FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

coelho41
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la coelho41 » 10 maj 2016, 22:36

Gefufna je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la:Cuj trkaca.Ti sigurno klinjo ne pisas nego sjedis za tastaturom i bacas drkicu na kojekakve slike getaca r 32-jki i slicnih autica..
Progooglaj malo honde,jace su vjeruj mi.
Mahanje...
Je li ovo zuto-crni PEP aka KARLO? :mrgreen:
svaka akcija ima reakciju, nije ga dugo bilo pa ga nisi upratio, ali ne voli lik Bayern ko brat Karlo "mrtvi JuBe" :D

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 10 maj 2016, 22:41

Ne mozes ti sa njim, ali samo nastavi ovako, pa cemo vidjet. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 maj 2016, 22:49

Ma nije smopiBVB loš čovjek, pustite ga neka dahne, šta ste ga pritisnuli sa svih strana.... :D
Znao je on , koliko se sjećam ranije, kvalitetno pisati. Nije čovjek trol, niti smarač, ali hebi ga voli svoj klub (BVB) pa neće na dan kada smo im kapitena klepili, on ovdje sklapat hvalospjeve na račun Bayerna.... :D
smopiBVB je napisao/la: Pozdrav effe-Tu i secku,nadam se da sam ga ispostovo zbog opklade(zaboravio sam u za sta smo se kladili) pa nisam piso godinu i nesto.
A da....I da pozdravim čovjeka...Evo pozdrav druže i od mene.... :D

A nisam ovo gore napisao, jer me pozdravio....NE, NE...... :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 10 maj 2016, 22:49

coelho41 je napisao/la:svaka akcija ima reakciju, nije ga dugo bilo pa ga nisi upratio, ali ne voli lik Bayern ko brat Karlo "mrtvi JuBe" :D

Al sto jes jes, brat Karlo nikako ne simpatise Juve :mrgreen:

Navijaci Juve-a se cine fer i korektni ovdje, al ih brat nemre ni pod razno :mrgreen:

@effe_sa kur.vo :lol:
Mia San Mia

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 10 maj 2016, 22:52

Ma ovo je nista kakvih pojedinaca ima i sta bi im trebalo nagovoriti.

Coelho zna zboriti,procito knjiga i knjiga(nije provokacija) ali cesto bogat fond usmjerava pogresno nije li tako!?

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 10 maj 2016, 23:00

smopiBVB je napisao/la:Coelho zna zboriti,procito knjiga i knjiga(nije provokacija) ali cesto bogat fond usmjerava pogresno nije li tako!?
Dobar vokabular u ustima lošeg čovjeka je jako oružje(čuvaj se njih!), a loš vokabular u ustima dobrog čovjeka je kataklizma. No, ja nisam troll niti loš čovjek, tako da moje riječi jedino loši čitaoci mogu usmjerit ka pogrešnom, ne brini se. Meni je cilj sportsko diskutovanje i to je sve.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 10 maj 2016, 23:31

effe_sa je napisao/la:Ma nije smopiBVB loš čovjek, pustite ga neka dahne, šta ste ga pritisnuli sa svih strana.... :D
Znao je on , koliko se sjećam ranije, kvalitetno pisati. Nije čovjek trol, niti smarač, ali hebi ga voli svoj klub (BVB) pa neće na dan kada smo im kapitena klepili, on ovdje sklapat hvalospjeve na račun Bayerna.... :D
Pa ja tebe pozdravio pa'j sad dobar coj'k :tralala:
A nisam ovo gore napisao, jer me pozdravio....NE, NE
Jesi jesi
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 10 maj 2016, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

Klare

Post Postao/la Klare » 10 maj 2016, 23:38

Ova dva transfera kad sam vidio, pogotovo Sančeza pao sam u delirij. :D
Jer Karambu nam je bio želja, vidjeli smo šta može protiv nas, jak u duelu, jak defanzivno, brz, jak na lopti, eksplozivan, dobar u driblingu, radilica na terenu, ovaj transfer je TOP TOP, ovo je kupovina decenije, mali će dominirati Evropskom scenom, ne postoji ni 2%šanse da on ne uspije,
takav igrač se rijetko rađa, sa 18 godina je među najboljim veznjacima Evrope, svi su zaluđeni njegovim igrama,
a ovaj transfer ima snagu i s te strane, jer Bayern kao da je postao prva želja svih igrača, svi se tako lako odlučuju za Bayern, i na to moramo biti ponosni.

