FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nastavljamo tradiciju dovođenja kapitena za 0,00 KM.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ok ako je tako,ja samCelikovac ali Zelji zelim sve najbolje,da prodjete sto bolje u Evropi ali sa ovakkvim pojačanjima to nije moguce,vjeruj mi na riječKB-TM87 je napisao/la:Slažem se, veze nema, nije gola zabio, slabić pravi.haris10 je napisao/la:hahaha treba promjenit naslov,adilovic pojačao čelik,vjerujte lik veze nema
Ne mogu nesto suditi puno o momku,kada nisam obratio sad konkretno paznju na njega.Samo mi malo nema logike,da ga dovede covjek,koji je jako realan kada se prica o kvalitetu nekog igraca,a da pritom zna da je ovaj prosjecan igrac,ili veze nema.haris10 je napisao/la:hahaha treba promjenit naslov,adilovic pojačao čelik,vjerujte lik veze nema
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- KB-TM87
- Kontakt:
Sigurno bi tako govorili i za Purića da vam ga uzmemo, al nećemo, mi samo kapitene uzimamo 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
MU'MIN T.M. je napisao/la:Halid mjesto Halida!

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
legenda79 je napisao/la:Eto nam ga Adilović na dvije godine..nek nam je bog na pomoći..
ja sam o zeničana samo čuo da mu je stari bio kočnica njegovom napretku u čeliku jer mu je prevelik pritisak stvarao.Da li si ti gledao ovog igrača kako igra il isi samo čuo mišljenja forumaša?[/quote][/quote]
Ma iskreno da ti kazem nemam apsolutno nikakvo misljnje o momku niti sam zapazio njegovu karijeru..sto je i kod vecine slucaj predpostavljam.To ne zapazanje njega kao fudbalera vecine ljudi koji prate sport nije dobro,sto znaci da nije napravio nista sto bi ga istaklo..a ko zna mozda pod palicom Amara Osima i na pravi nesto..nikad se ne zna,krko je znanje..!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Vidit ćete da će Adilović procvetat u Želji, siguran sam da će biti odličan i odlično pojačanje za vas.. Samo mu ne dajte da izvodi penala i sve će biti uredu

- KB-TM87
- Kontakt:
A to si kao čuo za igrače Nijema, Radovanović, Višća, Bekrić, Svraka i ostali, Sir Amar Osim sve dovodi na svoje, samo sabura ! 

Željezničar - kult glavnog grada
Daj boze da si u pravu,al cisto sumnja.Pa imo je na tone prilika u dresu celika al djaba kad nezna se sastavit sa loptom.Al nikad se nezna daj boze da proigra kod vas.I sad cemo vidit kad mu budu ebavali mater sa tribina sta ce njegov babo imat za rec,bit ce manji od makovog zrna,jer nije vise u svom dvoristu pa da moze belaje pravit.kralj_je_mrtav je napisao/la:Dobar potez Amara, u sta nisam ni sumnjao. Momak ce biti pojacanje. U onakvom Celiku, gdje veznog reda nije bilo nikako, gdje je igrao pod ogromnim pritiskom, zabio je u Kupu i prvenstvu blizu 15 golova.

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dajte,ba ljudi, Adilović odličan igrač, sjećam se one tekme 2:1 na Grbavici kad je i Kerlu otpuhao u par navrata...Dovest će njega Amar u red...
Ja lično zadovoljan...
Ja lično zadovoljan...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Crni gavran
- Kontakt:
Hoce ko i svako ko je dosao iz Celika u ZeljuanonymousHD je napisao/la:Vidit ćete da će Adilović procvetat u Želji, siguran sam da će biti odličan i odlično pojačanje za vas.. Samo mu ne dajte da izvodi penala i sve će biti uredu![]()

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- bistrikboy
- Kontakt:
Momak je davao vazne golove za Celik i donosio im bodove,na stranu njihove frustracije nakon jos jedne neuspjesne sezone,koju smo im upravo mi dodatno zacinili...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sve koje si naveo izuzev recimo Nyeme(koji je igrao o stranim ligama),radovanovic i nije neko fudbalsko ime i dalje, su igraci koji su prije svog dolaska u zelju bili mladi i neafirmisani igraci koji su svoje ime izgradili u Želji ali Adilovic je vec neko vrijeme prisutan na fudbalskoj sceni i nastupao je u sloveniji i nista nije napravio,vratio se u svojim najboljim godinama Čeliku vjerovatno ne iz ljubavi nego da bi igrao tj da nebi zapostavio karijeru jer nije mogao pronaci bolje angazmane....Iskreno niko od mene nebi bio sretniji da navedeni proradi i procvjeta u Želji,zabije 20 golova u sezoni i pri kraju isteka ugovora da ga prodamo za dobre pare...!!KB-TM87 je napisao/la:A to si kao čuo za igrače Nijema, Radovanović, Višća, Bekrić, Svraka i ostali, Sir Amar Osim sve dovodi na svoje, samo sabura !
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 18 jun 2011, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Crni gavran
- Kontakt:
Kao npr... koje "vazne" golove je daobistrikboy je napisao/la:Momak je davao vazne golove za Celik i donosio im bodove,na stranu njihove frustracije nakon jos jedne neuspjesne sezone,koju smo im upravo mi dodatno zacinili...

