eeleorey je napisao/la:"Pod Tatinom palicom"mandraX je napisao/la:De stvarno, ili je uklonite ili promjenite ovu anketu.![]()
![]()
e 'alal mu cufta ko je smislio ovu anketu
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
eeleorey je napisao/la:"Pod Tatinom palicom"mandraX je napisao/la:De stvarno, ili je uklonite ili promjenite ovu anketu.![]()
![]()
e 'alal mu cufta ko je smislio ovu anketu
![]()
Mali je dovoljno bio lud i kad je izjavljivao da mu je idol Ronaldo, još dok je igrao u Barci B i dok se probijao prema prvom timuDesimaL je napisao/la:Deulofeu![]()
![]()
let3 je napisao/la:Mali je dovoljno bio lud i kad je izjavljivao da mu je idol Ronaldo, još dok je igrao u Barci B i dok se probijao prema prvom timuDesimaL je napisao/la:Deulofeu![]()
![]()
![]()
tako da me ovo imitiranje doticnog i ne cudilud je ko struja
igrao 2-3 tekme u vrh glave silom prilika, znam jer pratim Ajax intenzivnobarca_87 je napisao/la:kad ja vidim da je zamjena blind koji je bek-krilo cak mi je i ovaj mathieu starac bolja opcija, makar vise izgleda kao stoper ,ovaj blind ofanzivno krilo gotovo,ko alba samo visociji, kakav crni stoper,ovi iz uprave sve gori i gori,otpadaju im jedini stoperi koji vrijede a sve gore i gore opcije biraju ,nigdje pravog stopera .
umjesto da ganjaju de vriija oni ovog ,ja nezz sta su vidili u blindu,cak i na SP igro krilo u 3 5 2 formaciji van gaala
nezz jel lik u zivotu igro na poziciji stopera
pa imas albu i adriana na lijevom beku ,sta ce se dovoditi back up za lijevu stranu gdje vec imas dva igraca a imas samo dva stopera u ekipi,piquea i bartru,pametno nema staFurymaker je napisao/la:pa Blind bi se dovodio prvenstveno kao backup na lijevoj strani , a navodno bi u slucaju nekih ozljeda trebao uskociti na poziciju stopera , iako ga ne vidim kao nekog dobrog stopera , ali eto zato bi se doveo Verthogen ili tako netko da pokrije poziciju stopera . Ne mogu biti pametan , al ne vidim kako je bolje dati 20mil za starca nego za igraca koji samo moze napredovati , bez obzira sto mu glavna pozicija nije stoper .
pa sta bi ti druze , normalno da je Adriano jedan od stopera , provjerena opcijabarca_87 je napisao/la:pa imas albu i adriana na lijevom beku ,sta ce se dovoditi back up za lijevu stranu gdje vec imas dva igraca a imas samo dva stopera u ekipi,piquea i bartru,pametno nema staFurymaker je napisao/la:pa Blind bi se dovodio prvenstveno kao backup na lijevoj strani , a navodno bi u slucaju nekih ozljeda trebao uskociti na poziciju stopera , iako ga ne vidim kao nekog dobrog stopera , ali eto zato bi se doveo Verthogen ili tako netko da pokrije poziciju stopera . Ne mogu biti pametan , al ne vidim kako je bolje dati 20mil za starca nego za igraca koji samo moze napredovati , bez obzira sto mu glavna pozicija nije stoper .
il ce adriano biti jedan od "stopera"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.