Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

let3
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la let3 » 27 avg 2014, 01:55

za navijace Čelzija nekako i razumijem, mada je i to smijurija

ali ne kontam zašto navijaci Reala nikako da prebole Ovreba :mrgreen: :lol: nicim ih covjek nije oštetio

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 avg 2014, 01:56

PatrickBateman je napisao/la::yawn:

slika
Franco gospodar svemira.Pero i Don Santiago su njegovi padavani :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la JoseMourinho » 27 avg 2014, 01:59

let3 je napisao/la:za navijace Čelzija nekako i razumijem, mada je i to smijurija

ali ne kontam zašto navijaci Reala nikako da prebole Ovreba :mrgreen: :lol: nicim ih covjek nije oštetio
Ma ja smijurija je hahaha bar priznaj donio nam titulu svi to znaju niko corav nije bio ;)

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 27 avg 2014, 01:59

JoseMourinho je napisao/la:
let3 je napisao/la:za navijace Čelzija nekako i razumijem, mada je i to smijurija

Ma ja smijurija je hahaha bar priznaj donio nam titulu svi to znaju niko corav nije bio ;)
Mala ispravka, 3 titule. :kafa:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 27 avg 2014, 02:02

Clutch je napisao/la:

Mala ispravka, 3 titule. :kafa:
Ma je.bo ona sranja od superkupova hahaha

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 avg 2014, 02:03

Nije nam donio titulu, jer smo morali igrati finale sa Unitedom (mogli su vas osvtetiti :mrgreen: ), vec je nepravedno iskljucio Abidala na toj utakmici...pola sata ste imali igraca više na svom terenu

uostalom, Čelziju se sve vratilo prije dvije godine sa kamatama, kad su ih meleci nosali i kada je Barca pogađala stative, precke, promašila i penal i još nekakvih šansi....i ne znam šta kukate više :crazy:

to se trebalo davnih dana preboliti ;) ovako ispadate smiješni

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 27 avg 2014, 02:10

Kawhi je napisao/la:Franco gospodar svemira.Pero i Don Santiago su njegovi padavani :kafa:
Ovo gore su njegove vreće. Samo da se zna. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 27 avg 2014, 02:14

let3 je napisao/la:

Nije nam donio titulu, jer smo morali igrati finale sa Unitedom (mogli su vas osvtetiti :mrgreen: ), vec je nepravedno iskljucio Abidala na toj utakmici...pola sata ste imali igraca više na svom terenu

uostalom, Čelziju se sve vratilo prije dvije godine sa kamatama, kad su ih meleci nosali i kada je Barca pogađala stative, precke, promašila i penal i još nekakvih šansi....i ne znam šta kukate više :crazy:

to se trebalo davnih dana preboliti ;) ovako ispadate smiješni
De nebudi smjesan majke ti, da ste ispali nevažno Chelsea ili utd uzo titulu znaci vi nebi, a uzeli ste je jer vam je sudija poklonio, a abidalov crveni možda je cak i bio sa anelkom je čini mi se bilo to jel ga diro nesjecam se, a ionako je trebao Abidal davno prije toga dobit crveni kad je napravio penal nad drogbom čini mi se...

A fala bogu sudija nam nije donio LP nek nam je et sreća al nije sudija stelio ;)

Neznam majke mi otkud ti obraza uopste se raspravlja mene bi bio stid bgm ;)

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 avg 2014, 02:20

Sudija je griješio na obje strane tu tekmu.Za razliku od sljedeće sezone gdje je zakinuo Barcelonu za još jedno finale u uzvratu protiv Intera.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 avg 2014, 02:21

Ma mene bi bilo stid kukati i dalje o utakmici koja se desila prije 5-6 godina :facepalm: :oops:

imam jedan savjet, ali ne znam hoce li ti odgovarati: Prebolite više tog Ovreba :mrgreen: covjeku se svaki dan štuca od vašeg tracanja....ja mislim da su i navijaci Čelzija (mislim na one iz Londona) to davno prebolili....ali ovi naši bosanski na forumu- nikako :lol:

stalno se nešto spotiću o tog simpaticnog norvežanina :crazy:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 avg 2014, 02:21, ukupno mijenjano 1 put.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 27 avg 2014, 02:21

Kawhi je napisao/la: Franco gospodar svemira. :kafa:
Najveća legenda Kraljevskog kluba!! xp
A.F.C. Bournemouth!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 avg 2014, 02:25

rambo16 je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Franco gospodar svemira. :kafa:
Najveća legenda Kraljevskog kluba!! xp
Kako tebi ne dotuži za luzerske timove navijat?I u fudbalu i u košarci ccc.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 27 avg 2014, 02:26

