FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Lillard
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Lillard » 17 jul 2014, 22:45

leorey je napisao/la:
mandraX je napisao/la:De stvarno, ili je uklonite ili promjenite ovu anketu. :yawn:
"Pod Tatinom palicom" :lol: :lol: :lol: e 'alal mu cufta ko je smislio ovu anketu :urnebes: :urnebes:
ee :lol: :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 jul 2014, 00:39

DesimaL je napisao/la:Deulofeu :lol: :lol:
Mali je dovoljno bio lud i kad je izjavljivao da mu je idol Ronaldo, još dok je igrao u Barci B i dok se probijao prema prvom timu :lol:

tako da me ovo imitiranje doticnog i ne cudi :lol: lud je ko struja :urnebes:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 jul 2014, 00:57

Nije izjavljiv'o da mu je uzor, to je poređenje samo jer je i mali kopitar klasični.

[youtube][/youtube]
A spora momka.
Don't hate what you don't understand.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 18 jul 2014, 02:03

[youtube][/youtube]

Deulofeu: "Volio bih Suarezov borbeni duh, Neymarov dribling i umijeće, i Messijevo sve, on je jednostavno najbolji."

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 18 jul 2014, 10:22

Takticke zamisli Lucha :

********** Neymar ***** Suarez *************
*************** Messi ************************
************ Iniesta *************************
****** Busquets ** Mascherano **********
PLAN A

******* Neymar ***** Suarez *************
*********** Messi ************************
Iniesta *************** Rakitic **********
********** Busquets **********************
PLAN B

A sto se tice pojacanja .... kaze upravo su odustali od MATSa jer je perskup. Samo su ostali na planu B Blind i Mathieu i sa tim ce se zakljuciti prijelazni rok a u slucaju prodaje Alvesa dolazi Cuadrado. Mislim po meni da i nisu toliko lose uradili posao sa pojacanjima al' mi je jako zao sto su odustali od Laportea ili Inigo Martineza.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 jul 2014, 10:27

"Our situation is clear and we've been open about it. I've conveyed our position directly to Barcelona. Their offer is a far cry from the amount Valencia are asking for", said club president, Amadeu Salvo.

Valencia are keen to keep the centre-back, even if the 'Azulgranas' come back with more money. In a bid to keep him at the club, they plan to make the player a counter-offer in an attempt to make him reconsider and break the agreement he has with the Catalans. He earns almost €1.5m per year and the club plans to offer him a pay rise.

:opaopa:

IZDRŽITE!!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 jul 2014, 10:44

kad ja vidim da je zamjena blind koji je bek-krilo cak mi je i ovaj mathieu starac bolja opcija, makar vise izgleda kao stoper ,ovaj blind ofanzivno krilo gotovo,ko alba samo visociji, kakav crni stoper :urnebes:,ovi iz uprave sve gori i gori,otpadaju im jedini stoperi koji vrijede a sve gore i gore opcije biraju ,nigdje pravog stopera .
umjesto da ganjaju de vriija oni ovog ,ja nezz sta su vidili u blindu,cak i na SP igro krilo u 3 5 2 formaciji van gaala
nezz jel lik u zivotu igro na poziciji stopera
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 jul 2014, 10:55

Pa ovaj u Ajaxu veznjaka igra :rol:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 jul 2014, 11:18

slika

lucho bi mogao sljedece sezone promjeniti messiju poziciju i zaigrati 4 2 3 1 ili neku verziju 4 3 3 ali sa messijem malo iza napadaca (mundodeportivo )

lucho hoce da messi ima sto vise loptu kod sebe tako sto bi bio u veznom redu i prijetio iz drugog plana iza suareza , messi je najbolji asistent u zadnjih 6 godina i to lucho zna ,od sezone 2008/2009 skupio je 111 asistencija i dao 312 golova ,barca je od tada dala 944 gola ,znaci 48 % (413) golova sto je barca dala je messijevih,zato luchov plan je da ovaj sto vise ucestvuje u igri.
i u la ligi u zadnje 6 sezona messi je najbolji asistent sa 79 asistencija ,niko od igraca u la ligi nema taj ucinak
lucho hoce da iskoristi taj dar sto pored golova ima taj osjecaj za asistenciju.

ne bi bilo lose ,bilo bi ekstra ovo,suarez je najopasniji u sredini,messi odma iza njega
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 18 jul 2014, 11:21

let3 je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:Deulofeu :lol: :lol:
Mali je dovoljno bio lud i kad je izjavljivao da mu je idol Ronaldo, još dok je igrao u Barci B i dok se probijao prema prvom timu :lol:

tako da me ovo imitiranje doticnog i ne cudi :lol: lud je ko struja :urnebes:

