Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

Dex
Kontakt:

Re: Facebook i ostalo..

Post Postao/la Dex » 10 jun 2013, 21:57

tyler durden je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Evo malo live :mrgreen:

slika

kako volim ovee droljiceee mmmm :lol:

:oops: :mrgreen:
Ovakve najviše volim
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 jun 2013, 00:24

fera je napisao/la:
JHam je napisao/la:
fera je napisao/la:termin papucar su izmilili oni koji su ljubomorni na neciju srecu. mene boli neka stvar jel neko papucar ako je njemu ljepo sa zenom nije moja stvar da komentarisem.
a tebi je vidio sam nedavno lijepo :D ni da se pozdravis :P
javi se drugi put :D
Upravo o ovome pišem. Ne govorim konkretno da si ti Mirza ovakav, da me ne shvatiš pogrešno ( jer je očito da se zayebava @JHam ) nego imam par jarana koji su se družili sa mnom non stop i sada kada su našli djevojke ne smiju ni da se jave, okreću glavu na ulici. Termin papučar nema veze sa tim je li neko ljubomoran na nečiju sreću i je li mu lijepo sa djevojkom, termin papučar koristim samo na jednom mom haveru koji se nije pozdravio sa nekom djevojkom godinu i nešto otkako je sa ovom, koji me nije zvao na kafu ni jednom, koji se okreće na ulici kako se ne bi pozdravio i ja svakako ne mogu biti ljubomoran na to. Djevojka jeste bitna i treba naći neku sa kojom ti je lijepo, ali isto tako treba naći neku sa kojom ćeš lako naći kompromis. :D Lik nije smio da dođe da zajedno pogledamo utakmicu reprezentacije, eto toliko. :mrgreen:

A što se tiče ovih protesta, izgleda da se raja takmiči ko će napisati vulgarniji transparent. Svaka čast roditeljima koji se bore za osnovna prava svoje djece, ali nažalost manjina ih je. O politici manje više sve znamo, ne postoji nešto u šta nisu umješani, pa tako su i ovdje upetljali svoje prste.

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 11 jun 2013, 00:37

Ovo mi je poznato, imam i ja jarana koji se skroz promjenio od kako je sa jednom trebom. Bas prekljuce sjedim u basti kad on sa curom, vidio me, i sjedne na stolcu okrenut ledjima prema meni. Inace ne bude u mom gradu preselio se, a kad dodje uvjek prodje sa svoijm novim autom, kad me vidi samo pibikne :oops: i to je to a tri kuce od mene ima familju pa ih posjecuje sa vremenom na vrjeme i samo prodje, koliko se ljudi samo mjenaju. Razumjem ja sve, malo ozbiljnija veza, posao i to ali brate ne trebas zaboravljati dobre prijatelje, ja nikad takav nisam bio...ccc

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 jun 2013, 00:43

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Upravo o ovome pišem. Ne govorim konkretno da si ti Mirza ovakav, da me ne shvatiš pogrešno ( jer je očito da se zayebava @JHam ) nego imam par jarana koji su se družili sa mnom non stop i sada kada su našli djevojke ne smiju ni da se jave, okreću glavu na ulici. Termin papučar nema veze sa tim je li neko ljubomoran na nečiju sreću i je li mu lijepo sa djevojkom, termin papučar koristim samo na jednom mom haveru koji se nije pozdravio sa nekom djevojkom godinu i nešto otkako je sa ovom, koji me nije zvao na kafu ni jednom, koji se okreće na ulici kako se ne bi pozdravio i ja svakako ne mogu biti ljubomoran na to. Djevojka jeste bitna i treba naći neku sa kojom ti je lijepo, ali isto tako treba naći neku sa kojom ćeš lako naći kompromis. :D Lik nije smio da dođe da zajedno pogledamo utakmicu reprezentacije, eto toliko. :mrgreen:

.
+1

istu situaciju imam :lol:

sa likom se družio 8 godina, "naš'o" curu i evo već pola godine ga nigdje nema :roll:
FORZA MARŠAL !!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jun 2013, 00:46

vopi je napisao/la:Ovo mi je poznato, imam i ja jarana koji se skroz promjenio od kako je sa jednom trebom. Bas prekljuce sjedim u basti kad on sa curom, vidio me, i sjedne na stolcu okrenut ledjima prema meni. Inace ne bude u mom gradu preselio se, a kad dodje uvjek prodje sa svoijm novim autom, kad me vidi samo pibikne :oops: i to je to a tri kuce od mene ima familju pa ih posjecuje sa vremenom na vrjeme i samo prodje, koliko se ljudi samo mjenaju. Razumjem ja sve, malo ozbiljnija veza, posao i to ali brate ne trebas zaboravljati dobre prijatelje, ja nikad takav nisam bio...ccc
Jasko? :D :D :D :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 11 jun 2013, 01:02

