Ako budu normalne okolnosti bez nekih crvenih kartona i slicno mislim da ide lagana pobjeda protiv Liverpula na ruku nam ide sto City dan prije nece dobiti Brightona i tu bi se mogla stvoriti kapitalna prednost ,ali ajde da vidimo sta ce biti(sada kada sam ovo napisao kad bude bas kontra
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Lijepo nam je opala cijena kapitenu.
skoro 30M
skoro 30M
Razmisljam nes ovako, pa ne znam jeste vi ikada o tome. Mislite li da bi Arteta ikad mogao zaigrati u formaciji sa 3 otraga? Nekako mi je to tesko zamislivo, al osobno najdraza formacija 352 ili 343,pa sam si neke sheme slagao u glavi kad bi doveli Guehija i Wesleya 
ARSENAL4ever
Pa igrao je to kad je doso u Arsenal, i vidio nema od toga nista i presalto se nazad.TheMix je napisao/la: ↑06 jan 2026, 12:08Razmisljam nes ovako, pa ne znam jeste vi ikada o tome. Mislite li da bi Arteta ikad mogao zaigrati u formaciji sa 3 otraga? Nekako mi je to tesko zamislivo, al osobno najdraza formacija 352 ili 343,pa sam si neke sheme slagao u glavi kad bi doveli Guehija i Wesleya![]()
Na pocetku Artetinog mandata igrali smo sa 3 nazad, pokusao nas je stabilizovati malo, u polufinalu i finalu FA Cupa je igrao sa tri nazad kad smo osvojili. Tierney, Luiz, Mustafi, po stranama Belerin i Niles, a ispred Xhaka i Ceballos, tako nesto je bilo ako se dobro sjecam.
Igrao malo jedno vrijeme, dijelom jer je bio prisiljen rosterom, dijelom jer se to furalo taj period u ligi.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Sutra dobiti one luzerovce i finu prednost steci nad Cityem
Sutra ako dobijemo to je to.
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Imam osjecaj da ce bit teska tekma i mucenje, unatoc tome sto sve govori u prilog tome da moramo dobit
ARSENAL4ever
- belosevic23
- Kontakt:
nikad sigurniji u pobjedu, samo se nalozit kao protiv aston ville nema razloga za brigu. Gabriel će ih preskočit na korneru, Rice će poderati sredinu kao i uvijek
E sad da vidimo tko ce sve otpast do tekme
Jel ko narucivo dres iz shopa?
Nekako mi nerealno da dres kosta samo cca 140km, koliko je postarina?
Nekako mi nerealno da dres kosta samo cca 140km, koliko je postarina?
Kakav je tvoj filing za veceras,jel dobijamo ovo
Ja sam nekako ubijedjen da cemo dobiti lakse od ocekivanog,eh sada moze se svasta desiti da ne bude tako ,ali eto osjwcaj je dobar
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kad se tolko nesto ocekuje da se dobije, onda ide kiks, to je nepisano pravilo i zato ne vjerujem danas u pobjedu
ARSENAL4ever
Ne vjerujem da ce biti kiks ,ali vjerujem da nece biti ni tako lagano kako se ocekuje
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kao prvo ovo je derbi tako da svasta moze da bude, pa nas su Wolsi napatili kuci
Govorit da su ovo 100% tri boda je suludo
Nisam optimista al se nadam jer ova pobjeda bi bas dala bust ekipi za ostatak prvenstva ,i našim šampionskim ambicijama
Arsenal All The Way !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.