FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 12 maj 2016, 19:16

coelho41 je napisao/la:naša uprava sa njihovom ima izuzetnu saradnju, pa ne bi bilo ni čudo, samo teško će se od Talijana izvući jedno 20+ miliona za štopera, škrti su previše.
nisu oni škrti, nego nemaju para :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Stern des Südens

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 12 maj 2016, 19:22

sekerbay je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Ovaj Rafinja kao da ima dionice u Bayernu, ne mozes ga otjerati, nema sanse
a sta kojeg qrca hocete od rafinje? covjek bi kod 90% bundesligasa bio prvotimac. istina da nema kuveta za najvece ciljeve, ali je odlican kao zamjena za lama. ono, kad se lam odmara protiv nekih slabijih klubova.
zamjenu za lama ce traziti, ali definitivno ne ove sezone, tako da to sebi mozete izbiti iz glave.
rafinja je profesionalac od glave do pete i kao takav se ne bune ako u sezoni odigra 10-ak utakmica. helem, zlatna vrijedna zamjena.
Potpis. Stvarno zlata vrijedna zamjena. Ne buni se, zadovoljan je a kad igra odradi posao korektno. U svakom slučaju ima mozga i točno zna svoje maksimume te ne pokušava izigravati nešto što nije, kao npr. Bernat koji radi puno prometa a malo zarade, dakle kod njega vidim nedostatak znanja. Bernat u ove dvije sezone ništa nije napredovao a igrao je dosta. On nikad nije niti bio kvalitet za Bayern. Otkad sam pričao o tome a mnogi su ga kovali u zvijezde...

Također se slažem da Lahm još može izgurati ovu sezonu kao glavni desni bek uz doziranje nastupa i ipak malo više čuvanja nego do sada. Pa čak i dvije na ovom nivou.

Iako, primjetio sam u ono malo utakmica što sam odgledao ove sezone da više nije bedem u obrani kao što je bio. Dakle, nekako ga protivnički igrači lakše prolaze. Da li je to do godina, nedostatka fizičke snage kao nekad ili nedostatka jednostavno volje da se brani kao nekad, stvarno ne znam. Opet, u fazi napada je dobar, i dalje solidno brz i agilan tako da ne znam šta da mislim za obranu.

Dakle, Rafinhu zadržati ako on hoće ili dovesti nekog zaista mladog i potencijalnog igrača da se uči kraj Lahma.

muamerc je napisao/la:
Karlo je napisao/la:jos sanceza da dopeljesimo i evropa je pod nasim nogama next sezone,nakon suhog posta pod katalonskom prevarom
Polahko, da ne bude opet za tri sezone, - "goni se zabaru i vodi ova sranja sto si doveo".
Polako, istina.

Kao prvo, uvjeren sam da Karlo neće filozofirati kao Pep. Kao drugo, vraća se okomita igra, brza, direktna, sa ubačajima sa strane, vraća se prepuštanje posjeda protivniku, vraća se kontra, vraća se obrana. Obrana osvaja naslove a to vrijedi svakako za Ligu Prvaka.

Dakle, momčad će imati glavu i rep a kad se postigne balans onda ćemo ponovno biti najbolja ekipa Europe. Pep je udarao 3 godine samo u posjed i napad.

Obranu je pokušao igrati visokim presingom. I onda dođe Atletico i zabije 2 gola kao ekipa koja je individualno slabija i defanzivna ali je timski posložena fenomenalno i brani se fanatično i fantastično. Ali su zabili 2, isto kao i mi koji smo navodno napadačka ekipa. Ponavljam, sjajno odigrana uzvratna utakmica i mogu nekako prežaliti taj glupi presing kod izgubljene lopte Boatenga i taj gol koji smo primili ali ne mogu nikako prežaliti postavu u prvoj utakmici.

