NBA Playoffs 2018.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Bobadilla
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2018.

Post Postao/la Bobadilla » 09 jun 2018, 18:17

Naravno. Njegov uticaj u tri finala jednak Zazinom hahah
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 09 jun 2018, 18:25

GSW je asocijacija za Curryja, a ne Duranta

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jun 2018, 18:31

Epidaurus je napisao/la:
MVP je na kraju Durant što je malo nepošteno prema Stephu koji je odigrao odlično Finale i u dvije utakmice vukao momčad napadački. Imao je onu bezveznu partiju u G3, ali i Durantova G1 je bila bezveze, tako da taj detalj nije trebao presuditi. Doduše, ako ćemo gledati čistu statistiku, Durant je šuterski, pa čak i kao asistent, nadigrao Stepha - o učinku u obrani i skoku da ne pričamu, tu je KD za nekoliko klasa iznad - tako da je teško naći zamjerku ovom izboru gledajući gole brojke. Dodaj tome činjenicu da je KD opet nadigrao Jamesa u direktnom dvoboju i tako napravio onu krucijalnu razliku kao i lani i jasno da je on u ovoj seriji ključan igrač.

Međutim, ne mogu se oteti dojmu da bez Stephovih eksplozija u pravim trenutcima put do novog naslova ne bi bio ovako lagan. Možda gledam na ovo previše objektivno jer nekako bi i fer bilo da Steph ima jedan MVP trofej u vitrini (možemo se složiti da su mu uskratili jednoga i onda kada su ga uručili Iguodali). A možda sam previše pod dojmom serije protiv Rocketsa gdje je Durant zakazao i gdje je Steph spašavao stvar. Opet, zašto se i to ne bi uzelo u obzir prilikom ovih izbora? Zar ćemo stvarno gledati samo 4 utakmice? Zar ne bi logičnije bilo nagraditi čovjeka za kompletan playoff jer ovo je praktički nagrada za MVP-a postsezone? Ne znam, možda nam onda treba i nagrada za tako nešto.

Jer, koliko god su brojke poštene i objektivne, ako kao promatrači ne možemo izvući glavu iz guzice i cijeniti narativ, onda za **** i svo ovo naše iskustvo. Tako da, uz dužno poštovanje Durantovoj lakoći igranja koja je opet izašla na vidjelo u zadnje tri utakmice, za mene je Steph MVP, što zbog serije protiv Rocketsa, što zbog eksplozija protiv Cavsa.
:salut:
Evo ga jos jedan butt hurt, Curry-tard koji zeli da se nagrada mjenja u mvp playoffa, jer je Steph uzet ne moze :rol:

Svaki superstar koji je uzeo vise titula kao prvi igrac ekipe ima fmvp, samo Steph nea, od pamti-vjeka tako ali daj da zbog Stepha mjenjamo u mvp playoffa

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 09 jun 2018, 18:33

invincible1921 je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la: Kakve to veze ima ? Titule osvajaju ekipe a ne pojedinci...KD je jedan od najboljih napadaca koje je kosarka vudjela. Visok ko centar suta ko bek vodi loptu ko play...kad je u formi ne moze ga ni bog branit. Ima prsten protiv lebrona i 5 role igraca i to na jedite jade...vau kakav uspjeh. Covjek ima tri titule i 0 Fvmp..
Pa sto nije osvojio nista zivo il bar vise od jednom bio u finalu prije Warriorsa ako je takav kosarkaski Bog ? Nije da je imao raspad od ekipe bez obzira na divljaka Westbrooka. Sto on i divljak popusise 3-1 protiv Stepha u finalu Zapada 2016. ako je takav kosarkaski Bog ?
Ok...ne mogu fkt izvlacenja iz konteksta vise...ti tvvrdis da je curry korisnjji i bolji igrac od KD? Ako je odg Da onda nemamo sta pricat..ako je odg Ne ne kontam onda sta hoces da mi dokazes
Gori stw vi koji predstavite neciji komentar onako kako vama odgovara nego kad neko vadi iz kontesta sto mu odgovara ;) Covjek fino kaze da su zasluzili obojica, a ti postavis pitanje koje NEMA VEZE s MVP nagradom, "ko je bolji igrac"...jel hoces da kazes da je Iguodala bolji igrac od Stepha? Most Valuable Player ne znaci ujedno i najbolji igrac u timu, nego igrac koji najvise doprinosi pobjedama svoje ekipe jos ako uz to ima brojke koje ovi novinari gledaju, ne moze bolje...Pricate kako Steph ne bi ovako igrao da nema Klaya, Greena...Sta je to KD uradio bez ekipe koja je po vama zasluzna sto je Steph najbolji PG u ligi? Je li mu bilo od neke koristi sto je bio najbolji igrac i u prethodnoj ekipi? Je li Jamesu to bilo od kakve koristi prije nego je otisao u Miami? Spustate jbt Stepha na nivo Anthony Cartera kad covjek cita...

@alemsa to ti krivo sto covjek ima ono sto tvoj miljenik moze samo da sanja, sve da mu i Lebrona dovedu?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 jun 2018, 18:34

Joj Aleme jesi butthurt, nemoj vise molim te.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jun 2018, 18:36

harden je napisao/la:Joj Aleme jesi butthurt, nemoj vise molim te.
Zbog ceg?

