FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la _dreamer_ » 19 jul 2013, 09:39

Pogledah snimak, pa ne mogu da vjerujem kakve ste glupe golove primili. No siguran sam da cete ih napuniti na Kosevu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 19 jul 2013, 09:41

Stiče se utisak da padate igrom u drugom poluvremenu, što govori o fizičkoj pripremi igrača. Sa igrom iz prvog poluvremena imate realne šanse, sa igrom iz drugog polizvremena imate jako malo šansi. Možda ne bi bilo loše na Koševu osvježiti sredinu nakon 50 minuta igre.

Što se tiče Deje, takvi su golmani, nekad ide nekad ne, možda na Koševu bude maestralan, ali glupo bi bilo ostavit ga na klupi. Slične stvari kao sinoć je radio i u Širokom.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 jul 2013, 09:52

Nista nije sigurno...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 19 jul 2013, 10:02

"Čudna utakmica, sami ste mogli vidjeti, čudni golovi, dešava se ovo u sportu, fudbalu da primite ovakve golove", kazao je trener Bordo momčadi.

Ma frajer smiruje ba.Kao protiv amatera nije nas islo.AHA.Vidjeli smo.Kako lose Sarajevo fuj.Znaci sve otjerati.Moze li se reci pogrijesio je taj i taj.Losi smo.Osim ima najjace iskrene izjave.Ova ekipa trenutno je nigdje veze.To se mora priznati.Nemam od nas nista.Necu pratiti ni ligu ove godine.Evrope necemo izboriti.Musemicu cuvaj srce.Imas djecu.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 19 jul 2013, 10:11

Rade Paprica 9 je napisao/la:Stiče se utisak da padate igrom u drugom poluvremenu, što govori o fizičkoj pripremi igrača. Sa igrom iz prvog poluvremena imate realne šanse, sa igrom iz drugog polizvremena imate jako malo šansi. Možda ne bi bilo loše na Koševu osvježiti sredinu nakon 50 minuta igre.

Što se tiče Deje, takvi su golmani, nekad ide nekad ne, možda na Koševu bude maestralan, ali glupo bi bilo ostavit ga na klupi. Slične stvari kao sinoć je radio i u Širokom.
Ma stisli su oni lafo, zadnjih 10 min. Ono sto sam gledao u drugom poluvremenu jer ekipa koja igra bez motiva da napravi ista, a ne bez fizicke snage. Stavise kao da su sa namjerom vratili iz cetvrte brzine u prvu. Stvarno totalno nelogicni golovi i igra i cijela tekma.
Pitam se da li ih je stid sada dok piju kaficu lagano, nakon prespavane noci :evil:

I nije mi Husref jasan al nikako.
"Čudna utakmica, čudni golovi. Dešava se ovo u sportu, u fudbalu, da primate ovakve golove, ali ohrabruje me informacija da Suljić i Todorović vjerovatno imaju pravo nastupa. Nadam se da ćemo na Koševu uz podršku navijača, kojima smo ostali dužni večeras, proći dalje", rekao je trener Sarajeva Husref Musemić.

Svi smo mi vidjeli da je cudna. Al nagrdi to bolan!! Desava se ovo u sportu, al na jednoj od 600 utakmica, da ekipa primi 3 onakva gola! Nedopustivo je da se ovako ponasaju prema dresu i grbu FKS!
A duzni ste vi nama stosta! Sve bi ja njih opalio po dzepu i poslo na klupu :twisted: :evil:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 jul 2013, 10:18

Na cemu vam je ovaj. :lol: :lol: :lol: :lol:
slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

EastC1
Kontakt:

Post Postao/la EastC1 » 19 jul 2013, 10:19

dakle nema se mnogo toga za reci, dok tumor ili karcinom hoda po klubu pod imenom Irfan Redzepagić, tako će nam i biti jos dugooo duugo, a to se moze vidjeti u konstantnom grijanju klupe malog Radovca koji nije pulen doticnog.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2013, 10:22

Stvarno je sramota da jedan Radovac, dragulj kluba, sjedi na klupi...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 jul 2013, 10:23

Uskoro zavlacenje, pardon izvlacenje za trece kolo.