Frajer se nikad nije podredio Bayernu. Pardon, jednom, protiv Reala i jednom protiv Dortmunda u finalu Kupa 2014. Premalo za najveći rezultat. Kad tome pridodamo masu filozofiranja oko taktike, neprirodnih pozicija igrača i tjeranje inata kod doktora i tako dalje dođem do zaključka da je uništeno sve što su gradili Louis van Gaal i Jupp Heynckes.

Zaključak, naravno da se veselim Carlu Ancelottiju jer ćemo konačno igrati jedan balansirani nogomet. Da li će to biti dovoljno za naslov Lige Prvaka, ja se nadam da hoće i svakako dajem više šanse da će to napraviti Carlo Ancelotti sa svojom filozofijom u Bayernu nego ovaj majstor.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 12 maj 2016, 19:51

Carlo je trener skroz drugacijeg pogleda i stila. Prilicno je pragmatican, smiren, prijateljski raspolozen prema svima i dobro vlada atmosferom. Prvo sto je kljuc je to da je pragmatican. Ne libi se mjenjati poglede i filozofiju ukoliko situacija to zahtjeva. Drugo, mozda i bitnije je da zna i pravi balans u ekipi. Od tima onakve razlike napada i defanzive je napravio prvaka Evrope. Mozda cemo biti manje efikasni u napadu, ali zato nam nece biti propuh u odbrani.

Uvijek koristi tri formacije 4-3-3 dijamant, 4-3-1-2 i 4-4-2. Mislim da ce najvise koristiti ove dvije prve kod nas. Plus nije zagovornik cuvanja posjeda. To nam govori da ce nam igra biti puno stabilnija i da cemo se dosta bazirati na tranziciju i kontre. Kljuc njegove igre u napadu su bekovi i krila, kao i taj neki igrac ili igrac cija igra je tipa igre Di Marije ili Modrica koji okomito vuce loptu, krece se izmedju linija i pravi taj balans izmjedju defanzive i napada. Sve mi je nekako poznato u ekipi osim toga ko bi mogao igrati tu ulogu - mozda, mozda Vidal ili Thiago. Kljuc u kreiranju napada ima igrac tipa Alonsa (vidi imamo ga, ali stariji tri godine) - nesto slicno sto je Kroos radio kod Carla. To ce raditi ili Martinez ili vec spomenuti Alonso. U odbrani nema filozofije kod Carla, 4 nazad i svi brane.

Jos nesto, sve nekako razmisljam i nikako ne mogu da nadjem mjesto gdje bi mogao igrati Muller. Ama bas nikako.

Pardon, *4-4-2 je diamant.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 maj 2016, 20:28

muamerc je napisao/la:Carlo je trener skroz drugacijeg pogleda i stila. Prilicno je pragmatican, smiren, prijateljski raspolozen prema svima i dobro vlada atmosferom. Prvo sto je kljuc je to da je pragmatican. Ne libi se mjenjati poglede i filozofiju ukoliko situacija to zahtjeva. Drugo, mozda i bitnije je da zna i pravi balans u ekipi. Od tima onakve razlike napada i defanzive je napravio prvaka Evrope. Mozda cemo biti manje efikasni u napadu, ali zato nam nece biti propuh u odbrani.

Uvijek koristi tri formacije 4-3-3 dijamant, 4-3-1-2 i 4-4-2. Mislim da ce najvise koristiti ove dvije prve kod nas. Plus nije zagovornik cuvanja posjeda. To nam govori da ce nam igra biti puno stabilnija i da cemo se dosta bazirati na tranziciju i kontre. Kljuc njegove igre u napadu su bekovi i krila, kao i taj neki igrac ili igrac cija igra je tipa igre Di Marije ili Modrica koji okomito vuce loptu, krece se izmedju linija i pravi taj balans izmjedju defanzive i napada. Sve mi je nekako poznato u ekipi osim toga ko bi mogao igrati tu ulogu - mozda, mozda Vidal ili Thiago. Kljuc u kreiranju napada ima igrac tipa Alonsa (vidi imamo ga, ali stariji tri godine) - nesto slicno sto je Kroos radio kod Carla. To ce raditi ili Martinez ili vec spomenuti Alonso. U odbrani nema filozofije kod Carla, 4 nazad i svi brane.

