Inter-Cluj 1 1.80
Atl.Madrid-Rubin 1 1.50
Newcastle-Metalist 1 2.10
Ja ovakvim kvotama prosto nisam mogao da odolim.

tiket 2:
Tottenham-Lyon x 3.25
BATE-Fener x 2.90
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ispratio sam ovo,pa nek nam je sretnovjesnicar je napisao/la:POKLON DANA!!!
Kladionica SportPlus!
D.Diamantidis (-9,5+) OVER @ 1,85
Diamantis imao je povredu i nije pokazivao prave partije ali sada kako idu utakmice sve je bolji prosli mec protiv Olympiakosa dao 19 poena, danas se ocekuje opet ocekuje preko 10 poena jer ovo je derbi i zato sluze ovakvi igraci. U timu sve preko njega ide, uzima malo vise suteva nego prije, par slobodnih i ovo ide veoma lagano a znamo da Diamantidis voli da probije ispod kosa a Krstic nije toliko brz da bi mogao da ga zaustavi. Ocekujem lagano ovo da prodje jer vrace se Diamantidis u pravu formu ipak je to klasa od igraca da ostane ispod 10 poena na ovakve vazne meceve.
P.S. U vecini drugih kladionica ili je kvota pala na 1,6 ili su granicu digli na cak 11,5!
Sretno!
savjetovao bi ti da čekaš bolju ponudu,za tako velik ulog...nije europska liga baš za klađenjeibra_barca je napisao/la:onda cekaj subotu, i veliki izbor parova, osaburaj nekako do subote...Johny je napisao/la:Kolege , dosao sam do nekih haramli para u ovo par dana van kladionice pa reko da stavim sta na tiket.
Malo bih povecao ulog.Uplata bi bila 100 km.
Da li je bolje odigrati jedan listic sa uplatom od 90 km i ici na veliki dobitak a uz to ovih 10 km odigrati an 3 para i osigurati donekle povrat novca ili svih 100 staviti na jedan pa sta bude.
Moze li neko sa vec dobrom reputacijom da postavi par dobrih kvota , da mi iznese svoje misljenje i sugstije.
Rizik mi je ova Evropa liga.Uvije neki muljavi rezutati.
ovako neštoFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ma mozes na golove igrat nesto, tipa 2-3 tima samo da dadnu gol i eto ti para, nek kvota bude 1.6-1.7 tebi dobro![]()
osim ako ne zelis jos vecu kvotu
Slicni su nam devile druze listici...Devil je napisao/la:tiket 1:
Inter-Cluj 1 1.80
Atl.Madrid-Rubin 1 1.50
Newcastle-Metalist 1 2.10
Ja ovakvim kvotama prosto nisam mogao da odolim.![]()
tiket 2:
Tottenham-Lyon x 3.25
BATE-Fener x 2.90
i ja sam,ali evo prvo poluvrijeme 2 kosa, nadam se da ce datinesto u drugom p.tonii je napisao/la:ispratio sam ovo,pa nek nam je sretnovjesnicar je napisao/la:POKLON DANA!!!
Kladionica SportPlus!
D.Diamantidis (-9,5+) OVER @ 1,85
Diamantis imao je povredu i nije pokazivao prave partije ali sada kako idu utakmice sve je bolji prosli mec protiv Olympiakosa dao 19 poena, danas se ocekuje opet ocekuje preko 10 poena jer ovo je derbi i zato sluze ovakvi igraci. U timu sve preko njega ide, uzima malo vise suteva nego prije, par slobodnih i ovo ide veoma lagano a znamo da Diamantidis voli da probije ispod kosa a Krstic nije toliko brz da bi mogao da ga zaustavi. Ocekujem lagano ovo da prodje jer vrace se Diamantidis u pravu formu ipak je to klasa od igraca da ostane ispod 10 poena na ovakve vazne meceve.
P.S. U vecini drugih kladionica ili je kvota pala na 1,6 ili su granicu digli na cak 11,5!
Sretno!
trebalo bi proćibob je napisao/la:sta mislite Federer - De Bakker(19,5) manje kontam brejk po setu 63 64 trebalo bi proci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.