Group 3: Seeded
PFC Beroe Stara Zagora (BUL)/Hapoel Tel-Aviv FC (ISR), Sevilla FC (ESP) , FC Metalurh Donetsk (UKR), FC Kuban Krasnodar (RUS), FC Dila Gori (GEO)/Aalborg BK (DEN), FC Differdange 03 (LUX)/FC Utrecht (NED)

Unseeded
Tromsø IL (NOR)/FC İnter Bakı (AZE), FK Kukësi (ALB)/FK Sarajevo (BIH), HNK Hajduk Split (CRO)/FK Turnovo (MKD), Motherwell FC (SCO), FC Levadia Tallinn (EST)/CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu (ROU), FK Mladost Podgorica (MNE)/FK Senica (SVK)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 jul 2013, 10:23

Sabinho je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Musemić: Čudna utakmica, čudni golovi, ali dešava se

:lol:
Jel covjek nesto slagao? Ti sigurno svaki dan gledas utakmice na kojima golovi padaju kao na utakmici Sarajeva veceras.
Šta li si ti gledao.

Musemić ne smije da kaže on što svi znaju, nego kao razlog za poraz od amatera izjavi čudna utakmica i čudni golovi,nema tu ništa čudno kad imaš panja na golu i odbranu koju amateri iz Albanije vozaju kako hoće.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

EastC1
Kontakt:

Post Postao/la EastC1 » 19 jul 2013, 10:39

Jadnik Husref, nakon operacije srca, ne smije se sekirati, inace bi on ovo sve pomlatio da je onaj stari. Mada opet kazem, nekada davno je bio Mućo, pa su na sve moguće načine omalovažavali husrefa, koji se tada borio da bude sve po njegovom, a njega otjerase iz kluba, pošto se nije lijepo ponašao sa stjuardesom u avionu, ma bože sačuvaj. Tada, kao ni sada Mućo je bio onaj koji je samo htio dobro klubu, a danas je to Irfan, a njegovi izabranici igraju i imaju kredite kao niko do sada. dokaz zadnje prvenstvo, kada odoše igrači na polusezoni, a dodje hauardić, pa rekoše evo prave zamjene za Saida, halooo, o čemu se radi ovdje. Ne govorim o bandoviću, koji nakon sper niza u jesenjem dijelu, fasuje gol u travniku sa 40 m i doviđenja

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 19 jul 2013, 10:47

rob do bagro je napisao/la:Na cemu vam je ovaj. :lol: :lol: :lol: :lol:
slika
A jesam se ismijao ovom kretenu Boze dragi....cccc
Sreca pa je Ojler mlad umro...

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 19 jul 2013, 10:57

Kako ovaj slavi gol Todorovic ?? kakvo je ovo ponasanje.Stid me bilo gledati.Ko da smo jalila jbt.Zeljo zabije 3 gola Plzenu ljudi slave gol Evropski normalno.Mi zabijemo Albancima frajer skace zabicu.Dokle nam klub ide isto seljaci majke mi.Proslava gola bruka nevidjena.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 19 jul 2013, 10:57

rob do bagro je napisao/la:Na cemu vam je ovaj. :lol: :lol: :lol: :lol:
slika
Haha koji debil. U stvari, njih 11

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 19 jul 2013, 11:00

Kakav blijed pokušaj da odglumi Luisa Suareza :lol:
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 19 jul 2013, 11:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 19 jul 2013, 11:00

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

U 13:00 pocinje stream tu na toj stranici, mozete pratiti izvlacenje za 3:e pretkolo Europa League.
U 12:00 pocinje za Champions League na ovome linku:

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 19 jul 2013, 11:01

vecaveca je napisao/la:Kako ovaj slavi gol Todorovic ?? kakvo je ovo ponasanje.Stid me bilo gledati.Ko da smo jalila jbt.Zeljo zabije 3 gola Plzenu ljudi slave gol Evropski normalno.Mi zabijemo Albancima frajer skace zabicu.Dokle nam klub ide isto seljaci majke mi.Proslava gola bruka nevidjena.
Dobro, necemo pretjerivati. Covjeku je drago sto ga zabio, nek slavi kako hoce. Sta bi za ovo rekao :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BNcGPE74UQ
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 19 jul 2013, 11:11

Sarajevo bi moglo dobiti ekipu Seville, Metalurg Dnjecka, ruskog Kubana, te Hapoel Tel Aviva, Utrechta i Aalborga.
Sevilla najatraktivnija, al opcenito ni s jednim ne bi imali posebne sanse, osim mozda Aalborg.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 19 jul 2013, 11:16

Najbolje bi vam sevilja legla zbog finansija, a i onako tesko da cete proci bilo koga od ovih mogucih protivnika. Najgora opcija hapoel.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 19 jul 2013, 11:17

Sevilju nam dajte, najtežeg. 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 16 gostiju.