Uostalom, da Bog da vam bio bolji od Dzeke, ali da je truba od igraca, to je opste poznata stvar. Da pitamo HZ koji su bili na Bilinom Polju koliko je sansi promasio samo protiv Sarajeva

Jest dao 15 golova ali zato jeste imao oko 100 sansi

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Nema se tu šta puno pričati, vrijeme će pokazati kakav je Adilović igrač.Nego da li neki "insajder" zna ima li šanse da nas Smajić i Ješe mogu pojačati?
FEDERER= KLOC
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovo nije uredu što rade pojedinci
Umjesto da damo podršku čovjeku, večina nas ga kritikuje, ipak je došao u naš voljeni klub i kakav god da je zaslužuje podršku, jer ako je od nas samih neće dobiti, od koga će onda!?
Lazar je bio beton na onim klipovima na Youtubeu, a u Želji ni sjena istog, što ne bi bilo isto sa Adilovićem, da baš u Želji odigra najbolje...
Nije uredu suditi o tome kakav je ko igrač kad nije ni odigrao ni minute za Želju...

Umjesto da damo podršku čovjeku, večina nas ga kritikuje, ipak je došao u naš voljeni klub i kakav god da je zaslužuje podršku, jer ako je od nas samih neće dobiti, od koga će onda!?

Lazar je bio beton na onim klipovima na Youtubeu, a u Želji ni sjena istog, što ne bi bilo isto sa Adilovićem, da baš u Želji odigra najbolje...
Nije uredu suditi o tome kakav je ko igrač kad nije ni odigrao ni minute za Želju...
Ž '21!
Sve je to uredu drug sto ti kazes i za sezonu i neuspijeh koji ste zacinili i to...,al sto se Adila tice.bistrikboy je napisao/la:Momak je davao vazne golove za Celik i donosio im bodove,na stranu njihove frustracije nakon jos jedne neuspjesne sezone,koju smo im upravo mi dodatno zacinili...

Pa dao bi i ti vjeruj mi pet-sest golova iz milion sansi koliko je on imo.Pa covjek je dao 5-6 golova iz igre ostalo su sve penali.Sramota za napadaca,al daj boze da kod vas proigra to mu i vama od srca zelim

Zadnja izmjena: maston, dana/u 18 jun 2011, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
teski ste vi pravo ,evo bas cemo pitati hz kakav je bioCrni gavran je napisao/la:Kao npr... koje "vazne" golove je daobistrikboy je napisao/la:Momak je davao vazne golove za Celik i donosio im bodove,na stranu njihove frustracije nakon jos jedne neuspjesne sezone,koju smo im upravo mi dodatno zacinili...Pa te golove bi i moj stari mogo dati
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uostalom, da Bog da vam bio bolji od Dzeke, ali da je truba od igraca, to je opste poznata stvar. Da pitamo HZ koji su bili na Bilinom Polju koliko je sansi promasio samo protiv Sarajeva![]()
Jest dao 15 golova ali zato jeste imao oko 100 sansi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Izvaredan ucinak

slazem se sa ovim, treba momku dati podrsku i ne osvrtati se na ove zle jezike kojima je krivo sto ih je napustio pa sad govore da je los igrac i to za njegovog oca nidje veze a i da je tacno to se samo u zenici moze tolerisati jer se zna da je ZELJO INSTITUCIJA !!! NAPRIJED MOMCI !!!Bianconeri1988 je napisao/la:Ovo nije uredu što rade pojedinci![]()
Umjesto da damo podršku čovjeku, večina nas ga kritikuje, ipak je došao u naš voljeni klub i kakav god da je zaslužuje podršku, jer ako je od nas samih neće dobiti, od koga će onda!?![]()
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
- Crni gavran
- Kontakt:
Da Bog da, al da Bog daCuspajz je napisao/la:teski ste vi pravo ,evo bas cemo pitati hz kakav je bioCrni gavran je napisao/la:Kao npr... koje "vazne" golove je daobistrikboy je napisao/la:Momak je davao vazne golove za Celik i donosio im bodove,na stranu njihove frustracije nakon jos jedne neuspjesne sezone,koju smo im upravo mi dodatno zacinili...Pa te golove bi i moj stari mogo dati
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uostalom, da Bog da vam bio bolji od Dzeke, ali da je truba od igraca, to je opste poznata stvar. Da pitamo HZ koji su bili na Bilinom Polju koliko je sansi promasio samo protiv Sarajeva![]()
Jest dao 15 golova ali zato jeste imao oko 100 sansi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Izvaredan ucinak
,lazar je imao 100 sansi pa nije uspio stativu pogoditi a ne gol dati ,sto se tice adilovica nadavat ce se on golova pored zebe ,visce ,beslije ako vec nije mogao pored igracina isakovica ,hasanovica i slicnih ,svaki komentar se svodi adilovic fulio ,stari mu krimos i slicno a puric leti po terenu ikona celika i slicno a frajer se nije sastavio u polusezoni prethodnoj

Uostalom zivi bili pa vidjeli. Sto se Lazara i to je balvan, bas kao i Adilovic. Al eto, ja vamn gore napisa da Bog da vam bio bolji od Dzeke