Ali opet ne toliko koliko je United veci od $hitty-aAdit je napisao/la:Bayern je dosta veci klub od United-a.Cartman je napisao/la:Ovi Bayernovci su isti Arsenalovci sto se tice jednostrane mrznje ili "rivaliteta" prema Unitedu. Oni su obuzeti Unitedom, a nas boli qurac za njih. Ole im je nabijo komplekse za sva vremena.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Jedino to ti i ostaje, bijedo. Kada ne moze tvoj klub u istu recenicu daj da poredim druge klubove. United i Bayern su veeeeliki klubovi, jedni od najvecih iz elitne grupe, tvoj jos nije ni do clanka. Tisina!Adit je napisao/la:Bayern je dosta veci klub od United-a.Cartman je napisao/la:Ovi Bayernovci su isti Arsenalovci sto se tice jednostrane mrznje ili "rivaliteta" prema Unitedu. Oni su obuzeti Unitedom, a nas boli qurac za njih. Ole im je nabijo komplekse za sva vremena.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Bayern, Real Madrid, Barcelona, Liverpool su nivo ispred Man United.Rooney88 je napisao/la:Jedino to ti i ostaje, bijedo. Kada ne moze tvoj klub u istu recenicu daj da poredim druge klubove. United i Bayern su veeeeliki klubovi, jedni od najvecih iz elitne grupe, tvoj jos nije ni do clanka. Tisina!Adit je napisao/la:Bayern je dosta veci klub od United-a.Cartman je napisao/la:Ovi Bayernovci su isti Arsenalovci sto se tice jednostrane mrznje ili "rivaliteta" prema Unitedu. Oni su obuzeti Unitedom, a nas boli qurac za njih. Ole im je nabijo komplekse za sva vremena.
Boli mi k*rac za historiju. Najvaznije je da borimo se za titulu i da ne igramo protiv Dnipro, Ludgorets i Metalist iduce sezone.
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
Ako te boli qrac za historiju onda idi na teme Chelsea, Monaca i ostalih naftasa i rusa, pa tamo prosipaj pricu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
De mi molim te reci koje su to 3 utakmice u kojima Arsenal ima zagarantovanih 0 bodova?Johny je napisao/la:Ne treba odustajati od 4 mjesta.Arsenal ima 3 teske utakmice gdje imaju zagarantovanih 0 bodova.
Ako United nastavi ovim tempom nije nemoguce.
Bayern ce proci ovaj dvomec LP ali mnogo teze nego sto ovi paraglajderi sa njihovog pdf-a pisu.Jesu jaci , kvalitetniji i u boljoj formi ali trauma zvana United je tesko izljeciva...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
@ rio i ekipa
Matematicki jako tesko za stici ali ne i nemoguce.Nesto sam uvjeren da ce Arsenal kiksati protiv Swansea...
United u koliko dobije City a desi se "neocekivani" kiks Arsenala , stvari se komplikuju.United nema sta izgubiti , digli su formu , ne drasticno ali su je digli.
Matematicki jako tesko za stici ali ne i nemoguce.Nesto sam uvjeren da ce Arsenal kiksati protiv Swansea...
United u koliko dobije City a desi se "neocekivani" kiks Arsenala , stvari se komplikuju.United nema sta izgubiti , digli su formu , ne drasticno ali su je digli.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Moja greska , mislio sam da igrate protiv Liverpoola jos 1 utakmicu.anell je napisao/la:De mi molim te reci koje su to 3 utakmice u kojima Arsenal ima zagarantovanih 0 bodova?Johny je napisao/la:Ne treba odustajati od 4 mjesta.Arsenal ima 3 teske utakmice gdje imaju zagarantovanih 0 bodova.
Bayern ce proci ovaj dvomec LP ali mnogo teze nego sto ovi paraglajderi sa njihovog pdf-a pisu.Jesu jaci , kvalitetniji i u boljoj formi ali trauma zvana United je tesko izljeciva...
Bilo kako bilo to nista ne mjenja.Vidjet cemo rezultate Arsenala u narednih par kola koji ce nam mnogo toga reci o njihovoj formi i konacnom poretku...
Johnny b, how much there is to see
Johny je napisao/la:@ rio i ekipa

Koliko puta to nismo culi.
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Isto kao što sam i ja uvjeren u puno više kiksEva Uniteda do kraja sezone, tako da je to 4 mjesto za nas SF ove sezone.Johny je napisao/la:@ rio i ekipa
To se neće desiti, odmah u startu griješišJohny je napisao/la:United u koliko dobije City

Ja bih rekao da nisu, Čekićari su bili užasni, a i Olymp, to nema veze sa formom, koliko do užasne igre protivnika, plus što nam i Robin fali, dakle protiv Citya nam ne gine još jedan debaklJohny je napisao/la: digli su formu , ne drasticno ali su je digli.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Arsenalu su jos od "teskih" utakmica ostali City kod kuce i Everton u gostima (i United tamo mora igrati). A za zavrsnicu sezone im se vraca dosta igraca tako da bit trebali uzeti ove lakse utakmice, mada se u ovoj ligi nikad ne zna.Johny je napisao/la:Moja greska , mislio sam da igrate protiv Liverpoola jos 1 utakmicu.anell je napisao/la:De mi molim te reci koje su to 3 utakmice u kojima Arsenal ima zagarantovanih 0 bodova?Johny je napisao/la:Ne treba odustajati od 4 mjesta.Arsenal ima 3 teske utakmice gdje imaju zagarantovanih 0 bodova.
Bilo kako bilo to nista ne mjenja.Vidjet cemo rezultate Arsenala u narednih par kola koji ce nam mnogo toga reci o njihovoj formi i konacnom poretku...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kao sto sam rekao mi igramo bolje bez robina,dobit ce se City,nikakav su oni ekipa,samo treba jako ici i ista postavu + Nani desno i to je to,mislim carrick u sredinu i stopera stavit,ja bi opet sa Buttner poceo,bio je dobar.
Zeljeznicar! 1921 !
Format je napisao/la:Kao sto sam rekao mi igramo bolje bez robina,dobit ce se City,nikakav su oni ekipa,samo treba jako ici i ista postavu + Nani desno i to je to,mislim carrick u sredinu i stopera stavit,ja bi opet sa Buttner poceo,bio je dobar.

Champions of England.
Champions of England.
Bjezi ti Boga ti,ako budem stavljao neke stvari ogadit cu ti klub.
Zeljeznicar! 1921 !
Format je napisao/la:Kao sto sam rekao mi igramo bolje bez robina,dobit ce se City,nikakav su oni ekipa,samo treba jako ici i ista postavu + Nani desno i to je to,mislim carrick u sredinu i stopera stavit,ja bi opet sa Buttner poceo,bio je dobar.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Zanima me šta ce se prije desiti ?
-Adit ce poceti pisati i drugim danima osim ponedjeljka
-@rio ce napisati nešto s optimizmom

-Adit ce poceti pisati i drugim danima osim ponedjeljka

-@rio ce napisati nešto s optimizmom

The Allianz Arena will be partially closed for Bayern's game vs. Man Utd as punishment for homophobic banner during game with Arsenal.
dio tribina zatvoren
dio tribina zatvoren
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Boje sa Svabe Engleskih razbojnika i huligana 

George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Jedno vrijeme je pisao i cetvrtkom...Belmin6 je napisao/la:Zanima me šta ce se prije desiti ?
-Adit ce poceti pisati i drugim danima osim ponedjeljka![]()
-@rio ce napisati nešto s optimizmom![]()
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

Ali kako amaterski odradjeno u PM. Kao da su djeca pravila na likovnom.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.