Jos nesto, sve nekako razmisljam i nikako ne mogu da nadjem mjesto gdje bi mogao igrati Muller. Ama bas nikako.

Također sam razmišljao kao i ti i ja nikako ne vidim tu Mullera koju god formaciju da pokušam...
Jedino ako bude 4-4-2 igrao pa bude drugi napadač ali mislim da Carlo neće igrati na taj način. Prije da će biti 4-2-3-1 ili 4-3-3 :hmmmmm:
Nekako sam uvjeren da će igrati samo s jednim napadačem.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 12 maj 2016, 20:39

Sa Karlom na klupi Bajern ne moze bit gori u lp od zadnje 3 godine ama bas nikako

Do polufinala ce siguran sam doci se opet,samo razlika sto tad i ako ispadnemo Karlo nece dozvoliti da to budu debakli kao Pep gospodin,licno ni njemu ne bih zamjerio da se ispalo muski,na gol razliku,neku frljoku,nesrecu,ali onakva dva ispadanja od Reala i Barce idu njemu na ruku,bas ovako se ispalo od Atletica,ali oni su 2 puta losija ekipa od nas tako da mu se ni taj dvomec ne moze opravdat

Karlo je prilagodljiv trener,igra kako moze i mora u datom trenutku a i zna sa zvijezdama kako se ophodit

Najveci zadat mu je da Alabu vrati u formu,Alaba je po meni igrac koji je najvise nazadovao kod Pepulina,lose utakmice protiv Benfice,70% krivac za oba gola Atletica,a moZda je to samo jer je igrao stopera,vidjecemoo

Ko sto neko rece sto je Di Marija bio u Realu kod nas bi mogao bit upravo Renato,a dok se on afirmise dovoljno do tad ce to bit Vidal

Napad je svakako sirok i dobar svakako,plus sto ce puno vece koristi bit od Coste i Coman kod Karla jer su oboica stvoreni za kontre

Odbrana je beton ,to ne moze pokvarit ni Susic da je na klupi

Ocekuju nas nadam se (siguran sam) bolji dani :)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 maj 2016, 20:40

Robben-Abflug in die Türkei? Treffen mit Besiktas
:hmmmm:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 12 maj 2016, 20:42

Saurman je napisao/la:
Mozda je otisao samo kakvom hodzi da rijesi probleme sa povredama :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 maj 2016, 20:45

van gall je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Mozda je otisao samo kakvom hodzi da rijesi probleme sa povredama :D
Povrede su učestale a ni godine mu ne idu u prilog.Ne bi me iznenadilo da završi kod Gomeza. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 maj 2016, 20:51

Having won 25 titles since the Bundesliga was founded back in 1963, FC Bayern München will wear this special badge on there kits next season!
slika

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 maj 2016, 21:11

Total je napisao/la:
Karlo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Najbolje bi bilo da Meho ostane jer treba nam kvalitetan backup stoper kao i Rafko.Riješiti se Badstubera i Bernata.

meho je kad je fit u top 5 najboljih stopera svjeta, u koje spadaju boa i humels .Znaci i zvanicno imamo najacu odbranu na planeti .
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

drug haj podeli sa rajom kaj je to sto je to tolko smijesno u ovme napisanom .Cekam :kafa:
bavarian_bk je napisao/la:
Karlo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Najbolje bi bilo da Meho ostane jer treba nam kvalitetan backup stoper kao i Rafko.Riješiti se Badstubera i Bernata.

meho je kad je fit u top 5 najboljih stopera svjeta, u koje spadaju boa i humels .Znaci i zvanicno imamo najacu odbranu na planeti .
E **** me ti onda ako ne bi igrali sa 3 stopera a naprijed ko gdje hoce nek igra ...
Znaci Boa-Hummels-Meho, strah i trepet napadima sirom svijeta
a ko je to reko da ce biti start sa tri stopera :eh: :yawn: :eh: :think: .

