PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
ja predlazem da, po uzoru na neke druge velike vodje, veliki plavi vodja raspise referendum na kojem bi se odluke suda proglasile nevazecim i tako skinula ljaga sa radnickog kluba i njegovih legendi 

Sve titule koje su drugi osvajali su namještene,samo je želješčar osvajao na pošten načinNeandertalac je napisao/la:Golovi iz ofsajda. Delegiranje sudija. Crveni kartoni protivnicima. Nepostojeći penali...itd itdsergejevic je napisao/la:Džarovski: "Namjestio sam titulu FK Sarajevo 1985."
Husić: "Svi znamo kako je Sarajevo osvojilo titulu!"
“Sarajevo je tražilo od Viteza da ‘završe’ utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2) i Mladost je naredno kolo ispala, a Sarajevo je slavilo protiv Viteza (0:3) koji je ostao u Premijer ligi BiH”, rekao je Husić za N1."
![]()
Glavni i odgovorni, Ibraković sklonjeni Expresno kada je počelo curiti ali ne prije im je hebao Nanu naninu sa transferima i raskidima.
Sada za toalet papir moraju dopis slati pa se na tenderu bira najpovoljniji ponuđač.

- TobeYarabi
- Kontakt:
a sud samo njima dokazao namjestanje. kakva nepravda jbt, suze mi udarisefks74 je napisao/la:Sve titule koje su drugi osvajali su namještene,samo je želješčar osvajao na pošten načinNeandertalac je napisao/la:Golovi iz ofsajda. Delegiranje sudija. Crveni kartoni protivnicima. Nepostojeći penali...itd itdsergejevic je napisao/la:Džarovski: "Namjestio sam titulu FK Sarajevo 1985."
Husić: "Svi znamo kako je Sarajevo osvojilo titulu!"
“Sarajevo je tražilo od Viteza da ‘završe’ utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2) i Mladost je naredno kolo ispala, a Sarajevo je slavilo protiv Viteza (0:3) koji je ostao u Premijer ligi BiH”, rekao je Husić za N1."
![]()
Glavni i odgovorni, Ibraković sklonjeni Expresno kada je počelo curiti ali ne prije im je hebao Nanu naninu sa transferima i raskidima.
Sada za toalet papir moraju dopis slati pa se na tenderu bira najpovoljniji ponuđač.
![]()
![]()

Svaka cast ovim hrabrim momcima sto ne brinu za komentare okoline!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Livak ih ohrabrio. Navijači Sarajeva spaljuju dresove.irfo je napisao/la:

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Incognito87
- Kontakt:
nije da i prije nisu imali takvih...Neandertalac je napisao/la:Livak ih ohrabrio. Navijači Sarajeva spaljuju dresove.irfo je napisao/la:

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Neandertalac
- Kontakt:
Molim moderaciju da nam stavi anketu.
Ko će od igrača Sarajeva razdjevičiti Tobea;
Duljević
Livak
Ostali
Duljević
Livak
Ostali
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Sta ima novo kod divova??? Ima li kakvih pojacanja? Ko ce igrati ako se povrijedi 2-3 igraca? Divovi

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- TobeYarabi
- Kontakt:
dairfo je napisao/la:

Molim foderaciju da veceras kad se vratimia kafane ugas svjeklo.nenadertalko ti si prvu.na redu.Neandertalac je napisao/la:Molim moderaciju da nam stavi anketu.
Duljević
Livak
Ostali
Nije problem.Neandertalac je napisao/la:Molim moderaciju da nam stavi anketu.
Duljević
Livak
Ostali
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Cestitke Zenicani! Preko 500 clanova, tek poceli a vec ste blizu da prestignete plavu konu
Ps Edamer Amar Osim poznat po gay pripadnosti i oni se nasli da nekom pricaju nest o tome a Siljak do jucer dolazio skoro skroz raskopcane kosulje na presice dok mu se nije naprosilo za koje dugme.
Uz to navijaci koji su dugo dugo prizeljkivali kralja banana, toliko o tome.

Ps Edamer Amar Osim poznat po gay pripadnosti i oni se nasli da nekom pricaju nest o tome a Siljak do jucer dolazio skoro skroz raskopcane kosulje na presice dok mu se nije naprosilo za koje dugme.
Uz to navijaci koji su dugo dugo prizeljkivali kralja banana, toliko o tome.
Trener u omladinskom pogonu pod ugovorom u Slobodi na pripremama kao stoper u NK zelji
Hahhahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Hahhahahahahahahahahahahahahahahahahahah
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Da li je direktorica Sarajeva Sabrina, oženila golmanicu SFK ili se udala za nju?
- TobeYarabi
- Kontakt:
carsijaba je napisao/la:Da li je direktorica Sarajeva Sabrina, oženila golmanicu SFK ili se udala za nju?

Zašto vaši ne objave koliko imate aktivnih članovaBordoBolesnik je napisao/la:Cestitke Zenicani! Preko 500 clanova, tek poceli a vec ste blizu da prestignete plavu konu![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne mozete non stop u krug ba ponavljat teme apsolvirano davno , Sarajevo ima vise clanova i kraj koprcajte se sad dalje...zalite se sudu...nemojte trosit prostor bezze...Virtu4l je napisao/la:Zašto vaši ne objave koliko imate aktivnih članovaBordoBolesnik je napisao/la:Cestitke Zenicani! Preko 500 clanova, tek poceli a vec ste blizu da prestignete plavu konu![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Apsolvirano je da brojite članove od 2011. godine, i još nikad na početku sezone niste vratili brojač na nulu, već samo nastavljate na prethodnu sezonu. Mene kao navijača bi to uvrijedilo i nikad se ne bih ponosio sa tim.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrijedjaj se ko te ****, nije zeljin sistem najbolji sistem, samim tim sto kopirate od najveceg kluba sve , od clanarina, fanshopa, kondicionog, sportskog dir. logicno je da cete kada nadodjete organizaciono iskopirati i vodjenje clanarina pravilno...kod nas nije bilo slucajeva "nestajanja" novca od clanarina iz kase kao kod vas stoga ne moramo nista resetovati...Virtu4l je napisao/la:Apsolvirano je da brojite članove od 2011. godine, i još nikad na početku sezone niste vratili brojač na nulu, već samo nastavljate na prethodnu sezonu. Mene kao navijača bi to uvrijedilo i nikad se ne bih ponosio sa tim.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Fakat je ovo najneinteligentniji forumaš koji je ikada kročio na ovu temu, a bilo ih je svakakvih. Da sam navijač Sarajeva, bilo bi me stid ovo čitati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.