PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Evo kuja tuzlanska hoce da tuzi Mahira Karica koji je presao u Celik. Zar nisu bratski klubovi kuja i Celik ili ?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- MocMahale444
Probudi se Tobe sanjas, evo sad ce fredi kruger za koju sekundu uletitTobeYarabi je napisao/la:velez, slobodanka, zeljkan, mozda i celik..bice prva liga vrlo zanimljiva, zanimljivija i od same PL

Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 10 feb 2017, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
biblioteka odsjek plava filozofija, neandertalkove umotvorineNeandertalac je napisao/la:Draga Fifo.
Dozvolite mi da se obratim i reknem šta mi je naduši. Ja sam direktor u Slobodi i mi smo klub sa tradicijom i gdje god pošli idemo svjetla obraza. Odmah da vam reknem mi smo pokušali da ovo riješimo i fino smo im govorili da sjedemo koljudi ali oni neće, E kad nećete sad će Fifa odlučit ko je upravu. Ovaj Ivan Kostić je naš igrač i hoćemo sedamdeset hiljada maraka za njega il nedamo papira pa makar izgorili. E neće ga dobiti Željo sad ga nedamo u inat imamo i mi neka prava mi smo tom igraču dali i platu i ugovor i sve mu platili. Sad bi Željo da ga mi njima damo đaba a on laže da mu imamo dužni jer neznamo mi šta se on sa kim dogovaro mimo nas legitimne uprave.
Evo dio maila koji je poslan Fifi.

a ko je u pravu dobijeeee?sta?
neandertalac?

samo tako gradska spika ,kako drugojacije...Merhaba je napisao/la:Evo kuja tuzlanska hoce da tuzi Mahira Karica koji je presao u Celik. Zar nisu bratski klubovi kuja i Celik ili ?

ulazi voda u usi, vidi se po povecanom broju uvreda i psovki...

plava filozofija,carsijski maniri

- Neandertalac
- Kontakt:
Evo kaze Manijaci kolektivno napustaju opet forum, razlog **** ih ss.ba sa negativnom pricom u vezi njihovog kluba.Naredjenje doslo od Tata Misketa hahahahahaha
- TobeYarabi
- Kontakt:
yebes fredia, veci belaj ce biti ako uleti fifa i uefa.. iskreno-meni je zao sto vam se istorija ponavlja i nadam se da cete se brzo vratiti u PL, ako nista drugo onda bar zbog gradskog derbia jbg.MocMahale444 je napisao/la:Probudi se Tobe sanjas, evo sad ce fredi kruger za koju sekundu uletitTobeYarabi je napisao/la:velez, slobodanka, zeljkan, mozda i celik..bice prva liga vrlo zanimljiva, zanimljivija i od same PLu tvoje tamne snove.

Sucur AllahuSariel je napisao/la:samo tako gradska spika ,kako drugojacije...Merhaba je napisao/la:Evo kuja tuzlanska hoce da tuzi Mahira Karica koji je presao u Celik. Zar nisu bratski klubovi kuja i Celik ili ?![]()
![]()
plava filozofija,carsijski maniri

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Žale se da im je neko krao igrače, a oni kradu igrače Slobodi 

SRETAN BROJ - 1725
to najbolje sto moŠ iz mejsta?Neandertalac je napisao/la:Druga liga
ma daaaaaaajjjjjjj neandertalkooo
neŠ j.ebat?

Pa da makar znaju ukrastipitic je napisao/la:Žale se da im je neko krao igrače, a oni kradu igrače Slobodi

pazi semantickog sklopa, merhaba,kuja,sucur,allahMerhaba je napisao/la:Sucur AllahuSariel je napisao/la:samo tako gradska spika ,kako drugojacije...Merhaba je napisao/la:Evo kuja tuzlanska hoce da tuzi Mahira Karica koji je presao u Celik. Zar nisu bratski klubovi kuja i Celik ili ?![]()
![]()
plava filozofija,carsijski maniriNije lijepo to od vas , bratski klub vam se bori svim silama za opstanak a vi bi da ih karate

jel te strah! il bar stid

Sada mi nije jasno ko je kradljivac, a ko oštećeni. Ne možeš biti i jedno i drugo ili možda možešSARS je napisao/la:Pa da makar znaju ukrastipitic je napisao/la:Žale se da im je neko krao igrače, a oni kradu igrače Slobodi![]()
![]()

SRETAN BROJ - 1725
Razlika je samo u direktivi , 1946 je direktiva bila iz drzavnih institucija , 2016 iz Misketovi institucija hahahahahaha
@Sariel papacino svrsim ti po kuji
- MocMahale444
Dijagnoza i to mahalska, kao sto bi se reklo Tobe pukoTobeYarabi je napisao/la:yebes fredia, veci belaj ce biti ako uleti fifa i uefa.. iskreno-meni je zao sto vam se istorija ponavlja i nadam se da cete se brzo vratiti u PL, ako nista drugo onda bar zbog gradskog derbia jbg.MocMahale444 je napisao/la:Probudi se Tobe sanjas, evo sad ce fredi kruger za koju sekundu uletitTobeYarabi je napisao/la:velez, slobodanka, zeljkan, mozda i celik..bice prva liga vrlo zanimljiva, zanimljivija i od same PLu tvoje tamne snove.

Kakav belaj ako mislis nesto ozbiljno onda nisi sav svoj ili imas mozak kao bob sapp

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
uuu internet huligan,sav sam se natrnČio, bogamiMerhaba je napisao/la:...

sta je bilo momcicu? imas problem, odi baci sihire

sto su ti reĆ becki maniri...

- Neandertalac
- Kontakt:
Klošari obični. Već sada zovu i nude utakmicu Sarajevu na prodaju. Menadžeri kmeče po ligi gdje će igrače ubaciti da igraju nakon završetka sezone jer predstoji raspad sistema. Ovo je samo igrokaz za navijače da preko Želje koji nije baš omiljen tamo pokupe koji poen.
Zapamtite ovaj post pa vidimo šta će se dešavati.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
seljacinoooooooooooooooooooooooooooooooSariel je napisao/la:uuu internet huligan,sav sam se natrnČio, bogamiMerhaba je napisao/la:...
@Sariel papacino svrsim ti po kuji![]()
jel ti bar imalo lakse al ozibljno....?Neandertalac je napisao/la:Klošari obični. Već sada zovu i nude utakmicu Sarajevu na prodaju. Menadžeri kmeče po ligi gdje će igrače ubaciti da igraju nakon završetka sezone jer predstoji raspad sistema. Ovo je samo igrokaz za navijače da preko Želje koji nije baš omiljen tamo pokupe koji poen.

koje zavijanje...Merhaba je napisao/la:seljacinoooooooooooooooooooooooooooooooSariel je napisao/la:uuu internet huligan,sav sam se natrnČio, bogamiMerhaba je napisao/la:...
@Sariel papacino svrsim ti po kuji![]()
sramota...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.