Kada kazem najacu odbranu onda mislim na startni dvojac ,+ klupa( u koju bi eventualno spadao meho + produzni kabal ako se opravi ,,mada od nejga iskreno nista ne ocekuje + javi martinez koji po potrebi moze vise nego solidno odigrati na poz stopera).A meho je moze pricati ko sta hoce u top stopera na svjetu :kafa:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 maj 2016, 21:11

Stefan Effenberg je napisao/la:Iako, primjetio sam u ono malo utakmica što sam odgledao ove sezone da više nije bedem u obrani kao što je bio(LAHM). Dakle, nekako ga protivnički igrači lakše prolaze. Da li je to do godina, nedostatka fizičke snage kao nekad ili nedostatka jednostavno volje da se brani kao nekad, stvarno ne znam. Opet, u fazi napada je dobar, i dalje solidno brz i agilan tako da ne znam šta da mislim za obranu.
Ne bih se složio.
Manje si gledao utakmica to si naglasio i shvatam ja i obaveze i posao i sve, stoga slijedi da shvatam i to da ne znaš šta da misliš za Lahma. Ali evo probat ću ti ja prenijet kako sam ja to doživio.
Lahm kako se vratio iz sredine na beka, nakon one dvije burne godine, jednostavno drugačije igra tu poziciju, sa manje uklizavanja i više igranja "mozgom", ali podjednako efektivno. Nekad, doduše protiv nekih timova u BL ne interesuje ga previše igra defanzivno, pa ti se možda učinilo.

Sigurno si gledao dvomeče protiv Atletika i Juveta. 90% opasnosti nam je dolazilo sa lijeve strane, preko Alabe, Bernata i ponekad nesigurnog Benatie. Zašto? Ne zato što su oba protivnika jača po toj strani, nego zato što je na desnoj strani svoje probleme Lahm rješavao na sredini.
Najbolji primjer zato ti je gol Cuadrada(uz prodor Morate) i gol Griezmanna protiv Atletika. U oba slučaja prijetnja je došla sa lijeve sredine, dok smo mi imali loptu u posjedu, pa izgubili je i Alaba nije razmišljao pa je ispadao uvijek.

Uglavnom, Lahma svakako moramo mijenjat, po mom mišljenju Kenny Tete neka dođe, neka malo odsjedi na klupi, postepeno ga uvodit, jer Lahm neće još dugo, nije što ne može, nego što ne želi. On nije lik koji će forsirat, svoje tijelo, već prije godinu dvije je osjetio da nije to to u reprezentaciji i u Bayernu. Za godinu dvije će osjetit da nije to to u Bayernu i napustit će sportske terene kao NAJVEĆI gospodin bez dobijenog crvenog kartona u karijeri.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 12 maj 2016, 21:13

coelho41 je napisao/la:Ja mislim da će Benatia ostat ako i samo ako kojim slučajem promijenimo formaciju u 3-5-2 i ako budu i Boa i Hummels i on igrali skupa, u suprotnom sumnjam da će grijati klupu bilo kojem od ove dvojice, ili da će se zadovoljiti nekim rotiranjem, jer kod stopera veoma je bitna konstantnost i uigranost..Ali sumnjam da ćemo igrati 3-5-2 tako da ja otprilike predviđam njegov odlazak u Juve, naša uprava sa njihovom ima izuzetnu saradnju, pa ne bi bilo ni čudo, samo teško će se od Talijana izvući jedno 20+ miliona za štopera, škrti su previše.
nema samse da don karlone igra 352 mozemo samo ocekivati zadnju liniju sa 4 igraca a ovo stalo ne bih da diskutujem :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 12 maj 2016, 21:43