Kawhi je napisao/la:Sudija je griješio na obje strane tu tekmu.Za razliku od sljedeće sezone gdje je zakinuo Barcelonu za još jedno finale u uzvratu protiv Intera.
De ne seri majke ti 3-4 penala kad ne dosudi nije griješio na obje strane, je.bote ako navijas već za njih nemoras bit ko sivonja i branit ih ko da su ti babo, niko nije corav bio ;)
let3 je napisao/la:Ma mene bi bilo stid kukati i dalje o utakmici koja se desila prije 5-6 godina :facepalm: :oops:

imam jedan savjet, ali ne znam hoce li ti odgovarati: Prebolite više tog Ovreba :mrgreen: covjeku se svaki dan štuca od vašeg tracanja....ja mislim da su i navijaci Čelzija (mislim na one iz Londona) to davno prebolili....ali ovi naši bosanski na forumu- nikako :lol:

Jbg tebi je simpatičan naravno sta drugo ocekivat :rol: nego djabe kad se spomene ne pisite gluposti i izvlacite se (a navijači Chelsea ga nisu prvi spomenuli), nego se fino poklopite i ili neodgovorite ili fino sta napišete a ne nekakve gluposti ;)

I ne mogu se vise peglat neznam sto djabe su uvuko u ovo ;)
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 27 avg 2014, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 27 avg 2014, 02:27

Kako vam nije mrsko? :rol:
Koji ste vi doktori. :lol: :tokralju:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 avg 2014, 02:30

messilla je napisao/la:Kako vam nije mrsko? :rol:
Koji ste vi doktori. :lol: :tokralju:
Kae se pacijenti.
Kawhi je napisao/la:Sudija je griješio na obje strane tu tekmu.Za razliku od sljedeće sezone gdje je zakinuo Barcelonu za još jedno finale u uzvratu protiv Intera.
De ne seri majke ti 3-4 penala kad ne dosudi nije griješio na obje strane, je.bote ako navijas već za njih nemoras bit ko sivonja i branit ih ko da su ti babo, niko nije corav bio ;)
Samo neko s nickom JoseMourinho može reći da nisu dosuđena 3-4 čista penala :rol:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 27 avg 2014, 02:31

Kawhi je napisao/la: Kako tebi ne dotuži za luzerske timove navijat?I u fudbalu i u košarci ccc.
Kako luzerske??? Mi smo radnička klasa bez kraljevske podrške. Al' trudimo se! xd

Moj najbolji drug navija za Real pa sam od njeg dobio informaciju o legendarnosti Franca i metodama koje je koristio!
A.F.C. Bournemouth!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 avg 2014, 02:33

let3 je napisao/la:Ma mene bi bilo stid kukati i dalje o utakmici koja se desila prije 5-6 godina :facepalm: :oops:

Jbg tebi je simpatičan naravno sta drugo ocekivat :rol: nego djabe kad se spomene ne pisite gluposti i izvlacite se (a navijači Chelsea ga nisu prvi spomenuli), nego se fino poklopite i ili neodgovorite ili fino sta napišete a ne nekakve gluposti ;)

I ne mogu se vise peglat neznam sto djabe su uvuko u ovo ;)
šta da tri kažem brate...znaš i sam sve :mrgreen:

sami sebi namecete Ovreba kao nocnu moru, sabi sebe turirate sa njim...nikako da pređete preko toga

a inace radi se o jednom ozbiljnom covjeku i svjetskom gospodinu koji govori više jezika ;) :cool:

slika

a vidi ovog neodgojenog dikobraza što je zapjenio na covjeka :mrgreen: :lol:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 avg 2014, 04:45

rambo16 je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Kako tebi ne dotuži za luzerske timove navijat?I u fudbalu i u košarci ccc.
Kako luzerske??? Mi smo radnička klasa bez kraljevske podrške. Al' trudimo se! xd

Moj najbolji drug navija za Real pa sam od njeg dobio informaciju o legendarnosti Franca i metodama koje je koristio!
Doći na naš forum.Ima tema gdje voršipujemo Franka pa će ti bit sve jasno.

Nego,zar ne bješe Arsenal klub britanske kraljevske porodice? :rol:

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 27 avg 2014, 05:09

let3 je napisao/la: Nije nam donio titulu, jer smo morali igrati finale sa Unitedom (mogli su vas osvtetiti :mrgreen: ), vec je nepravedno iskljucio Abidala na toj utakmici...pola sata ste imali igraca više na svom terenu
Nakon što nije svirao 3 čista penala. Jeste, totalno neopravdano isključen Abidal.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.