FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

van gall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la van gall » 13 maj 2016, 11:55

proFCB je napisao/la:Gdje si to vidio?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Izgubi stranicu na kojoj procita al je uglavnom neki Engleski medij ,sad koliko tu ima istine ne znam
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 maj 2016, 12:00

Najgore bi ga bilo sad prodati, jer vjerujem da ce Gotze odigrati fantasticni EP

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 maj 2016, 12:06

Mislim da ce ostaviti odluku o tome gdje ce ici nakon EP.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 13 maj 2016, 12:10

udjem na pdf i ono :wtf: ne vjeruje svojim ocima sta se pisalo u predhodne dvije stranice :urnebes: :urnebes: :urnebes: ,ovo neko dogovoreno djelovanje iz zajebancije ,humanitarana :urnebes: :lol: ,ko iz vedra neba posce pisati ono :wtf: :lol: .Mislim meni ne smeta :urnebes: :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 13 maj 2016, 12:13

sekerbay je napisao/la:pokusvaju biti smijesni :roll:

sto se tice karla, postoji mogucnost da padne na projektu ´bavarska masinerija u lovu na klempu´.
istina je da se karlo donekle prilagodjava ekipama koje preuzima, ali je takodjer istina da njegove ekipe ne igraju na posjed.
pitanje je moze li minhenske pulene nauciti da igraju na kontre i polukontre :?

ma amidza ma mi ako bude imali,priblizan slican posed kao u doba jupa no sikiriki i onako taj posjed nam u doba mrtvog odlazeceg pepija od katalunje nije nista puno dobrog donio.Ud oba jupa smo imali ako se ne varama odmah posle mrtve prcelone drugi posjed na svjetu ,ne previs evelik ali dovoljan za sami vrh u dobru posatavku i nacin igre .
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 13 maj 2016, 12:17

muamerc je napisao/la:Mislim da ce ostaviti odluku o tome gdje ce ici nakon EP.
:thumbup:

Incoming Bayern Munich boss Carlo Ancelotti has told Chelsea that they can have Mario Gotze for £35million ahead of Liverpool, according to reports from the Sun.

Gotze has been heavily linked with a move away from the Allianz Arena in recent weeks, with the attacking midfielder having struggled to play on the regular basis under Pep Guardiola this season.

However, even with Ancelotti replacing Guardiola at the Bayern helm, it is understood that Gotze will not be part of the club’s plans next term.

This has alerted Liverpool, among others, but Chelsea may have the upper hand due to the mutual respect between soon-to-be Blues manager Antonio Conte and Ancelotti.

The Bavarians have recently confirmed the £35million signing of Benfica wonderkid Renato Sanches, and it is believed that they want to sell Gotze for around the same price to cover their expenditure.

The 23-year-old has made 20 appearances in all competitions this season, scoring four goals.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 maj 2016, 12:28

Ovi ulijecu bez padobrana, nisu padobranci vec neandertalci.
VOLIM BAYERN

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 13 maj 2016, 12:34

isakovich je napisao/la:Ovi ulijecu bez padobrana, nisu padobranci vec neandertalci.
neka ih ne skodi loma sege :urnebes: ,napusili se ljudi :urnebes: necemo biti ko sa ostalih pdf da odma kukamo i trazimo vapaja za moderatorima ,cim rijec napises koja ih ubode u srce ili im nenormalno ne pase.mi smo gospoda :cool:

posto je nas dragi senjor heronimo malo pocesto odutan :think: (nesto petlja :mrgreen: ) ,evo ja se predlazem za kandidata za moderatora .Obecavam normalan liberalizma u granicam normale pisanja na nasem pdf . :mrgreen: .Svi su dobrodosli :D :cool:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 maj 2016, 13:56

- Javi upitan za finale kupa.
- Prema sport bildu Bajern intezivno traga za desnim bekom,

Edit: prema istom izvoru jos smo zainteresirani za Pjanica. Mislim da je on bolja opcija od Thiaga za ono sto Carlu treba na sredini terena i vjerovatno njega razmatra ozbiljno. Mozda jos ceka hoce li City ili neko ponuditi lovu za Thiaga.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 13 maj 2016, 14:27

Nakon Sanchesa, Pjanic bi totalno bio suvisan, iako nisu isti tip igraca; ili bi jedan od njih stagnirao ili bi obojica grohnuli i utonuli u more rotacija koje bi ih zadesile, a nije nam u cilju da gomilamo igrace bez prostora da igraju i napreduju.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 maj 2016, 14:35

Gotze, Rode, Hojbjerg prodaja, i Kimmich na posudbu i dobijes prostora. Ako Carlo nekog zeli da dovede onda i na tog planira ozbiljno. Status Thiaga je kljuc, ako ostane onda ne dovodimo nikog ili ako Pjanic dodje onda on ide. Alonso i Sanches rotacije. Vidal, Martinez i Pjanic udarna postava.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 maj 2016, 14:50

muamerc je napisao/la:- Javi upitan za finale kupa.
- Prema sport bildu Bajern intezivno traga za desnim bekom,

Edit: prema istom izvoru jos smo zainteresirani za Pjanica. Mislim da je on bolja opcija od Thiaga za ono sto Carlu treba na sredini terena i vjerovatno njega razmatra ozbiljno. Mozda jos ceka hoce li City ili neko ponuditi lovu za Thiaga.
Kicker jucer

Ancelotti je zadovoljan sa Rafinhom kao zamjena za Lahma :think:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 maj 2016, 18:10

Trolovi trajno pobanovani

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 maj 2016, 21:03

Inače sutra onerepublic ce imati nastup na poluvremenu i nakon utakmice . Prošle godine Imagine Dragons ove godine ovi. Not bad at all

Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2016, 21:28

Samo Zlatan Ibrahimovic!!! :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 13 maj 2016, 21:46

Omerbavarac je napisao/la:Samo Zlatan Ibrahimovic!!! :kafa:

:pray:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 13 maj 2016, 23:00

I ja bih volio, al' nema šanse. Koga stavit' na klupu ? Pa Lewa bi sjeo na prvi avion za Madrid / Manchester, a tu je i Miler. Trebali bi nabavit' i još jednog CF-a. Nekoga tipa legende Pizzara, al' malo je takvih.

Mislim da svi u upravi rade na dovođenju desnog beka. Možda ne ove godine, jer Lahm nije 100 % amortizovan, al' iduće sezone garant.

Jedva cekam da vidim Matsa i Sanchesa u novom dresu, koji je baj de vej premoćan. :ljepota:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 13 maj 2016, 23:19

Ma kakav Ibrahimovic,taj neka je sto dalje od Munchena

Kako stari sve vise sranja pravi umjesto da je obratno,ne treba nam neko ko ce pravit probleme u svlacionici

A sportski kvaliteti su idalje neupitni kod njega ali ali ali ....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 maj 2016, 23:32

Nema potrebe za Ibrom, svaka mu čast al' on nije potreban.On gdje igra ta ekipa neće vidjeti finale CL.

Potreban je špic kojem sjedenje na klupi neće biti problem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 13 maj 2016, 23:36

Karlo je napisao/la:udjem na pdf i ono :wtf: ne vjeruje svojim ocima sta se pisalo u predhodne dvije stranice :urnebes: :urnebes: :urnebes: ,ovo neko dogovoreno djelovanje iz zajebancije ,humanitarana :urnebes: :lol: ,ko iz vedra neba posce pisati ono :wtf: :lol: .Mislim meni ne smeta :urnebes: :mrgreen:
Naravno da ti ne smeta kad ste na istom nivou. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.