FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Karlo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Karlo » 10 maj 2016, 13:55

phily je napisao/la:
muamerc je napisao/la: Ne znam, nista se za desnog beka ne spominje, a vrijeme je da neko bude doveden da se uci uz Lahma.
spominju se Elseid Hysaj iz Napolia i Kenny Tete iz Ajaxa , ja u nijednom ne vidim kvalitet da zamjeni Lahma.....

realno ne mozeds i da hoces naci lamovu kvalitetu a da ti sjedi na klupi pa cak ni pribliznu :eh: ,mozes dovesti potencijale i nadati se da ce filip od njih nesto izgradti recimo ovaj tete ili ovja napolitanac.ako nista imali bi svezu mladu krv zeljnu dokazivanja

Momci ali moj san je hazard :ljepota: :ljepota: :ljepota:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 10 maj 2016, 14:05

Pa ovo i Humels zvanicno ? Nisam upratio...

Sta je oko cijena, plate i to za obojicu? :D
Mia San Mia

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 10 maj 2016, 14:07

napokon malo dobrih vijesti za Bayernove fanove...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 maj 2016, 14:08

Nakon sto je Bayern doveo ova dva vrhunska pojacanja, kakve su sad sanse da dovedu i Pjanica? ocito im 38 miliona eura nije problem kolika je klauzula u ugovoru Pjanica, ali da li bi on imao mjesta u ekipi ? pogotovo nakon sto su kupili ovog portugalca Renata Sanchesa ?

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 maj 2016, 14:12

WELCOME HOAM MATS!!!

Ako je već moralo da bude, e onda svaka čast. Svaka čast upravi, mislim da upravo počinje najuspješniji period Bayerna u povijesti.
Kao i većina ni ja nisam pratio ovog malca, ali vjerujmo treneru i upravi, uostalom nisu to novajlije, kao što su npr. u FK Sarajevo. Negdje pročitah da je KHR izjavio da će Mats i Goetze slijedeće sezone igrati zajedno, te mislim da je to i prilika koju će Goetze iskoristiti.

Eden Hazard je ime koje želim vidjeti kao slijedeće. Jedini igrač na svijetu koji može zamijeniti Ribery-a.

E sad što se tiče odlazaka, Rode je po meni broj jedan. Ne zato što je momak loš, nego što zaslužuje da igra u nekom klubu u kojem će imati minutažu,a uz to momak je kvalitetan.
Što se tiče odbrane, Boateng, Hummels, Benatia, Badstuber. Benatiu bi prodao pošto-poto, a Badstubera ostavio kao zamjenu, u slučaju povreda (ne do Bog :) )
Xabi Alonso još ova sezona i zahvaliti mu se od srca, medjutim Thiago i Goetze po meni moraju ostati, jer su oni jedini kreativci u našoj ekipi.

MARTINEZ ponovno na šestici - PERVERZIJA

Costa, Coman, Ribery, Robben, Mueller, Lewandowski, treba li trošiti riječi o njima?
Stern des Südens

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 10 maj 2016, 14:12

bosnas_ je napisao/la:Nakon sto je Bayern doveo ova dva vrhunska pojacanja, kakve su sad sanse da dovedu i Pjanica? ocito im 38 miliona eura nije problem kolika je klauzula u ugovoru Pjanica, ali da li bi on imao mjesta u ekipi ? pogotovo nakon sto su kupili ovog portugalca Renata Sanchesa ?
imace ako cigic ili gece :mrgreen: ode ,vala ovog prvog bi iskreno upakovo i prodao post zasto ,gece mora jos 1 snase dobiti.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 10 maj 2016, 14:15

proFCB je napisao/la:Costa, Coman, Ribery, Robben, Mueller, Lewandowski, treba li trošiti riječi o njima?
Ne treeba :bow:

Nakon svih kad pogledas i ove :clap:
Mia San Mia

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 maj 2016, 14:15

Ako Pep odluci da istrese pare za Thiaga onda bi mi morali ici po nekog kreativca ili slicno, a medju prvim opcijama bi bio Pjanic. Volio bih Pjanketa jer su nam slabi prekidi. :mrgreen:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 10 maj 2016, 14:18

R32 je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Costa, Coman, Ribery, Robben, Mueller, Lewandowski, treba li trošiti riječi o njima?
Ne treeba :bow:

Nakon svih kad pogledas i ove :clap:

ne znam coman mi je nekako najzeleniji ovde ,potencijal jeste ali osloniti se u dobroj vecini na njega veoma diskutabilno.Bibery de majke ti nauci malo komija tehnici jest da je turbo dizel al brate mora loma znat i driblat ha ja :mrgreen: :lol:
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 10 maj 2016, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 10 maj 2016, 14:18

tale07 je napisao/la:Ne znam kakav je ovaj sanchez nisam ga uopste upratio, sad sam pogledao neki video na youtube i nista narocito. Da ga je Pep doveo sad bi ga popljuvao, ali posto nije vjerujem ovoj upravi i vjerujem da ce izrasti u majstora svog zanata :D
E da se malo citiram, ovo je bio video koji sam pogledao i nista posbeno

ali sam onda pogledao ovo

:ljepota: :ljepota: :ljepota:
:opaopa: :opaopa: :opaopa:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 maj 2016, 14:21

To make it perfectly clear: Bayern pay €35m upfront for Renato Sanches + €45m in bonuses, making it a €80m transfer.
:kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 10 maj 2016, 14:24

rio_Ferdy88 je napisao/la:
To make it perfectly clear: Bayern pay €35m upfront for Renato Sanches + €45m in bonuses, making it a €80m transfer.

:wtf: 80 miliona sa bonusima :crazy: ,e ov se moze reci da je sok :crazy: ,azize daj mi vode nije mi dobro :sick:
nije lesi :eh:

haj ako nista moremo ga prodati za preko 100 miliona uvijek ako postane predator ha ja :mrgreen: ,mozda jedan od kupaca bude nekad man utd :zviz: :zviz: :zviz: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 10 maj 2016, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 maj 2016, 14:25

Kako da nije 80 mil, do većeras će to narasti na stotku.

Samo naivci mogu povjerovati da će Bayern za 18njaka dati 80 mil.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 10 maj 2016, 14:26, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 10 maj 2016, 14:26

Pa da, igrac mora primati i platu :kafa:
Mia San Mia

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 maj 2016, 14:27

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Vi ste stvarno bolesni ako mislite da bi Bayern platio toliko nekog igrača, a da se ne radi o Messiu, Suarezu, Neymaru ili Ronaldu..
Stern des Südens

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 maj 2016, 14:29

Pa platio ga je 35, ostalo su bonusi, ne mora da znači da će ih sve platiti, ali što ih više plati to bolje za vas.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 10 maj 2016, 14:30

sad smo u dilemi kome vjerovati vama ili oficijelnoj stranici Benfike :hmmmmm:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 10 maj 2016, 14:32

Opasno se bojim da ce nas Martinez napustit ako Pjanic dodje,ukoliko ga Karlo ne planira koristit na stoperu(po izjavama nece).Najbolji scenarij je odlazak Alonsa,Rodea,Thiaga,Pierre-Emila i Gotzea pa da imamo ujednacenu rotaciju na sredini terena :zviz:

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 10 maj 2016, 14:33

Opet je puno tu igrača. Očekujem odlazak najmanje 2 igrača Bayerna.
Rode, Bernat, Rafinha, Thiago i Gotze su kandidati, mada mislim da će Gotze na kraju priče ostati ovdje. Ipak i sa svim pojačanjima trenutno imamo sličnu situaciju od prije 2-3 godine kad je vezni red bio krcat: Thiago, Rode, Gotze, Alonso, Vidal, Kimmich, Javi, u vrhu i Muller, plus Sanches, i ako dovedemo Pjanića, to je 10 igrača u veznom :? Biće odlazaka, 2 minimalno iz veznog reda. Plus jedan odlazak iz štoperske linije, vjerovatno Benatia ili Badstuber. Sve u svemu, velike promjene nas čekaju, jer se spominju i Xhaka i novi desni bek (to znači da bi i Rafinha mogao otići). Sve će to uprava fino upakovati, ne trebamo se brinuti. Lično bih volio da Pjanić dođe, ali gužva je onda neminovna. Ono što znamo jeste da nas sljedeće sezone čeka izravan pohod na Ligu prvaka, i nadam se, konkretniji fudbal, s tim da Pep odlazi :cool:
Gradi se fantastičan tim, i Bayern ovim načinom poslovanja betonira mjesto među 3 glavna favorita za osvajanje Lige prvaka, u sljedećih nekoliko sezona :thumbup:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 10 maj 2016, 14:36

anonymousHD je napisao/la:Ljudi, pomalo, nije ni počeo prelazni rok, ima i drugih klubova koji bi da dovode igrače. :mrgreen:
Ancelotti sastavlja svemirski brod, života mi. :bow:
Samo da u crveno ne odemo sa njim :mrgreen:
rio_Ferdy88 je napisao/la: ali što ih više plati to bolje za vas.
Objasnio coj'k :kafa:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.