muamerc je napisao/la:Carlo je trener skroz drugacijeg pogleda i stila. Prilicno je pragmatican, smiren, prijateljski raspolozen prema svima i dobro vlada atmosferom. Prvo sto je kljuc je to da je pragmatican. Ne libi se mjenjati poglede i filozofiju ukoliko situacija to zahtjeva. Drugo, mozda i bitnije je da zna i pravi balans u ekipi. Od tima onakve razlike napada i defanzive je napravio prvaka Evrope. Mozda cemo biti manje efikasni u napadu, ali zato nam nece biti propuh u odbrani.

Slažemo se u dosta pogleda.

Jedino smatram da sigurno nećemo igrati 4-3-1-2 ili 4-4-2 diamond jer jednostavno je i Carlo uvidio da moderan nogomet treba krila pa se onda ove dvije taktike nikako ne uklapaju u takav nogomet a mi imamo 4 krila pa i Muller može desno igrati.

Sad nastaje dilema hoće li biti to 4-3-3 kao što je igrao u Realu dosta često ili će to biti 4-2-3-1... Prije bih rekao prema potrebi i da će to biti dvije taktike koje će najviše forsirati, uz ponekad čistih 4-4-2, i to je moguće.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 maj 2016, 21:50

Carlo jednostavno može igrat' šta zaželi. Toliko kvalitetnih igrača na malom prostoru mu daje luksuz da vrši razne kombinacije. Al' on je mudar, neće se blesirat' k'o Pep da izmišlja pozicije igračima na kojima oni ne mogu da pruže svoj maximum. Ma ne moramo ništa osvojit' iduće godine :D samo da vidim Lama, Alabu, Matsa i Boatenka u odbrani a ispred njih španskog Elvira Rahimića, Javija Martineza.

Kako smo se složili da je Karlo pragmatičan i fleksibilan (ono što nam je toliko nedostajalo prethodne tri godine :( ) mislim da će on igrat' 4-2-3-1 uglavnom, a u nekim varijantama i 4-3-3 i možda ponekad 4-4-2. @Muamer je govorio nešto za Milera i njegovu poziciju. Mislim da je on nova Carlova desetka a sve u svemu znamo da on može igrat' sve od pola centra ka gore tako da nema zime.

Pozz za kolegu @Stefana Effenberga. Navrati češće. :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 12 maj 2016, 22:05

Total je napisao/la:
Kako god, uživajte u mišljenju kako ste "opljačkali" BvB, a 35 milki leže u zadnjoj godini ugovora. :mrgreen:
Kad smo dobrotvori, više od pola je znak zahvalnosti za Lewu
barem 10 za ovakve momente:
[youtube][/youtube]

P.S. Dobiti će još riješi li ih u finalu, pola za njega, pola za Dembelea, avans, samo nek' ga fino razviju :kafa:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 12 maj 2016, 22:16

coelho41 je napisao/la:
Stefan Effenberg je napisao/la:Iako, primjetio sam u ono malo utakmica što sam odgledao ove sezone da više nije bedem u obrani kao što je bio(LAHM). Dakle, nekako ga protivnički igrači lakše prolaze. Da li je to do godina, nedostatka fizičke snage kao nekad ili nedostatka jednostavno volje da se brani kao nekad, stvarno ne znam. Opet, u fazi napada je dobar, i dalje solidno brz i agilan tako da ne znam šta da mislim za obranu.
Ne bih se složio.
Manje si gledao utakmica to si naglasio i shvatam ja i obaveze i posao i sve, stoga slijedi da shvatam i to da ne znaš šta da misliš za Lahma. Ali evo probat ću ti ja prenijet kako sam ja to doživio.
Lahm kako se vratio iz sredine na beka, nakon one dvije burne godine, jednostavno drugačije igra tu poziciju, sa manje uklizavanja i više igranja "mozgom", ali podjednako efektivno. Nekad, doduše protiv nekih timova u BL ne interesuje ga previše igra defanzivno, pa ti se možda učinilo.

