Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Jest covjeku lose u zivotu, voza i8, guzi svaku vecer ako hoce, ne gleda koliko sta kosta, ima love na pretek, ljudi ga obozavaju itd.

1946
I konacno je izabrao pravi klub. Trebao je vec davnih dana pa makar svake godine zamjenio klub samo da bude prvi igrac. Ali eto bolje ikad nego nikad. Za ovo se zivi. Covjek je opet postao legenda a u Cityu su ga cjenili poneki samo ne kao glavnog igraca. Nego kao nekog timskog igraca. Daleko je bio Aguero popularniji, neuporedivo. A sada je Dzeko opet prvo ime.
Grande Dzeko

Grande Dzeko

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Ovdje koristi BMW i8, kad ide na okupljanje reprezentacije Bentley.. Ima se moze se 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Staš, lahko mu je kad je i8 jedna njegova sedmicna plata.

radujem se ovom susretu na utakmici roma-inter

Lijevi bek je doveden.U pitanju je Digne al jos nije oficijelno a stoperi su daleko od kvalitete.Jedino je Manolas ok,Mbiwa ocaj zivi a Castan jos nije u pravoj formi.soko je napisao/la:Ja mislim da Roma ima potencijala da bude u samom vrhu Europe.
Dzeko, Salah, Gervinho, Pjanic, De Rossi i Ninja. Treba im jos jedan lijevi bek, stoperi su ok. Florenici moze na desnog beka a i Maicon je tu. Solidan golman.
Ja ne znam sta ljudi imaju protiv Gervinha, treba mu trubiti da igra za tim. Lik je jedan od najbrzih igraca a i zna driblati. Zavrsnica mu je za nula, zato mora gledati da dodaje sto vise a Dzeko ce biti tu.
Sad imaju Dzeku, trojicu odlicnih trkaca Gervinho, Ninja i Salah. Jakog def veznog i genijalca Pjanica sto je najvaznije za tim, osim ako imas Messija.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- Goalgetter
- Kontakt:
Da je ovom timu jos Benatia... 

Zato i kazem ok. Nisu kvalitet kao sredina i napad, Castan je bio dobar. Bas kao sto kaze goalgetter, Benatia bi bio haos.Manuel je napisao/la:Lijevi bek je doveden.U pitanju je Digne al jos nije oficijelno a stoperi su daleko od kvalitete.Jedino je Manolas ok,Mbiwa ocaj zivi a Castan jos nije u pravoj formi.soko je napisao/la:Ja mislim da Roma ima potencijala da bude u samom vrhu Europe.
Dzeko, Salah, Gervinho, Pjanic, De Rossi i Ninja. Treba im jos jedan lijevi bek, stoperi su ok. Florenici moze na desnog beka a i Maicon je tu. Solidan golman.
Ja ne znam sta ljudi imaju protiv Gervinha, treba mu trubiti da igra za tim. Lik je jedan od najbrzih igraca a i zna driblati. Zavrsnica mu je za nula, zato mora gledati da dodaje sto vise a Dzeko ce biti tu.
Sad imaju Dzeku, trojicu odlicnih trkaca Gervinho, Ninja i Salah. Jakog def veznog i genijalca Pjanica sto je najvaznije za tim, osim ako imas Messija.
Dobro je to za Digne.
Treba jos jedan stoper i to je to.Abdenur najrealnijisoko je napisao/la:Zato i kazem ok. Nisu kvalitet kao sredina i napad, Castan je bio dobar. Bas kao sto kaze goalgetter, Benatia bi bio haos.Manuel je napisao/la:Lijevi bek je doveden.U pitanju je Digne al jos nije oficijelno a stoperi su daleko od kvalitete.Jedino je Manolas ok,Mbiwa ocaj zivi a Castan jos nije u pravoj formi.soko je napisao/la:Ja mislim da Roma ima potencijala da bude u samom vrhu Europe.
Dobro je to za Digne.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Steta sto niste obratili paznju na Spahica, em super kvalitetan em bi mu talijani produzili karijeru za 4-5 godina 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Dosta su Pjanic i DzekoPapastathopoulos je napisao/la:Steta sto niste obratili paznju na Spahica, em super kvalitetan em bi mu talijani produzili karijeru za 4-5 godina

-
Jeste li razmisljali o TSS?Manuel je napisao/la:
Treba jos jedan stoper i to je to.Abdenur najrealniji

Vi ste jedan od rijetkih klubova koji nije stajao u redu za njegove usluge.
Hahaha neka hvalaSjeverniVjetar je napisao/la:Jeste li razmisljali o TSS?Manuel je napisao/la:
Treba jos jedan stoper i to je to.Abdenur najrealniji
Vi ste jedan od rijetkih klubova koji nije stajao u redu za njegove usluge.

Pozdravljam vas sviju (zvuci li ovo poznato)
puno srece nasem Edi, da se nadaje puno golova i naravno da ga povrede zaobiđu

Re: RE: Re: Edin Džeko
Pozdrav i tebi, Safete.JimCarrey je napisao/la:Pozdravljam vas sviju (zvuci li ovo poznato)puno srece nasem Edi, da se nadaje puno golova i naravno da ga povrede zaobiđu

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ne znam odakle ti to.U 20 sati je tekma.Head je napisao/la:Pa zar nije utakmica u 14:00.
Kako smaraju ovi Egipcani
ne mozes vjerovat.
cuj novi princ Rima

cuj novi princ Rima