Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

England
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la England » 26 jul 2013, 23:01

chanchi je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:ove premijer lige da nema trebalo bi je izmisliti,haha...cuj trener dan prije pocetka trazi 10 dana odmora,idi u q :lol: :lol: ...i to nakon sto je prije mjesec dana bio na odmoru...

ne provociram,ali zaista nek me gadja kamenom onaj ko je u svom zivotu vidio tako nesto! 8-)

posto ne mogu nista iz iskustva reci,jer ovako nesto nikad nisam vidio,mogu samo pretpostaviti da je rekao upravi "imate 10 dana da nadjete pare i isplatite igrace,jer su nezadovoljni,inace cao!"

ali,imamo mi dosta i svojih problema..ocel ko posuditi 13 000 maraka? :lol:
Ima li u BL kakva baba da salijeva stravu? Ako ti se ne ukaže Amar Osim i grb Želje
u usta me pljuni!
A da ga baba ne bi rodila ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 jul 2013, 23:02

Pa upravu je covjek. I trener je veoma bitan u igri ekipe. I samo kod nas mogu na pocetku sezone(kad bi trebali biti odmorni) traziti odmor.
Celik!3,2,2.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 jul 2013, 23:03

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa upravu je covjek. I trener je veoma bitan u igri ekipe. I samo kod nas mogu na pocetku sezone(kad bi trebali biti odmorni) traziti odmor.
Misliš ?

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 26 jul 2013, 23:03

bas tako,a problem je sto je 90% tih "dugova" izmisljeno,naduvano,dopisivane cifre,potkupljivane korumpirane sudije da bi se pojedinci bogatili na teret kluba.....najmanji dio je onoga sto se stvarno i posteno duguje,a ti pravi povjerioci su i najtolerantniji..ali ovi kokosari se nece smiriti dok neko ne plati glavom,ili bar ne bude dobro nalupan! :(

zbog takvih ja citavo ljeto kumim da borac krene od nule,iz druge lige rs,bez dugova,i za dvije godine se opet druzimo sa vama,jaci nego ikad 8-)

a za ovog chanchija i englanda,dok zagrljeni cekaju baladu,evo jedna forumska igra,radni naziv "pronadji amara" :lol:

slika
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 jul 2013, 23:06

Armageddon2012 je napisao/la:bas tako,a problem je sto je 90% tih "dugova" izmisljeno,naduvano,dopisivane cifre,potkupljivane korumpirane sudije da bi se pojedinci bogatili na teret kluba.....najmanji dio je onoga sto se stvarno i posteno duguje,a ti pravi povjerioci su i najtolerantniji..ali ovi kokosari se nece smiriti dok neko ne plati glavom,ili bar ne bude dobro nalupan! :(

zbog takvih ja citavo ljeto kumim da borac krene od nule,iz druge lige rs,bez dugova,i za dvije godine se opet druzimo sa vama,jaci nego ikad 8-)

a za ovog chanchija i englanda,dok zagrljeni cekaju baladu,evo jedna forumska igra,radni naziv "pronadji amara" :lol:

slika
Ti ga nadji, vidim da ti skrenuo sa puta.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 26 jul 2013, 23:15

sutra cu probat sa kecom u gradaccu,ko ga yebe!! 8-)

mozda su igraci rekli da ce izbojkotovat ovo zbog dugovanja,a amar nece da ucestvuje u tome....i ako ne dodje,vrijedi pokusati,kvota ce sigurno biti preko 3 :D

bolje pasti na to nego na 1.20!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 jul 2013, 23:17

Armageddon2012 je napisao/la:sutra cu probat sa kecom u gradaccu,ko ga yebe!! 8-)

mozda su igraci rekli da ce izbojkotovat ovo zbog dugovanja,a amar nece da ucestvuje u tome....i ako ne dodje,vrijedi pokusati,kvota ce sigurno biti preko 3 :D

Tko o čemu sirotinja o kladjenju.

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 26 jul 2013, 23:49

England je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:sutra cu probat sa kecom u gradaccu,ko ga yebe!! 8-)

...a pačenici o Želji!... nekako mi je žao ovog momka :(

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 26 jul 2013, 23:53

sto,pa nije zabranjeno pisat o zelji i njegovom strucnjaku....

evo ide balada,da malo relaksiramo situaciju...zagrlite se...

[youtube][/youtube]

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 27 jul 2013, 00:25

Ovo je najzahtjevnija liga na svijetu.
Trener aktuelnog prvaka iscrpljen i mora na odmor prije prvog kola. Viceprvak već otpustio tri igrača i po' uprave, a u trećeplasiranom klubu iz prošle sezone bi bili prezadovoljni da prvo kolo- odigraju.
NAPRIJED NARODE!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 jul 2013, 00:25

Ne valja kad je Amar tu ne valja kad nije Amar tu. Raduj te se covjek je otisao na odmor eto vam prilike da da odmaknete Želji
NO PYRO NO PARTY

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 27 jul 2013, 00:28

Zeman je napisao/la:Ovo je najzahtjevnija liga na svijetu.
Trener aktuelnog prvaka iscrpljen i mora na odmor prije prvog kola. Viceprvak već otpustio tri igrača i po' uprave, a u trećeplasiranom klubu iz prošle sezone bi bili prezadovoljni da prvo kolo- odigraju.
Surova stvarnost al bas je za sjest i dobro se isplakati :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 27 jul 2013, 00:33

Buu je napisao/la:Ne valja kad je Amar tu ne valja kad nije Amar tu. Raduj te se covjek je otisao na odmor eto vam prilike da da odmaknete Želji
Tvoje misljenje u vezi odlaska "na odmor"?Prije svega odnosi se na ozbiljnost kluba pa i Amara.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 jul 2013, 00:37

