Nisu to ovi, to su navijaci ZeljeChinaglia je napisao/la:nemoj o ratu, znaš da će doći ovamo, ili kopirat' postove tamo
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
tuzlanska Sloboda
Ko ono kaze cetnici 89 okupirali Grbavicuzlajci je napisao/la:Nisu to ovi, to su navijaci ZeljeChinaglia je napisao/la:nemoj o ratu, znaš da će doći ovamo, ili kopirat' postove tamo
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dajte ljudi vise hebo vas mostarci koji ih racku vise spominjete..
Kada se moze ocekivat debi Skahica i Kostica za nas tim ? sa njima dvojicom bili bi dosta jaci
Kada se moze ocekivat debi Skahica i Kostica za nas tim ? sa njima dvojicom bili bi dosta jaci
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mislim do Radnika da će moći zaigrati, mada ih ja ne bi ni u toj utakmici uvrštavao u prvih 11. Bolje je da protiv Viteza zaigraju i jednoj "lakšoj" domaćoj tekmi, nego u Bijeljini, gdje želimo li bilo kakav pozitivan rezultat nećemo imati pravo ni na jednu-jedinu grešku, pogotovo u zadnjoj liniji.
Ja vjerujem da tandem Hare-Kostić puno bolje funkcioniše nego ovaj sadašnji, al' trening je jedno a takmičarske utakmice drugo. Ne bi se usudio stavljati igrača u Bn kojem bi to bila prva takmičarska utakmica u sezoni. Biće to jako bitna tekma, a preduslov za sve gore napisano je pobjeda u petak protiv Borca.
Naprijed crveno-crni!
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Ja vjerujem da tandem Hare-Kostić puno bolje funkcioniše nego ovaj sadašnji, al' trening je jedno a takmičarske utakmice drugo. Ne bi se usudio stavljati igrača u Bn kojem bi to bila prva takmičarska utakmica u sezoni. Biće to jako bitna tekma, a preduslov za sve gore napisano je pobjeda u petak protiv Borca.
Naprijed crveno-crni!
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
jedva čekam tekmu s Bojcem, malo Ahmetović, malo Govedarica, malo Mehidić roka haubicom 
Ne bi bilo pametno odmah praviti ogromne rotacije u zadnjoj liniji kada dodju ovi sto nisu imali pravo nastupa. Treba to postepeno po potrebi mjenjati pogotov ako se uzme u obzir da sve funkcionise jako dobro pozadi.
Ne znam kako je Efendic odigrao Lukavici ako moze neko da napise u par rijeci i da li ima potreba za Skahicem na toj poziciji.
Ne znam kako je Efendic odigrao Lukavici ako moze neko da napise u par rijeci i da li ima potreba za Skahicem na toj poziciji.
samo Sloboda
Kostić i Mehmedagić su odradili čitave pripreme u tandemu, tako da tu nema nepoznanica, naravno, jedno su prijateljski, drugo takmičarski mečevi, međutim, neće tu biti problemamerak je napisao/la:Ne bi bilo pametno odmah praviti ogromne rotacije u zadnjoj liniji kada dodju ovi sto nisu imali pravo nastupa. Treba to postepeno po potrebi mjenjati pogotov ako se uzme u obzir da sve funkcionise jako dobro pozadi.
Efendić ni uigran ne valja, tako da, jedino je pitanje kakav je Škahić na toj poziciji, a sam Husref je poslije Rudara rekao da bi Škahić i Kostić bili u početnom sastavu, tako da ti je sve jasno kako će to izgledat' kad steknu pravo nastupamerak je napisao/la:Ne znam kako je Efendic odigrao Lukavici ako moze neko da napise u par rijeci i da li ima potreba za Skahicem na toj poziciji.
brate mramore, bila po dvojica, po trojica, sad po petorica, kako si kreno bice citave ekipeNKMramor je napisao/la:![]()
![]()
Nullius in verba
Prije pocetka sezone prvi sam bio za to da se Efendic preseli na klupu odnosno da se dovede taj neki desni bek ali iz utakmice u utakmicu Efendic je sve bolji i bolji.Treba momku dati podrsku, trudi se, u I. Sarajevu je odigrao po meni dobru utakmicu imao je nekih manjih gresaka al dobro je to.Desna strana iz utkamice u utakmicu izgleda sve bolje.
U I. Sarajevu pored Efendica dobru utakmicu odigra je i Mehidic, bili su medju boljim na terenu u nasem timu.
U I. Sarajevu pored Efendica dobru utakmicu odigra je i Mehidic, bili su medju boljim na terenu u nasem timu.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
je l' igrao Mujić protiv Slavije
Imaju ovi iz Borca fine fotografije, pa mi bilo žao da ne iskoristim. Protiv Radnika da Bog da da budu i dva igrača.Heller je napisao/la:brate mramore, bila po dvojica, po trojica, sad po petorica, kako si kreno bice citave ekipeNKMramor je napisao/la:![]()
![]()
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Beduin
- Kontakt:
StrojVolimTz je napisao/la:Koliko jak klip, svaka čast ko god da je radio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Priznaj mramor da je ovo tvoje maslo xd...Samo na kraju makar malo da se cula i jedna navijacka pjesma za kraj i to bi bilo vrh, mada i ovako je extra klip odradjenBeduin je napisao/la:StrojVolimTz je napisao/la:Koliko jak klip, svaka čast ko god da je radio.
Iskreno nisam ni dotakao ovo.SARS je napisao/la: Priznaj mramor da je ovo tvoje maslo xd...Samo na kraju makar malo da se cula i jedna navijacka pjesma za kraj i to bi bilo vrh, mada i ovako je extra klip odradjen
- tuzlak1987
- Kontakt:
Heller je napisao/la:brate mramore, bila po dvojica, po trojica, sad po petorica, kako si kreno bice citave ekipeNKMramor je napisao/la:![]()
![]()
Oficijalno je, Mramor je Mujicev i Moranjkicev manager
drugovi, šta mislite da se Mehidiću u toku sezone ponudi profesionalni ugovor, kao Mujiću, naravno, ukoliko nastavi s ovakvim igrama
čisto da ne popušimo
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
-
dzekooooTz
- Kontakt:
[*]
Pa ima on profesionalni sa nama do 2017.godChinaglia je napisao/la:drugovi, šta mislite da se Mehidiću u toku sezone ponudi profesionalni ugovor, kao Mujiću, naravno, ukoliko nastavi s ovakvim igramačisto da ne popušimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.