Objavite na Fb stranici, podsjetite ljude, da se sezonske prodaju do petka. Isto treba i na zvaničnoj uraditi, imat će efekta poslije jučerašnje pobjede, vjerujte.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
merak je napisao/la:Jel ima veceras trening u 18:00 ili ce imati dan odmora ?
Hvalasloboda72 je napisao/la:merak je napisao/la:Jel ima veceras trening u 18:00 ili ce imati dan odmora ?
Ima trening u 17 : 00.
Nisu prošle sezone igrali ni Škahić, ni Ordagić pa sam bio tuChinaglia je napisao/la:je l' to dolaziš gledat' Škahića, nema sumnje da će ga Husref odmah u početnu postavu, tako je rekao poslije RudaraBenjo_AFC86 je napisao/la:Je li protiv Borca 100% u petak?
Čim je Ćiro otiš'o, nije ni mene bilo višeTuzlak04 je napisao/la:Oho jel to i Benjo ide. Nije išao od JedinstvaBenjo_AFC86 je napisao/la:Je li protiv Borca 100% u petak?(šala)
Pappy je napisao/la:Čestitke momci na pobjedi. Pošteno je reći da ste je zaslužili, taman za ovu priliku, to je i razlika bila. Kriminalna utakmica obje ekipe, čak i ispod premijerligaškog prosjeka. Mi samo nabijali loptu na Spalevića, vi je nabijali na Ahmetovića, i to je bila filozofija cijele igre.Povremeno je spustiste, povežete par dobrih pasova, i onda uglavnom Ivetić usere očajnim centaršutem. Stajao sam poslije meča sa Husrefom, i on je poprilično razočaran igrom, al' tri boda su najbitnija, zbog toga se i igra fudbal. Ali mislim da vama nedostaje još dobrih mjesec dana uigravanja, da bi ova ekipa uspjela iskazati sav potencijal.
zlajci je napisao/la:Ja bezze pregleda sinoc na BHT.![]()
Nedostaje Sariceva prilika kada je ispratio gresku odbrane domacih i izasao iskosa na golmana s desne strane.
Takodjer nedostaje mozda najbolja akcija na tekmi kada smo odradili niz pasova i Mehidic petom otvorio Zebu da neometano udje i ubaci s desne strane,a domaca odbrana u zadnji momenat ocistila ispred Ordage. Fali i akcija s lijeve kada je za sekundu bila prejaka za Ahmeta koji je sam bio na drugoj stativi.
Sloboda72,
Ordaga nije lopte izgubio. Daje sigurnost kada je kod njega lopta,ali mislim da je jos uvijek daleko od gola gdje moze biti puno opasniji. Imao je opet slalom kroz trojicu i zamalo da prodje zadnji pas za mat poziciju.
Ja brate ti bi snimak cijele utakmice.zlajci je napisao/la:Ja bezze pregleda sinoc na BHT.![]()
Nedostaje Sariceva prilika kada je ispratio gresku odbrane domacih i izasao iskosa na golmana s desne strane.
Takodjer nedostaje mozda najbolja akcija na tekmi kada smo odradili niz pasova i Mehidic petom otvorio Zebu da neometano udje i ubaci s desne strane,a domaca odbrana u zadnji momenat ocistila ispred Ordage. Fali i akcija s lijeve kada je za sekundu bila prejaka za Ahmeta koji je sam bio na drugoj stativi.
Sloboda72,
Ordaga nije lopte izgubio. Daje sigurnost kada je kod njega lopta,ali mislim da je jos uvijek daleko od gola gdje moze biti puno opasniji. Imao je opet slalom kroz trojicu i zamalo da prodje zadnji pas za mat poziciju.
Nije ta, ta je MajaPappy je napisao/la:Ja brate ti bi snimak cijele utakmice.zlajci je napisao/la:Ja bezze pregleda sinoc na BHT.![]()
Sloboda72,
Ordaga nije lopte izgubio. Daje sigurnost kada je kod njega lopta,ali mislim da je jos uvijek daleko od gola gdje moze biti puno opasniji. Imao je opet slalom kroz trojicu i zamalo da prodje zadnji pas za mat poziciju.Budimo realni iz ovakve utakmice u prenosu BHT Sporta zaslužuju da se nađu gol i prilika Ahmetovića prije gola. Sve ostalo može ako se radi neki duži pregled utakmice, a to u BHT sportu ne praktikuju. Da imamo neku emisiju kao Total soker na SOS onda bi to došlo u obzir.
ps. Išao sam danas maksuz da vidim na koju si malu oko bacio.
Jedna karta rezervisana, ima jos jedna na poklon, ako se niko ne javi do sutra na forumu, zlajci ce drugu poklonit na drugi nacin.zlajci je napisao/la:Imam dvojicu narkomana odmah,jel ok?Heller je napisao/la:Ako ima neko da si ne moze prisutiti kartu za Sloboda Borac nek se javi meni ili zlajciju, ako se niko ne javi nacice zlajci drugi nacin, jel ok zlajci?
Evo ja se javljamHeller je napisao/la:Jedna karta rezervisana, ima jos jedna na poklon, ako se niko ne javi do sutra na forumu, zlajci ce drugu poklonit na drugi nacin.zlajci je napisao/la:Imam dvojicu narkomana odmah,jel ok?Heller je napisao/la:Ako ima neko da si ne moze prisutiti kartu za Sloboda Borac nek se javi meni ili zlajciju, ako se niko ne javi nacice zlajci drugi nacin, jel ok zlajci?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.