Odakle tebi da smo mi ozbiljan klub ? Ili Amar da je ozbiljan trener ?
NO PYRO NO PARTY

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 27 jul 2013, 00:39

Buu je napisao/la:Odakle tebi da smo mi ozbiljan klub ? Ili Amar da je ozbiljan trener ?
Dobro ne moras odgovriti uredu je.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 27 jul 2013, 01:29

Cudno da se u jednom danu dese dva dogadjaja koja izgledaju razlicita i ni po cemu ista a uticati ce na ligu.U FKS navijaci su potvrdili ko vodi glavnu rijec i rastjeralo se u prvi mah sto se mislilo.Svi se u klubu sada sapiraju i dodvoravaju navijacima a ljudima puklo pred ocima.Mislim da je ovo tek pocetak.
U Zelji je obrnuta stvar,odlazi pojedinac Amar Osim,bez premca trener sa najboljim rezultatima,iscrpljenlaznom podrskom kluba a jos je usput svoje pare trosio.Covjeku prekipilo i rekao dosta od mene.Nikako nisam ubjedjen u njegov povratak.Zajednicko za oba kluba da tek predstoje veliki unutrasnji potresi a kako ce zavrsiti ne moze se predvidjeti.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 jul 2013, 09:49

chanchi je napisao/la:
England je napisao/la:

...a pačenici o Želji!... nekako mi je žao ovog momka :(
Žao, kako me može žaliti čovjek sa toliko mana, nedostataka .?

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 jul 2013, 09:58

svejedno je napisao/la:Cudno da se u jednom danu dese dva dogadjaja koja izgledaju razlicita i ni po cemu ista a uticati ce na ligu.U FKS navijaci su potvrdili ko vodi glavnu rijec i rastjeralo se u prvi mah sto se mislilo.Svi se u klubu sada sapiraju i dodvoravaju navijacima a ljudima puklo pred ocima.Mislim da je ovo tek pocetak.
U Zelji je obrnuta stvar,odlazi pojedinac Amar Osim,bez premca trener sa najboljim rezultatima,iscrpljenlaznom podrskom kluba a jos je usput svoje pare trosio.Covjeku prekipilo i rekao dosta od mene.Nikako nisam ubjedjen u njegov povratak.Zajednicko za oba kluba da tek predstoje veliki unutrasnji potresi a kako ce zavrsiti ne moze se predvidjeti.
Neboj se ti care, nije Amar svoju lovu trošio, prošao je bolje u Želji nego da je u Japanu bio.To ti ja garantujem!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 jul 2013, 10:05

anel81m je napisao/la:
svejedno je napisao/la:Cudno da se u jednom danu dese dva dogadjaja koja izgledaju razlicita i ni po cemu ista a uticati ce na ligu.U FKS navijaci su potvrdili ko vodi glavnu rijec i rastjeralo se u prvi mah sto se mislilo.Svi se u klubu sada sapiraju i dodvoravaju navijacima a ljudima puklo pred ocima.Mislim da je ovo tek pocetak.
Neboj se ti care, nije Amar svoju lovu trošio, prošao je bolje u Želji nego da je u Japanu bio.To ti ja garantujem!
Kako tvoje garantiranje neko može shvatiti ozbiljno, pa nisi u stanju jednu rečenicu napisati ispravno.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jul 2013, 10:48

SHOW POČINJE
Evo zašto je Premijer liga BiH vjerovatno unikatna u Evropi

Danas utakmicama prvog kola počinje nova sezona u Premijer fudbalskoj ligi Bosne i Hercegovine.
Nažalost, ne može se reći da će u narednoj sezoni biti “nikad zanimljivije” i da su pred nama “strašne utakmice”.
Ne, pred nama je sezona novog cirkusa.

Iz godine u godinu Premijer liga Bosne i Hercegovine sve je slabija u kvaliteti, a o interesovanju za nju da i ne pričamo.
Tu i tamo dogodi se kakva dobra utakmica, nekada se zadesi da bude i zanimljiva borba za mjesto na tabeli, ali generalno gledajući Premijer liga Bosne i Hercegovine na samom je evropskom dnu, u svakom mogućem aspektu.

Stadioni uglavnom zjape poluprazni, a na njima sve više umjesto pravih navijača možemo gledati majmune nabijene nacionaliznom i ekstremizmom.

Gotovo pa da nijedno kolo ne može proći bez razbijenih glava ili nacionalizma, a takva situacija, uz katastrofalan fudbal, tjera one prave ljubitelje na na televiziji gledaju evropski fudbal, zaboravljajući na domaće takmičenje.

Ova sezona nije ni počela, a počeli su problemi. FK Sarajevo otpušta igrače pred naletom bijesnih navijača koji su izgubili strpljenje čekajući da ovaj klub nešto napravi.

FK Borac nema “za kifle” i nalazi se pred gašanjem, pa im je upitna i prva utakmica u sezoni. Naravno, u teškoj finansijskoj situaciji nije samo Borac, već ama baš svaki klub u BiH.

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine sarajevski Željezničar ostao je bez trenera. Amar Osim je uoči prve utakmice u sezoni uzeo “odmor”.

Ovo vjerovatno ne možete doživjeti niti u jednoj drugoj evropskoj ligi.

Kada se tome doda loša kvaliteta fudbala, nesigurnost na stadionima, navodno namještanje i glomaznost lige dobijete Premijer ligu BiH, jednu od najgorih u Evropi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.