Meni smijesno koliko vam je krivo sto Steph nije uzeo, a ponadali se. Jos je mali i zaoeo sinoc :rol:
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 09 jun 2018, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 09 jun 2018, 18:37

A ne kontam što ne voliš Curryja? Jedan valjan razlog mi daj :mrgreen:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jun 2018, 18:45

Oikamid je napisao/la:A ne kontam što ne voliš Curryja? Jedan valjan razlog mi daj :mrgreen:
Nikad ga nisam ni volio, odbojan mi coj'k kao pojava posebno onaj hype, kad su ga poceli s Jordanom poredit kao Brona oshisho a Jordan nikad nije mogao pucat ovako, zgusnem se sav, ravno samoubistvu. Hvala dragom Bogu pa se desi LBJ '16, otac na sluzbenom putu izbalansira stvari, vrati sve u normalu. Onda su mi i kao ekipa gamad obicna, bili su ok prije nego sto postali ovo, jest da raja obicno ne voli najbolje to ide uz slavu i to je ok, ali nemaju oni karizme za kurc.enje/ponasanje koje pokazaju. Vise lice na likove kojima je raja palila cvoke po skoli, bili predmet zajebancije pa su kao kolektiv zajebani, cim dodje ekipa pribliznog kvaliteta sisanje im je. Soft/punks

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 jun 2018, 18:48

Bobadilla je napisao/la:Naravno. Njegov uticaj u tri finala jednak Zazinom hahah
Curry maše peškirom od trenutka kad je prvi put zakoračio na NBA parkete. :plac:
Ko neće da vidi kako je upravo Curry sistem ovih Warriorsa, taj to ni ne vidi. Al' hajde, bitno je pisati gluposti kako je Curryjev utjecaj jednak Zazinom. Baš je za nasmijat se. :thumbup:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 jun 2018, 18:48

Cuj sto ga ne voli, pa Steph mu zapisava Hardena kad i kako se sjeti. Prvo mu urucio prvu imaginarnu MVP nagradu 2015., pa mu onda jos urinirao na facu u finalu Zapada iste godine i na kraju se ukazo u 6. i 7. utakmici finala Zapada ove godine nakon i opet popisa Hardena :rol:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jun 2018, 18:50

Epidaurus je napisao/la:Cuj sto ga ne voli, pa Steph mu zapisava Hardena kad i kako se sjeti. Prvo mu urucio prvu imaginarnu MVP nagradu 2015., pa mu onda jos urinirao na facu u finalu Zapada iste godine i na kraju se ukazo u 6. i 7. utakmici finala Zapada ove godine nakon i opet popisa Hardena :rol:
Vazda imo duplo jacu ekipu. Ti ako mislus da me i secunde zabolilo ispadanje Raketa ove sezone, varas se. Ali eto misli sta hos.

Rakete su imale sjajnu sezonu, otisli u 7 s ovim, bolje nije moglo

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 09 jun 2018, 18:54

Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jun 2018, 18:55

TonySosa je napisao/la:
Ne volim te, to je za djecu. Samo cruisers, doduse sad gledam Suzuki Boulevard M109R da uzmem, 1800 kubika, zapo mi je za oko pravo.

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 09 jun 2018, 18:58

Joj kad mi pocne curry-a poredit sa Hardenom opalio bih ga hmaljem u glavu.Harden izmisio kosarku za njeg u svakom segmentu igre osim trojke.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jun 2018, 18:59

AirMike je napisao/la:Joj kad mi pocne curry-a poredit sa Hardenom opalio bih ga hmaljem u glavu.Harden izmisio kosarku za njeg u svakom segmentu igre osim trojke.
A cuj pisho on Hardena :rol: de @ep reci da je sad popisho i LeBrona :urnebes:

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 09 jun 2018, 19:01

Rocketsi su ispustili vodstvo u svakoj tekmi koju su izgubili (ako se ne varam), u zadnjoj promašili 25 trojki zaredom... Moraš biti nezadovoljan :mrgreen:

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 09 jun 2018, 19:03

alemsa je napisao/la:
AirMike je napisao/la:Joj kad mi pocne curry-a poredit sa Hardenom opalio bih ga hmaljem u glavu.Harden izmisio kosarku za njeg u svakom segmentu igre osim trojke.

Ovo se zove pisanje ako cemo se vec tako nekulturno izrazavat.Lik ima duplo bolju ekipu i on kaze curry se popiso po njemu?WTF?!Samo da hoce LeBron doc u Houston da isprase ove ratnike jednom za sva vremena.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 09 jun 2018, 19:03

Bruka je uopste porediti Hardena sa Curryem sta vam je ljudi,mjenjajte temu

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jun 2018, 19:04

Oikamid je napisao/la:Rocketsi su ispustili vodstvo u svakoj tekmi koju su izgubili (ako se ne varam), u zadnjoj promašili 25 trojki zaredom... Moraš biti nezadovoljan :mrgreen:
Ljudi zavrsili prvi (iznad ocekivanja), protiv Gsw im niko nije davao ni trrnutsk sanse, ljudi otisli u 7, jos im CP nije igrao 2 zadnje tekme, ne znam sta si ocekivo. To ti je isto da ne znam ispadnes od Reala na penale a bio si totalni underdog, sta imas biti nezadovoljan

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 09 jun 2018, 19:04

alemsa je napisao/la:
I ti se evo isto ponasas onako kako si opisao GSW, neko kome su u skoli palili cvoke, al cim ti neko podrzi komentar počnes sa svojim glupostima...I da, ne boli tebe sto je Houston ispao, boli te sto je Steph prosao u finale ;)

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.