Sabinho je napisao/la:
vopi je napisao/la:Ovo mi je poznato, imam i ja jarana koji se skroz promjenio od kako je sa jednom trebom. Bas prekljuce sjedim u basti kad on sa curom, vidio me, i sjedne na stolcu okrenut ledjima prema meni. Inace ne bude u mom gradu preselio se, a kad dodje uvjek prodje sa svoijm novim autom, kad me vidi samo pibikne :oops: i to je to a tri kuce od mene ima familju pa ih posjecuje sa vremenom na vrjeme i samo prodje, koliko se ljudi samo mjenaju. Razumjem ja sve, malo ozbiljnija veza, posao i to ali brate ne trebas zaboravljati dobre prijatelje, ja nikad takav nisam bio...ccc
Nije brate, on uvjek pozdravi i stane pa popricamo mada njega rjedje vidim, ali korektan lik, fura svoj film al nije zaboravio druzenje. Rjec je o adiju :arrow: :o :roll:

P.S Gdje si ba iskopao ove trebe sto si postao? Sigurno nije ovde kod nas :lol:
Zadnja izmjena: vopi, dana/u 11 jun 2013, 01:09, ukupno mijenjano 2 puta.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 jun 2013, 01:05

Upravo sam pokopao ticker.Sad ne mogu znati ko je online,ali se pravi da je off :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 jun 2013, 01:22

Pa vrati ga, u čemu je problem :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 jun 2013, 01:28

U tome što ga ne vidim nigdje :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 11 jun 2013, 01:32

Meni nestao valjda jer imam manje od 100 prijatelja..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jun 2013, 01:41

vopi je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Nije brate, on uvjek pozdravi i stane pa popricamo mada njega rjedje vidim, ali korektan lik, fura svoj film al nije zaboravio druzenje. Rjec je o adiju :arrow: :o :roll:

P.S Gdje si ba iskopao ove trebe sto si postao? Sigurno nije ovde kod nas :lol:[/quo

Inicijali : N.M. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 jun 2013, 02:00

LBJ MVP je napisao/la:U tome što ga ne vidim nigdje :mrgreen:
U desnom gornjem uglu gdje ti je bio imaš 'pokaži tiker', možda si ga sakrio :roll:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 jun 2013, 16:42

slika

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 11 jun 2013, 16:50

i onda ja nemoralan jer javno kažem da volim perverzije i sise :? pu majke mu ga
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 jun 2013, 18:32

Ne vjeruj nikad 3 osobama: Ovan, Strijelac, Škorpion. - Oni su sebični.

- Ne izgubi nikad 3 osobe: Bik, Rak, Jarac. - Oni su iskreni i prava ljubav.

- Ne dopusti nikad da 3 osobe odu od tebe: Djevica, Vaga, Ribe. - Oni znaju čuvati tajne i vidjeti tvoje suze.

- Ne izgubi nikad 3 osobe: Lav, Blizanci, Vodolija. - Oni su pravi prijatelji.

• kopiraj ovo i napiši šta si:

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD KIIIIIIIIIIIIIIIIILL MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 11 jun 2013, 18:54

Nemojte me nikad izgubit, poliću vas vodom. :mrgreen:
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 jun 2013, 20:24

Ni mene ne gubite :D

@Amox jesul ove dvije gore po tvom ukusu, baš ono

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 jun 2013, 20:44

Otelo je napisao/la:Ne vjeruj nikad 3 osobama: Ovan, Strijelac, Škorpion. - Oni su sebični.

- Ne dopusti nikad da 3 osobe odu od tebe: Djevica, Vaga, Ribe. - Oni znaju čuvati tajne i vidjeti tvoje suze.

• kopiraj ovo i napiši šta si:

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD KIIIIIIIIIIIIIIIIILL MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

• kopiraj ovo i napiši šta si: BLIZANAC !
#miasanmia

Edinho992

Post Postao/la Edinho992 » 11 jun 2013, 20:46

• kopiraj ovo i napiši šta si: TELE ! :roll:

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 11 jun 2013, 20:48

Dex je napisao/la: @Amox jesul ove dvije gore po tvom ukusu, baš ono
ma jok, ne volim bi :D najbolje su one 3 tuzlanke, merak mi odmotat :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 18 gostiju.