Neuer ce po svemu u sudeci u Bayern, zatim bi Wiese trebao napustiti Bremen, i pojacati Schalke.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Pa dobro, ova izjava ti je vise za Schalkeove teme, nego za ove, ali kako god.gruezi je napisao/la:koan wiese!
čim saznamo treceplasiranog iz Cvajte koji će Felixove pulene poslat u ligu u kojoj im je uvijek mjesto biloquälix je napisao/la:1979, 1993, 1997![]()
![]()
![]()
to su finala lige prvaka igrana u minhenu.
znate li da se bavarci u te tri sezone nisu kvalifikovali u ligu prvaka.![]()
![]()
kada cemo znati hanoverove moguce protivnike u cl-kvalifikacijama?
pa cemu se ti smijes, jadan ne bioroy_makaay je napisao/la:čim saznamo treceplasiranog iz Cvajte koji će Felixove pulene poslat u ligu u kojoj im je uvijek mjesto bilo
Nije ti ovo željoteka, moj ti Rusmire.quälix je napisao/la: dakle, hanover ce u ligu prvaka kao i leverkuzen i dortmund
Vidiš kako ti znaš lijepo sastaviti tekst. Samo kad hoćeš.quälix je napisao/la:dakle, danas se sastaju ninberg i majnc i pobjednik tog duela ima velike sanse da se plasira u to drugorazredno takmicenje.
jah, i pobjednik kupa automatski ide u evropsku ligu.
geronimo je napisao/la:Bayern će izboriti najelitnije takmičenje.
geronimo je napisao/la:Nije ti ovo željoteka, moj ti Rusmire.
da su mene slusali, danas bi se pripremali za mancestereffe_sa je napisao/la:druga stvar čini mi se da ni jedna tvoja prognoza ne bi tačna ove sezone po pitanju bayerna?
mladicu, ti zaboravljas da na klupi ne sjede razni meklareni, kostneri, henesi i slicna goffnaOmerbavarac je napisao/la: ali kako je bilo u prethodnim utakmicama ne bi me iznenadilo da do kraja izgube.
Neka,neka trebat ce mu za cvajtare.Ted Mosby je napisao/la:Mandza zabija u zadnje vrijeme kao na traci, danas je zabio 2 do poluvremena
ɐuɹǝʎɐq ƃoʌʇ ǝɾuɐʇuɐʞ ouzǝɾqzıǝu zn nlnʇıʇ ɐu ǝɾuɐsıɹnɾ ıuozǝs ɾoupǝɹɐu n ɐpuo ɐ 'uɐɹnƃıs ǝɾ ʞɐuɐʇsdo 'nʇ ǝɾ ʇɐƃɐɯ ¡oʇsodıugeronimo je napisao/la:Kidaćeš ti svoje žiFce (isto kao i ja) sve do posljednjeg kola, kada ćemo se zahvaliti gol-razlici.
ɐuǝʌʇsuɐɾɐʇ sıʇsoɹd ɐp soɾ nɯoʇʞ ı 'ɐɾısıɯ ɐʌʞɐʞgeronimo je napisao/la:Inače, do kada ti traje ta (tajanstvena) misija?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.