiljno..., i vidices na kraju sezone kad dodas oduzmes, ovake situacije nas na kraju kostaju nekih postavljenih ciljeva

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 avg 2015, 09:46

ultrasstyle_tz je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:kakva ba arena...zrinjski- sarajevo je na areni ovo kolo...mojatv prenosi nas
Kakva mojatv, bht prenosi nas. ;)

travnik-celik bht...mojatv prenosi slobodu ljudi ba , na vrijeme se pripremite ko ce preko tv gledat
Tačno smo neinformisani mi što kod kuće pratimo Slobodu :mrgreen:

075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 avg 2015, 10:01

mislim da vam ni webtv nece pretjerano pomoci...tu nisam siguran, ali mislim da ovaj kanal vise ne radi ni na webtv nego se samo otvara za korisnike paketa MojaTV

a vi sto sjedite kod kuce nemojte zavaravati ove sto ce danas da traze hladovinu na sjeveru :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 avg 2015, 10:10

Pa da su pametni da odma odu na zapad, hladovina je čitavo vrijeme. Al' eto, ljudi kontaju natkriveno pa automatski hladovina.
Ma što ja to objašnjavam kad ću gledat tekmu iz hladovine doma svog :mrgreen:

075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.