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 18 jul 2014, 11:26

barca_87 je napisao/la:kad ja vidim da je zamjena blind koji je bek-krilo cak mi je i ovaj mathieu starac bolja opcija, makar vise izgleda kao stoper ,ovaj blind ofanzivno krilo gotovo,ko alba samo visociji, kakav crni stoper :urnebes:,ovi iz uprave sve gori i gori,otpadaju im jedini stoperi koji vrijede a sve gore i gore opcije biraju ,nigdje pravog stopera .
umjesto da ganjaju de vriija oni ovog ,ja nezz sta su vidili u blindu,cak i na SP igro krilo u 3 5 2 formaciji van gaala
nezz jel lik u zivotu igro na poziciji stopera
igrao 2-3 tekme u vrh glave silom prilika, znam jer pratim Ajax intenzivno
frajer je poceo kao lijevi bek i onda ga je De Boer prekomandovao u sredu na poziciju zadnjeg veznog
isti slucaj kao Lahm u Bayernu, potpuno ista situacija
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 18 jul 2014, 11:47

pa Blind bi se dovodio prvenstveno kao backup na lijevoj strani , a navodno bi u slucaju nekih ozljeda trebao uskociti na poziciju stopera , iako ga ne vidim kao nekog dobrog stopera , ali eto zato bi se doveo Verthogen ili tako netko da pokrije poziciju stopera . Ne mogu biti pametan , al ne vidim kako je bolje dati 20mil za starca nego za igraca koji samo moze napredovati , bez obzira sto mu glavna pozicija nije stoper .

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 jul 2014, 11:51

Furymaker je napisao/la:pa Blind bi se dovodio prvenstveno kao backup na lijevoj strani , a navodno bi u slucaju nekih ozljeda trebao uskociti na poziciju stopera , iako ga ne vidim kao nekog dobrog stopera , ali eto zato bi se doveo Verthogen ili tako netko da pokrije poziciju stopera . Ne mogu biti pametan , al ne vidim kako je bolje dati 20mil za starca nego za igraca koji samo moze napredovati , bez obzira sto mu glavna pozicija nije stoper .
pa imas albu i adriana na lijevom beku ,sta ce se dovoditi back up za lijevu stranu gdje vec imas dva igraca a imas samo dva stopera u ekipi,piquea i bartru,pametno nema sta
il ce adriano biti jedan od "stopera" :urnebes:

MES QUE UN CLUB !!!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 18 jul 2014, 12:09

barca_87 je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:pa Blind bi se dovodio prvenstveno kao backup na lijevoj strani , a navodno bi u slucaju nekih ozljeda trebao uskociti na poziciju stopera , iako ga ne vidim kao nekog dobrog stopera , ali eto zato bi se doveo Verthogen ili tako netko da pokrije poziciju stopera . Ne mogu biti pametan , al ne vidim kako je bolje dati 20mil za starca nego za igraca koji samo moze napredovati , bez obzira sto mu glavna pozicija nije stoper .
pa imas albu i adriana na lijevom beku ,sta ce se dovoditi back up za lijevu stranu gdje vec imas dva igraca a imas samo dva stopera u ekipi,piquea i bartru,pametno nema sta
il ce adriano biti jedan od "stopera" :urnebes:
pa sta bi ti druze , normalno da je Adriano jedan od stopera , provjerena opcija :mrgreen:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 18 jul 2014, 12:12

Adriana treba prodati, lik je vise izvan terena nego na istom
opet je povredjen i bice odsutan 4-6 sedmica
Verthongen je savrsena alternativa, CB i LB :kafa:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 jul 2014, 13:10

ev citam izjavu predsjednika valencije da barca ako hoce da dovede ovog mathieua mora predat zahtjev celincima lige za aktiviranje klauzule jer ko oni nisu spremni da pregovaraju ,hoce da ga zadrze
al sto je najgore ako se ne dogovore klubovi ,ako se preda zahtjev za aktiviranje klauzule mora se platiti neko poseban porez ,mathieu bi u tom slucaju kosto barcu 20 + 4 miliona poreza :oops: :oops: :urnebes:
pa ako ih i ovo ne otjera od ovog starca ja nezz sta ce

a ko sto gledam ovim debilima ni to nece biti problem

mathieu(31.godina ) 24 miliona :oops: :oops: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :facepalm:
**** thiaga silvu

MES QUE UN CLUB !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 jul 2014, 14:18

Čudi me da tako očajno i čelnici Valencije hoće da zadrže žutokljunca, umjesto da ga prodaju za 18 miliona i za duplo manje para dovedu Hocetora Morena :koji je odlično odigrao Svjetsko Prvenstvo:
I u ovoj Primeri nigdje normalnog klupkog funkcionera, niko ne igra football manager.
Don't hate what you don't understand.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 jul 2014, 14:18

Suki danas..

slika
slika
slika

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 jul 2014, 14:34

slika

:kafa:

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 18 jul 2014, 16:19

City ponudio 220mil za messija. Znam da messija barsa nikad nece prodat al mislim da im je ovo zadnja sezona da mogu ovolike pare izvuci. Na kraju ce ga jednog dana ko i xavija dzaba prodat. A koliko se sjecam messi je izjavio nekad da bi volio okoncat karijeru u argentini tako da izgleda svakako nece to biti u dresu barse.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.