BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
U slučaju da mi dobijemo Gruziju, a Španija grčku, mi smo treći. Možda se i pisalo o tome, sorry ako jeste.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kaze Edin da je bio opcija,tako da je to po meni uzas propust.Isto i za Pjanica da nismo rjesili papire na vrijeme.To su 2 igraca rotacije koja su mogla igrati
Mi samo i možemo biti treći, četvrti nikako, kako sam ja skontaoTracy3McGrady je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:22U slučaju da mi dobijemo Gruziju, a Španija grčku, mi smo treći. Možda se i pisalo o tome, sorry ako jeste.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Morat ce ih od narednih kvalifikacija pozvati, ako necemo da ostanemo na igracima tipa Jakupovic, Sejfic itd. Nek prekine vise sa tih 10 istih igraca, pa da strepimo kad nam jedan otpadne...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Vidi fakat, nisam o tome ni razmišljaojuka55 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:23Mi samo i možemo biti treći, četvrti nikako, kako sam ja skontaoTracy3McGrady je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:22U slučaju da mi dobijemo Gruziju, a Španija grčku, mi smo treći. Možda se i pisalo o tome, sorry ako jeste.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ako dobijemo Gruziju, sigurno smo treći, osim u slučaju da Španija dobije Grčku, a i Kipar Italiju, što ne treba ni razmatrati (ako samo Španija dobije Grčku, opet smo treći).
U grupi D, ako Poljska dobije Belgiju, a Francuska Islanda, što je realan scenarij, bez obzira na ishod utakmice Izrael-Slovenija, Poljska je druga.
Alternativno, ako Poljska izgubi od Belgije, sve četiri ekipe u toj grupi mogu biti drugoplasirane i baš je kompleksna računica. A i malo je vjerovatno.
Dakle, ako dobijemo Gruziju, 99,9% ćemo takmičenje nastaviti u nedjelju, 07. septembra utakmicom Bosna i Hercegovina-Poljska.
U četvrtfinalu je križanje sa boljim iz duela pobjednika utakmice Srbija-Turska i Crna Gora (osim ako Crna Gora izgubi od VB, ali nebitno je svakako) 09. septembra.
U grupi D, ako Poljska dobije Belgiju, a Francuska Islanda, što je realan scenarij, bez obzira na ishod utakmice Izrael-Slovenija, Poljska je druga.
Alternativno, ako Poljska izgubi od Belgije, sve četiri ekipe u toj grupi mogu biti drugoplasirane i baš je kompleksna računica. A i malo je vjerovatno.
Dakle, ako dobijemo Gruziju, 99,9% ćemo takmičenje nastaviti u nedjelju, 07. septembra utakmicom Bosna i Hercegovina-Poljska.
U četvrtfinalu je križanje sa boljim iz duela pobjednika utakmice Srbija-Turska i Crna Gora (osim ako Crna Gora izgubi od VB, ali nebitno je svakako) 09. septembra.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Koja je naisplativija ruta za Rigu avionom? Iz Beograda preko Frankfurta, iz Zagreba preko Varšave ili iz Sarajeva preko Istanbula?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Danas nije bilo Alibegovića na treningu,bar po ovih slikama. Nadam se da je samo dan odmora a ne povreda
Sarajevo-Štokholm-Riga Ryanairbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:33Koja je naisplativija ruta za Rigu avionom? Iz Beograda preko Frankfurta, iz Zagreba preko Varšave ili iz Sarajeva preko Istanbula?
Sarajevo-Oslo-Riga Norwegian/Ryanair
Možeš kačiti ovo povratno za do 500KM. Možeš utrčati i osminu i četvrtfinale potencijalno

Ni ja ga nisam vidio ni na jednoj slici, iako su neki mediji napisali da su trenirali svi osim Halilovića koji i dalje trenira po posebnom programu.
https://www.kl.ix.ba/sport/kosarka/alib ... /250903071
Ali evo dao je Amar izjavu za medije, nigdje se ne spominje mogućnost da je povrijeđen ili slično.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hoce li biti jos vise nasih sutra?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako dobijemo sigurno smo treci i valjalo bi izbjeci Francuze , al treba dobit prvo samo valjda nas sudije ne pokradu radi Spanije ne znam koliko im je u cilju da mi prodjemo prije njih
bravo adisePotencirate da ne treba ulaziti sa podaničkim mentalitetom, koliko ste to prenijeli na igrače?
"Mislim da smo u tome uspjeli, mislim čini mi se da javno mnijenje uspjelo da promijeni svoj mentalni sklop. Oni nekada iz emocija ne mogu shvatiti neke stvari. Nije očekivati od neznalice da zna neke stvari kako se dešavaju."

- baboedindzeko09
- Kontakt:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Super je ovo za Pjanića da neće biti naturalizovani igrač, tu nam je njemački savez izišao u susret izgleda. Školovan i dobar igrač.
Pa nije realno, pogledaj grupu i za SP, sa Turskom i Srbijom ali hajde to ce se proci jer 3 prolaze (otpast ce Svica) ali u sljedecoj grupi dolaze Italija i Litvanija a 3 prolaze. Znaci bit ce: Turska, Srbija, Italija, Litvanija, Island, BiH. A moglo te recimo zapasti da se krizas sa grupom gdje su Slovenija, Ceska, Estonija ili sa grupom gdje su Latvija, Poljska, Austrija. Ali ne, nego s Italijom i Litvanijom.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 08:37gledaj nikad gore Slovenije, dovoljne im bile pobjede protiv Islanda i Belgije da osiguraju prolaz
gledaj Crne gore, svi ih naguzili i opet ce lagano proci jer imaju Svedsku i Veliku Britaniju![]()

Zaboravio sam ovo jucer spomenuti. Meni je neshvatljivo da je covjek izasao na presicu i izjavio ovakvu glupost.
"Što se tiče Džona mislim da je previše igrao večeras. Morao sam da mu dam previše minuta i bojim se da ga nisam pretrošio. Formu mu podižemo s vremenom. Ja sam pričao sa igračima, nama ovaj rezultat nije bio toliko bitan. Mislim može da bude bitan jer možemo da budemo treći, ali principijelno razmišljamo o zadnjoj utakmici tako da smo htjeli da dijelimo minute bez ozbira na rezultat međutim oni su i dalje zapeli da pobijede ovu utakmicu tako da je Atić igrao previše, mada je igrao savršeno. Previše su igrali, ali isplatilo se. Ipak čovjekovo tijelo se za 24 sata oporavi, imaćemo 48 sati", rekao je Bećiragić.
-
- Kontakt:
Znaci nista od Mundobasketa.alemsa je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:57
Pa nije realno, pogledaj grupu i za SP, sa Turskom i Srbijom ali hajde to ce se proci jer 3 prolaze (otpast ce Svica) ali u sljedecoj grupi dolaze Italija i Litvanija a 3 prolaze. Znaci bit ce: Turska, Srbija, Italija, Litvanija, Island, BiH. A moglo te recimo zapasti da se krizas sa grupom gdje su Slovenija, Ceska, Estonija ili sa grupom gdje su Latvija, Poljska, Austrija. Ali ne, nego s Italijom i Litvanijom.![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- invincible1921
- Kontakt:
Ne vjerujem, bice oko 2k...jer bila je posebna ponuda za ove 3 "najjace" utakmice i dosta raje je to iskoristilo da ode samo tih 5 dana
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AdinTR, alemsa, Bing [Bot], Kylian i 54 gosta.