Najveci koeficijent imaju
I najvece sanse imaju za prolaz u grupe
Moramo uci u grupe Europe
Omoguciti Zrinjskom titulu
Isto nam treba medalja na Olimpijskim igrama
Tu je referentan samo Amel Tuka
Znaci Zrinjski i Amel Tuka
Za nas
Za BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
DembaBa21 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 21:19Jbg da i mi cuclamo vijetnamski qurac mozda bi se i mi rasipali parama.belosevic28 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 21:08Velikan koji placa dugove od 14 850 KM na 3 rate??? O cemu pricamo???
P.S. Rigi moj dobri, znam da citas, neka pobijedi bolji, tj. Sarajevoziv i zdrav bio !!!
Ali vidim dzaba i investitor opet cigancite da vam se stadion dodjeli za 1km u tome ste isti sam ovim sto ga prizivas i oni su za 1km dobili stadion na 100 godina.
Bože sačuvaj.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 21:22Zrinja treba biti sampion ove godine
Najveci koeficijent imaju
I najvece sanse imaju za prolaz u grupe
Moramo uci u grupe Europe
Omoguciti Zrinjskom titulu
Isto nam treba medalja na Olimpijskim igrama
Tu je referentan samo Amel Tuka
Znaci Zrinjski i Amel Tuka
Za nas
Za BiH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuclate vi svima, opština , kanton, savez i na kraju morž( kojeg morate trpiti) i opet ste u qrcu, što se tiče finansija.DembaBa21 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 21:19Jbg da i mi cuclamo vijetnamski qurac mozda bi se i mi rasipali parama.belosevic28 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 21:08Velikan koji placa dugove od 14 850 KM na 3 rate??? O cemu pricamo???
P.S. Rigi moj dobri, znam da citas, neka pobijedi bolji, tj. Sarajevoziv i zdrav bio !!!
Ali vidim dzaba i investitor opet cigancite da vam se stadion dodjeli za 1km u tome ste isti sam ovim sto ga prizivas i oni su za 1km dobili stadion na 100 godina.
Nismo zasluzili time sto smo bili prvi nakon dva kruga odigrana, to sta bi bilo kad bi bilo mozete samo vi jadnici sa sredine tabele, sta bi bilo da imamo igraca i da mozemo se boriti za titule, mozda da mi nismo imali povrijedjenih ne bi cekali vas na grbavici al to je sve mozda...cinjenica je da je kraj sezone bio i da smo mi bili prvi a sve ostalo ostaje tebi da drkas pred spavanje..a i boli nas iskreno za tvoje misljenjenekoIzMostara je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:30Isto ko sto ja imam pravo reci da slavite titulu koju niste zasluzili na terenu, koju vam je Vico poklonio i opet cu reci: Poklonjena vam je titula koju niste zasluzili!!!!!
Zbog tebe i slicnih tebi bude mi zao kad upanem u raspravu sa par budala i uvrijedim Sarajevo, iako ne msm tako. Sretno u ponedjeljakmma_hz je napisao/la: ↑03 okt 2020, 21:14A sto ovi moji seru za titule Velezu,dobro je ikako opstao dole od kamenjara onih zapadnih...
Meni je Velez drama drag klub,Mostar mi je drag kao grad i zelim da Velez aBd osvoji nekad ovu ligu da se zavijore ljiljani i da rodjeni zapale citavu Hercegovinu i da pokazu laznima kako se slavi titula.
Ajmoooo rodjeniiiiii![]()
![]()
Samo ih šamaraj belibelosevic28 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 21:08Velikan koji placa dugove od 14 850 KM na 3 rate??? O cemu pricamo???
A sta je sa duplom krunom godinu ranije kad smo pokarali i ligu i kup yebo vas Vico u labrnjunekoIzMostara je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:30Isto ko sto ja imam pravo reci da slavite titulu koju niste zasluzili na terenu, koju vam je Vico poklonio i opet cu reci: Poklonjena vam je titula koju niste zasluzili!!!!!
Cuclate lutvin i Amawov i opet dinara nemate i prosite na sve strane ko zadnje kuraveDembaBa21 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 21:19Jbg da i mi cuclamo vijetnamski qurac mozda bi se i mi rasipali parama.belosevic28 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 21:08Velikan koji placa dugove od 14 850 KM na 3 rate??? O cemu pricamo???
Ne seri beli,zna se da mislim ako Sarajevo ne moze neka to bude samo Velez.belosevic28 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 22:31E cuj navijac Sarajeva zeli da Velez osvoji ligu? Super sve bratski klub, bratime se navijaci, ali pored Sarajeva ja nikome ne zelim da osvoji liguko mi je simpatican od ostalih klubova zelim mu da uvijek bude drugi (poslije mog Sarajeva)...
Nista licno.
Sve na svijetu sisat svi mogu i bolje je ne nego sisat SDA qrac..vjeruj. Kazem bez da ikog uvrijedim. Zivio stari
Skini Dzeku sa avatarabelosevic28 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 22:43Nisi se dobro odraziJoTo se ondaK kaze: "Bolje Velez nego cigani...".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.