Nije ovo transfer Karla, kako neka budala piše, a danas svako ima pravo pisati, naši su ga zapazili protiv nas i naravno da su popričali i sa Karlom, a sad se predstavlja kao da je Karlo njih nazvao i rekao dovedite ga, dječija priča.

Nema sistema u kojem malac ne može igrati, a takav jedan što zna iznijeti loptu, učiniti tranziciju kroz sredinu svakom dobro dođe, biće ovo Esien iz najboljih dana.

Humelsa smo svi očekivali, tako da tu nismo puno iznenađeni, ali lijepo da takva 2 transfera u jednom danu se objave.

Što se odlazaka tiče, Goce 100%, Benatia 80%, Tijago 70%, Rode 90%, Starke 90%
i stvarno osjećam da će nas svih 5 napustiti.
Benatija nije najsretniji, a ima primanja velika za nekog ko je povrijeđen i za nekog stopera što sjedi na klupi, a još pri tome u dvije godine se nije dokazao. OK, znamo mi da je to vrsni stoper, ali džaba kad se nije dokazao. ja bi kao navijao da on ostane, ali onda pomislim na povrede i to da se nismo mogli uzdati u nj, onda je raskid tako logičan.

Goce, šta reći 12 mil plata za ništa, opet znamo šta je i šta može, ali 3 godine bez pravog dokaza, ne može se to istrpiti više, a pritom nije ni sretan kod nas.

Tijago se nije dokazao, pokazao se kao igrač koji zna s loptom sve, ali isto tako u ove 3 godine se pokazao kao neodgovoran kiks igrač, još su relativno velika primanja od 8 mil, a pored ovakve beton sredine sumnjam da bi imao neke želje. Ustavri možda bi on i uspio, nikad se ne zna, ali imao je 3 godine, a pritom je naša sredina ojačana i neko mora ići, a on od svih najmanje povjerenje ulijeva.

Rode je kvalitetan za rotacije, bio bi on dobar u mnogim utakmicama, ali 5 igrača sigurnih je već tu, gužva je velika, a momak zaslužuje više da igra.

Starke kao nije bitan, ali moramo ga ispoštovati. On je treći golman, nagađam možda ima milion primanja, za takvu ulogu je to previše, još ugovor ističe ove sezone, a svakako neko iz omladinskog pogona već ima to mjesto i najlogičnija opcija. ovih 10% sam ostavio u slučaju društeveno-moralnih razloga.

Vjerujem da za ove pobrojane možemo dobiti bar 80 mil., što bi se opet pokazao kao čudesan rad, jer smo osnažili kadar, a ni eura izgubili nismo, a još ćemo i na platama poprilično uštedjeti. :cool:

Pored svih ovih transfera, ne ukazuje ništa na to, ali moguće da nas napusti Rafinja i Bernat, ali tu me nemojte za riječ držati, to su želje,
nemamo još osjećaj da bi se takvo nešto moglo dogoditi.

Sa druge strane što se dolazaka tiče sve je moguće. :D

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 11 maj 2016, 08:42

Evo konkurencije @Policemanu i @Romariu :mrgreen:
Mia San Mia

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 11 maj 2016, 11:01

slika

:kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Mavs
Kontakt:

Post Postao/la Mavs » 11 maj 2016, 12:19

Za Sancheza je bila priča kako je zapravo 5 godina stariji, obzirom da je sa područja gdje valjda lažiranje godina nije stran pojam. Kasnije su demantovane te priče. Ali je čudesno da ga je Benfica dovela kao 15-godišnjaka za doslovno 25 lopti.
Wake up and live !

Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 11 maj 2016, 13:07

Stoga se portugalska štampa danas bavila time šta potpada pod bonuse, pa smo saznali da će Bajern lisabonskim Orlovima isplaćivati po 5.000.000 evra na svakih 25 Sančesovih utakmica u dresu bavarskog giganta. I tako do 125 utakmica koje bi značile i dodatnih 25.000.000 evra na Benfikinom računu. Preostalih 20.000.000 evra Benfika bi zaradila ako bi Sančes tokom mandata na Alijanc areni bio među tri nominovana za Zlatnu loptu ili "makar" zaslužio mesto u Fifinom timu sveta u jednoj sezoni.

Ovo ako je istina onda ste ga Boga mi bas masno platili i sasvim je realno da legne dodatnih 25 milki.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 maj 2016, 13:07

Yebote sta je dobra uprava. U decembru rijesili trenera za iducu sezonu. Dvije utakmice prije kraja seone vec dovedena dva strasna pojacanja ,a negdje sam vidio da se i alexis iz arsenala dovodi u vezu sa bayernom. Jos kad anceloti zvanicno preuzme kormilo ,siguran da da ce krenuti po carvajala iz reala. Jos nekog razervnog napadaca i to je to. Zavidim na ovome definitivno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 11 maj 2016, 13:31

phily je napisao/la:slika

:kafa:
ne svidja mi se ovaj,izgleda ko obicna majica :)

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 11 maj 2016, 14:25

Jos samo da ublehe Götze i Thiago napuste Bayern zajedno sa Guardiolom, svanulo bi mi.
Vraća se ovoj ekipi Njemacki stih, pod iskusnom palicom Ancelottija Bayo uzima LP u slj 3 god barem jednom
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 maj 2016, 16:22

nasi su dovoljno pametni tako da ih benfika nikada nece opljackati.
benfika se uzda u tu kalauzu(da, kalauzu pomocu koje planira otvoriti bayin sef i ukrasti jos nekih 45 mil. evra :mrgreen: ), samo sto ce nasi povuci par poteza i uciniti da gramzivi portugalci ne dobiju vise od 15-ak mil.
uostalom, ako bude tolika zvijer kako ga vidi benfika, nebitno je koliko kosta.
svakako ce bayo prodati par igraca i tako ustedjeti na platama + obestecenje.
uostalom, ima se, moze se :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 11 maj 2016, 16:33

Ako sanchez bude usao nekada medju top 3 igraca u svijetu pored ove klauzule mislim da benfici treba poslati jos onako 10M kao zahvalnicu.
Pa pogledajte samo koji su to igraci u zadnje vrijeme bili, jednostavno su dosla vremena kada TOP igrace vise ne mozes ni kupiti novcem, milion je tu drugih faktora. Tako da sto se tice klauzula bez sikirancije.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 11 maj 2016, 18:03

slika

Samo ce Martinez uskociti umjesto Sanchesa.

Po mom misljenju to bi bila udarna postava naredne sezone,
naravno bit ce tu iskakanja, povreda rotacije.
A i najvaznije, forma. A klupa ce biti poprilicno bogata :mrgreen:
Mia San Mia

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 maj 2016, 18:05

Carlo je izgleda rekao Gotzeu da moze traziti novi klub. Da nam je sad uzeti i 20m bilo bi super.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 11 maj 2016, 18:14

Ako bude tako, bas mi je zao.

Mislim da bi bilo logicnije da je rekao Tiagu al eto.

Svi smo voljeli i Gustava, i mislili smo nema mu zamjene, dok ne dođe Martinez, kako je izdominirao i kakav upgrade smo dobili. ;)
Mia San Mia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: rikimo i 5 gostiju.