Prosi Zeljo boli te .... Valja vratiti Misketu kamatu.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Vidim jedan bager i kamion prave tribinu na Tusnju![]()
Treba li vam poslati par kod nas se sudaraju
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Ima sad desetogodisnjih ko vasih polugodisnjih furdo iz Tuzlesamirr je napisao/la:Prosi Zeljo boli te .... Valja vratiti Misketu kamatu.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Vidim jedan bager i kamion prave tribinu na Tusnju![]()

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Ima Mamic koji nece doci pogledati mec Zelje i jos 250 slicni primjera, to isto kao kad ja uzmem kartu za humanitarni koncert a ne odem da gledam. Eto kako ste vi prodavali desetogodisnje .HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ima sad desetogodisnjih ko vasih polugodisnjih furdo iz Tuzlesamirr je napisao/la:Prosi Zeljo boli te .... Valja vratiti Misketu kamatu.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Vidim jedan bager i kamion prave tribinu na Tusnju![]()
samirr je napisao/la: Ima Mamic koji nece doci pogledati mec Zelje i jos 250 slicni primjera, to isto kao kad ja uzmem kartu za humanitarni koncert a ne odem da gledam. Eto kako ste vi prodavali desetogodisnje .

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Pravo smijesno... Normalno da nece Edin Dzeko i slicni sjediti svaku tekmu na istoku pored svojih obaveza. A i nece kartu od 1000KM baciti u kantu. Zato i postoji mogucnos prepisa na jos jednu osobu. Ili mozda da se nekom pokloni ali nemas ti mozga da to skontas. Dovoljno je spomenuti da ti je uzor bio jedan kamiondjija iz Amerike koji vas je na kraju napustio. Opet ce biti prica Zeljo nas izbacio u drugu ligu za godinu dvije jer i to malo igraca sto vam je ostalo ide sad na kraju ugovora. Vec idi vidi ima li Ordagica na treningu

Željo1921
- prisonbreak
- Kontakt:
Koliko je Dzeko kupio ulaznica?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
joker90 je napisao/la:samirr je napisao/la: Ima Mamic koji nece doci pogledati mec Zelje i jos 250 slicni primjera, to isto kao kad ja uzmem kartu za humanitarni koncert a ne odem da gledam. Eto kako ste vi prodavali desetogodisnje .![]()

Al fkt je ovo istina

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zip je napisao/la:joker90 je napisao/la:samirr je napisao/la: Ima Mamic koji nece doci pogledati mec Zelje i jos 250 slicni primjera, to isto kao kad ja uzmem kartu za humanitarni koncert a ne odem da gledam. Eto kako ste vi prodavali desetogodisnje .![]()
![]()
![]()
![]()
Al fkt je ovo istina

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kmetovi u delirijumu, kao i uvijek kroz istoriju kad su im feudalci bacali mrvice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Prije par dana pljuvali Samketa, sad se ližu s njimVirtu4l je napisao/la:Kmetovi u delirijumu, kao i uvijek kroz istoriju kad su im feudalci bacali mrvice.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa mislim da sam našao pravo poređenje, feudalci su bili bogati zemljoposjednici, što smo u ovom slučaju mi, tj. FK Željezničar, jer činjenica je da imamo zemlju!? Kmetovi su bili uglavnom beskućnici koji nisu imali ni kučeta ni mačeta, što su u ovom slučaju oni, da ih ne imenujemo, ali znamo o kome se radi. Jaz između bogatih i siromašnih je uvijek bio prisutan i istorija se uvijek ponavlja, što vidimo u primjerima iznad.MocMahale444 je napisao/la:Prije par dana pljuvali Samketa, sad se ližu s njimVirtu4l je napisao/la:Kmetovi u delirijumu, kao i uvijek kroz istoriju kad su im feudalci bacali mrvice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Ubi ih bratVirtu4l je napisao/la:Pa mislim da sam našao pravo poređenje, feudalci su bili bogati zemljoposjednici, što smo u ovom slučaju mi, tj. FK Željezničar, jer činjenica je da imamo zemlju!? Kmetovi su bili uglavnom beskućnici koji nisu imali ni kučeta ni mačeta, što su u ovom slučaju oni, da ih ne imenujemo, ali znamo o kome se radi. Jaz između bogatih i siromašnih je uvijek bio prisutan i istorija se uvijek ponavlja, što vidimo u primjerima iznad.MocMahale444 je napisao/la:Prije par dana pljuvali Samketa, sad se ližu s njimVirtu4l je napisao/la:Kmetovi u delirijumu, kao i uvijek kroz istoriju kad su im feudalci bacali mrvice.

Samire miran budi zekane, yebo te kamata

Pozzz za Mortu sto je priznao da ih je u zadnje vrijeme malo stalo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Navedi mi nikove koji su me pljuvali.. To su vecinom manijaci koji su u bojkotu i kanta godine na forumu poznat kao Virtual.MocMahale444 je napisao/la:Prije par dana pljuvali Samketa, sad se ližu s njimVirtu4l je napisao/la:Kmetovi u delirijumu, kao i uvijek kroz istoriju kad su im feudalci bacali mrvice.
- brkatasomina
- Kontakt:
Selam svima, a posebno prijateljskim timovima Sirokom i velezu koji igraju utakmicu na spomen pada tj.oslobodjenja Mostara i Sirokog Briijega.
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sloboda bolja od Torpeda 1:0! Pitari jel vam zao?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zasto zeljino najvece pojacanje u defanzivnoj liniji ponovo ne igra?
Jer Kerla nije otputovao u Antaliju, dobijo je od Slavke program za treniranje, prikljucuje se ekipi sutra.SARS je napisao/la:Zasto zeljino najvece pojacanje u defanzivnoj liniji ponovo ne igra?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ma mislim na onog sto je vec u Antaliji hahahahahasajo10 je napisao/la:Jer Kerla nije otputovao u Antaliju, dobijo je od Slavke program za treniranje, prikljucuje se ekipi sutra.SARS je napisao/la:Zasto zeljino najvece pojacanje u defanzivnoj liniji ponovo ne igra?
Krajsajo10 je napisao/la:Jer Kerla nije otputovao u Antaliju, dobijo je od Slavke program za treniranje, prikljucuje se ekipi sutra.SARS je napisao/la:Zasto zeljino najvece pojacanje u defanzivnoj liniji ponovo ne igra?

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.