Sigurno si gledao dvomeče protiv Atletika i Juveta. 90% opasnosti nam je dolazilo sa lijeve strane, preko Alabe, Bernata i ponekad nesigurnog Benatie. Zašto? Ne zato što su oba protivnika jača po toj strani, nego zato što je na desnoj strani svoje probleme Lahm rješavao na sredini.
Najbolji primjer zato ti je gol Cuadrada(uz prodor Morate) i gol Griezmanna protiv Atletika. U oba slučaja prijetnja je došla sa lijeve sredine, dok smo mi imali loptu u posjedu, pa izgubili je i Alaba nije razmišljao pa je ispadao uvijek.

Uglavnom, Lahma svakako moramo mijenjat, po mom mišljenju Kenny Tete neka dođe, neka malo odsjedi na klupi, postepeno ga uvodit, jer Lahm neće još dugo, nije što ne može, nego što ne želi. On nije lik koji će forsirat, svoje tijelo, već prije godinu dvije je osjetio da nije to to u reprezentaciji i u Bayernu. Za godinu dvije će osjetit da nije to to u Bayernu i napustit će sportske terene kao NAJVEĆI gospodin bez dobijenog crvenog kartona u karijeri.
Ma prava je istina da mi je Pep toliko arogantan postao da jednostavno više nisam mogao pratiti tu dosadnu i negledljivu igru uz konstantno kruženje loptom bez direktnosti i okomitosti. To mi se nije gledalo nikako više. Tako da mi preostaje da ti vjerujem pošto si odgledao sve ili većinu tekmi.

Ma obrana je često djelovala konfuzno u zadnje 3 godine tako da ja osobno sad tu ne krivim nikoga posebno jer je stvarno teško braniti se non stop sa obranom na sredini terena a iza tebe prostor od cca 40 metara prazan pa pokri to sve ako znaš i umiješ.

Pošto spominješ tog Kennya, vrijedi li momak nešto?

I naravno, ja i dalje vidim Lahma kao glavnog desnog beka iduće godine svakako a s obzirom na način igre mislim da može još i dvije uz naravno doziranje nastupa.

I tebi pozdrav @ Centre forward, ma nisam imao volje pisati.. upravo iz gore spomenutih razloga.
Zadnja izmjena: Stefan Effenberg, dana/u 12 maj 2016, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.

Total
Kontakt:

Post Postao/la Total » 12 maj 2016, 22:21

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Total je napisao/la:
Kako god, uživajte u mišljenju kako ste "opljačkali" BvB, a 35 milki leže u zadnjoj godini ugovora. :mrgreen:
[youtube][/youtube]

P.S. Dobiti će još riješi li ih u finalu, pola za njega, pola za Dembelea, avans, samo nek' ga fino razviju :kafa:
Čuti ćemo se nakon DFB pokala. Nek' se ponovi '12., i goleada kontra Bayerna. 5:2. :cool:
Klassenerhalt - Na klar doch !

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 maj 2016, 22:23

Total je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:
Total je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Čuti ćemo se nakon DFB pokala. Nek' se ponovi '12., i goleada kontra Bayerna. 5:2. :cool:
To se desi jednom u 100 godina. :thumbup:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 12 maj 2016, 22:26

Neko je napisao tada kad smo uzeli Gotzea i Lewu da se Borusija preracunala i ponizila Bayern sto tada to nije bilo pametno. :mrgreen: De pobijedite opet pa da vam Watzkea kupimo, kupicemo vam predsjednika.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 maj 2016, 23:55

Sprema se pakleno ljeto!

Carlo ce dopeljati jos najmanje dva pojacanja te tako kompletirati space-shuttle koji ce inace najveci domet imati u vidu polufinala LP-a. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.