Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sad i pitari mogu Džeksonove dresove kupovati 

Ma ja sam ozb, ipak bi trebao odigrati 40-50 utakmica ove sezone a znamo njegove statistike. Mislim da mu je potreban samo dobar start i saradnja sa saigracima.JimCarrey je napisao/la:Ma kakvi, minimalno još toliko 2XDenno je napisao/la:Jel preoptimisticno ocekivat 30+ ako ga vec na startu dobro krene i ako ga budu gadjali loptama?
embrace the chaos
- SlevinKelevra
- Kontakt:
15+ u ligi i jos 5-6 u kupovima... Mislim da je to sasvim OK.
Gledam ovu listu strijelaca Rome u Seriji A. Izgleda kao lista neke ekipe koja se borila za opstanak. Pravo je cudo kako su zavrsili drugi kad ti najbolji strijelac ima 8 golova na kontu. OK, ima tu sirine, ali ipak...
Gledam ovu listu strijelaca Rome u Seriji A. Izgleda kao lista neke ekipe koja se borila za opstanak. Pravo je cudo kako su zavrsili drugi kad ti najbolji strijelac ima 8 golova na kontu. OK, ima tu sirine, ali ipak...

- provokatorII
- Kontakt:
Hoce li biti neki stream za utakmicu veceras? Vidim da prenos ide samo preko klupskih stranica Rome i Seville.
Kad sve sabereš i oduzmeš... Ispadne da mu je ovo bio najbolji potez u njegovoj karijeri.
A danas ide neki hat-trick protiv Seville
A danas ide neki hat-trick protiv Seville

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- provokatorII
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:15+ u ligi i jos 5-6 u kupovima... Mislim da je to sasvim OK.
Nije tu bilo nikakve sirine, jer Gervinho, Ljajic i onaj ukleti Destro su zajedno prosuli bar 15 cistih prilika na Pjaniceve asistencije. A koliko su jos prosuli prilika na asistencije drugih saigraca.
Tek sada imaju i sirinu sa Salahom, i ubojitost u spici sa Dzekom. Nije problem nikad bio u Garciji. Covjek je napravio najbolje sto se moze sa onim s cim je raspolagao.
Večeras 2 komada odmah zabiti 

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jel to igra protiv Seville? Meni se cini da u onom jednom Italijanskom clanku pisalo da ne smije igrati protiv Seville kad sam clanak preveo na Engleski.
U potpunosti se slažem, dosta je čovjek pitu od govana pravio. S Ljajićem, Gervinhom i Destrom u napadu, vjerujem da bi i Ferguson imao problema da titulu osvoji. Zato ove sezone očekujem potpuno drugu Romu, dugo se čekao neko kao Džeko.provokatorII je napisao/la:Nije problem nikad bio u Garciji. Covjek je napravio najbolje sto se moze sa onim s cim je raspolagao.
Edin je napravio fantatsican potez prelaskom u Romu,potez karijere definitivno. Italija ce nejmu odlicno odgovarati,a klub kakav je Roma koja ima odlicnu sredinu i napad je idealna za postizanje dosta golova... ako odbranu pojacaju onda imaju sanse da skinu Juve sa trona! sretno Zmaju ,sve najbolje!
-
zasto je onda najavljivao titulu i stvarao dodatni pritisak na igrace nekim svojim izjavama. slazem se, nije jedini ali jeste jedan od krivaca definitivno jer kao trener ima dosta mana koje su isplivale na povrsinu ovu proslu sezonu.Balasevic je napisao/la:U potpunosti se slažem, dosta je čovjek pitu od govana pravio. S Ljajićem, Gervinhom i Destrom u napadu, vjerujem da bi i Ferguson imao problema da titulu osvoji. Zato ove sezone očekujem potpuno drugu Romu, dugo se čekao neko kao Džeko.provokatorII je napisao/la:Nije problem nikad bio u Garciji. Covjek je napravio najbolje sto se moze sa onim s cim je raspolagao.
Pa vjerovatno zato što su ambicije bile da se i prošle godine osvoji titula. Naravno da ima mana, ali znaš i sam da je iz Rome izvlačio u pojedinim momentima mnogo, posebno sa onakvim napadom. Moralo je doći do pada u određenom trenutku kada nije imao kadar koji se može suprostaviti Juventusu.Evil Genius II je napisao/la:zasto je onda najavljivao titulu i stvarao dodatni pritisak na igrace nekim svojim izjavama. slazem se, nije jedini ali jeste jedan od krivaca definitivno jer kao trener ima dosta mana koje su isplivale na povrsinu ovu proslu sezonu.Balasevic je napisao/la:U potpunosti se slažem, dosta je čovjek pitu od govana pravio. S Ljajićem, Gervinhom i Destrom u napadu, vjerujem da bi i Ferguson imao problema da titulu osvoji. Zato ove sezone očekujem potpuno drugu Romu, dugo se čekao neko kao Džeko.provokatorII je napisao/la:Nije problem nikad bio u Garciji. Covjek je napravio najbolje sto se moze sa onim s cim je raspolagao.
Osim tog napada, znaš i sam kakvi su problemi sa bekovskim pozicijama bili, pa i sa golmanom. Posebno mi je u sjećanju ostala jedna bitna tekma, gdje je odbrana izgledala toliko smiješno da je to za ne povjerovati, čini mi se da je 0:2 završilo u momentima kada je trka za prvaka kulminirala... Naravno da je bilo oscilacija, ali malu krivicu snosi Garcia u odnosu na to kakve igrače je u pojedinim momentima imao na raspolaganju.
Naleti na pdf Rome kad pocne tekma.Okacit cemo koji strim.provokatorII je napisao/la:Hoce li biti neki stream za utakmicu veceras? Vidim da prenos ide samo preko klupskih stranica Rome i Seville.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Halo malo spustit loptu na zemlju.Svima
nama je godra sto je otiso iz Sitijs
ali ne zaboravimo koji mesari igraju tamo.Oprez nijena odmet.
nama je godra sto je otiso iz Sitijs
ali ne zaboravimo koji mesari igraju tamo.Oprez nijena odmet.
- provokatorII
- Kontakt:
Bice to dovoljno jaka ekipa za osvajanje titule. U CL mogu nesto napraviti pod uslovom da ne bude previse jaka grupa. Nakon prolaska grupe, sve je moguce. U svakom slucaju je Edin napravio dobar potez, i za sebe i za nas.Balasevic je napisao/la:U potpunosti se slažem, dosta je čovjek pitu od govana pravio. S Ljajićem, Gervinhom i Destrom u napadu, vjerujem da bi i Ferguson imao problema da titulu osvoji. Zato ove sezone očekujem potpuno drugu Romu, dugo se čekao neko kao Džeko.provokatorII je napisao/la:Nije problem nikad bio u Garciji. Covjek je napravio najbolje sto se moze sa onim s cim je raspolagao.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Lijepite sastav cim naletite na njega 

- provokatorII
- Kontakt:
Hocem, hvala punoManuel je napisao/la:Naleti na pdf Rome kad pocne tekma.Okacit cemo koji strim.provokatorII je napisao/la:Hoce li biti neki stream za utakmicu veceras? Vidim da prenos ide samo preko klupskih stranica Rome i Seville.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Ponos Torina
- Kontakt:
propuh je napisao/la:http://super--iptv.ddns.net:8000/live/A ... io/1052.ts
link za vlc player
stadion se lagano puni
dobar ti link od 22 sekunde trajanja

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi