Korektan za sada. Nema nijednu grešku, a ima 2 dobra poteza kada je uzeo loptu protivnikuJanez je napisao/la:Kakav nam je Muhamed danas?
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Mnogo sigurnije izgleda Mo, a i saigraci mu vise vjeruju.nele-BHF je napisao/la:Korektan za sada. Nema nijednu grešku, a ima 2 dobra poteza kada je uzeo loptu protivnikuJanez je napisao/la:Kakav nam je Muhamed danas?

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Naismith 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
**** ga.
McGeady je trebao poceti umjesto Eto-a. Nadam se da ce ga odma zamjeniti na poluvremenu i da nece cekati do 60 minuta.
zadnji 15 min sam samo gledo ovaj start sad na kraju jak hhhihihihihi.... nadam se da ce everton izvuc bod
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
vidjeti' ćete kad Bobby napravi isto kao protiv Cityja, izvest' će Momu i uvest' ofanzivnog igrača, a Barryja ostavit' unutra, iako je loš kao i protiv Cityja što je bio
Etoo i Barry pod ruku i na klupicu. Spori, nikakve koristi id njih.AllAbout je napisao/la:Etoo najslabija karika..Besic opet lomi protivnike
Besic pravi posla ortopedima i proizvodjacima ortopedskih pomagala. Ostar al fer!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Najjači su mi ovi što stavljaju Bešića ispred Barry-a. Ovaj drugi glavni pokretač veznog reda dok je Bešić igrač manje u napadu.
4-IN-A-ROW
jeVirtu4l je napisao/la:Penal čist k'o suza.

Momo nije ni zadužen za napad, kao ni Barryemir_ je napisao/la:Najjači su mi ovi što stavljaju Bešića ispred Barry-a. Ovaj drugi glavni pokretač veznog reda dok je Bešić igrač manje u napadu.

btw. ti si najjači
Emire dragi jesi li ti tog tvog Barrya uopste vidio u prvom poluvremenu? Covjek se nije sastavio s loptom kako Bog zapovjeda. Ako ne vjerujes meni skokni malo do Evertonovog foruma pa vidi sta oni veleChinaglia je napisao/la:Momo nije ni zadužen za napad, kao ni Barryemir_ je napisao/la:Najjači su mi ovi što stavljaju Bešića ispred Barry-a. Ovaj drugi glavni pokretač veznog reda dok je Bešić igrač manje u napadu.
btw. ti si najjači

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Muhamed Bešić
Jak lik, posebno jer ga je drug emir najavljivao za ljeto da ce potpisati za neki -spor u TurskojChinaglia je napisao/la:Momo nije ni zadužen za napad, kao ni Barryemir_ je napisao/la:Najjači su mi ovi što stavljaju Bešića ispred Barry-a. Ovaj drugi glavni pokretač veznog reda dok je Bešić igrač manje u napadu.
btw. ti si najjači

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Besic still chewing on his half time burek
S njihovog foruma

S njihovog foruma