FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sssloboda
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sssloboda » 09 avg 2015, 19:59

09.08.2015 SLAVIJA SLOBODA 0:1 (Ahmetović 39 ) . Hvala Allahu na jako bitna tri boda !

Napokon je pala ta neugodna tradicija , licno sam isao u Lukavicu i vracao pognute glave sto se tice rezultata .

U petak Ordagić Amer mi onako kroz salu obećao pobjedu :) , šta reći neki čovjek od riječi :)

Čestitke presjedniku Azmiru Husiću,treneru Husrefu Musemiću,naravno igracima i Fukarama koji su bili na stadionu.

Ako bog da u petak pobijediti Banjalučki Borac i već tad se vratiti ,odskočiti i ostati u vrhu bh fudbala gdje nam je i mjesto!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 avg 2015, 20:08

Čestitke na pobjedi, i vama i Husrefu :) Kvalitet i ne kvalitet jednostavno uvijek moraju izaći na vidjelo, kad tad. Sloboda ima kvalitetnu ekipu a o treneru je suvišno i govoriti i iz toga iskreno mislim da samo može izaći dobar rezultat. Ako se vi uključite ove sezone u borbu za evropu, a sve su prilike da hoćete ovo će biti strašna sezona.
1946

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 09 avg 2015, 20:17

da sumiramo ovako:
Ne bi da podcjenjujem celik i radnik ali mislim uz svo duzno postovanje da oni nemaju kadar za cjelu sezonu i mislim da je njihovo 8-9 kola knap da ostanu u vrhu ali oni + borac rudar prijedor i olimpik mogu svakom bodove uzet
EH SAD Sarajevo,Siroki,Zrinja,Mi i seljo ce se tu prikljucit tako da moje misljenje da se izmedju ovih 5 ekipa odlucuje kako o evropi tako i o tituli

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2015, 20:23

Sloboda će završit' 5 ili 6, to je moje mišljenje, ove četiri ekipe su kvalitetnije od nas i oni će se rasporedit' od 1 do 4 mjesta :!: no, za ovu sezonu, za nas bi to bio jako dobar, ako ne i odličan rezulatat

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 avg 2015, 20:27

Ova pobjeda se mora ovjeriti u petak i ako se dodje do pobjede protiv Borca tri boda iz Lukavice ce dobiti na ogromnon znacaju.

Ocekujemo Spalevica da cestita boljem protivniku. :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 avg 2015, 20:41

Chinaglia je napisao/la:Sloboda će završit' 5 ili 6, to je moje mišljenje, ove četiri ekipe su kvalitetnije od nas i oni će se rasporedit' od 1 do 4 mjesta :!: no, za ovu sezonu, za nas bi to bio jako dobar, ako ne i odličan rezulatat
Seljo al 1000% nije kvalitetniji od nas...za ove 3 se slazem...kasnije malo opsirnije...ogromna 3 boda danas
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 09 avg 2015, 20:44

Čestitke momci na pobjedi. Pošteno je reći da ste je zaslužili, taman za ovu priliku, to je i razlika bila. Kriminalna utakmica obje ekipe, čak i ispod premijerligaškog prosjeka. Mi samo nabijali loptu na Spalevića, vi je nabijali na Ahmetovića, i to je bila filozofija cijele igre. :facepalm: Povremeno je spustiste, povežete par dobrih pasova, i onda uglavnom Ivetić usere očajnim centaršutem. Stajao sam poslije meča sa Husrefom, i on je poprilično razočaran igrom, al' tri boda su najbitnija, zbog toga se i igra fudbal. Ali mislim da vama nedostaje još dobrih mjesec dana uigravanja, da bi ova ekipa uspjela iskazati sav potencijal. :thumbup:

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 09 avg 2015, 21:00

u petak je tekma, prenos na Areni... znate li mozda tacan termin? 17:00, 19:00h ?

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 avg 2015, 21:01

Vjerovatno 17 ,sumnjam da ce reflektore koristiti.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 09 avg 2015, 21:05

ok.
a moram da primjetim da ste jedna od rijetkih ekipa (mozda i jedina) u plbh koja ima ekstra uslove, reflektore a ne igra tako cesto utakmice u nocnim terminima... nije kritika, daleko bilo, samo konstatujem.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 09 avg 2015, 21:06

Zavidim vam na šefu stručnog štaba...

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 avg 2015, 21:06

Mislim da nisu svi u funkciji,treba neke sijalice mijenjati,instalaciju srediti itd itd :) .

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 09 avg 2015, 21:06

Omerbavarac je napisao/la:Ova pobjeda se mora ovjeriti u petak i ako se dodje do pobjede protiv Borca tri boda iz Lukavice ce dobiti na ogromnon znacaju.

Ocekujemo Spalevica da cestita boljem protivniku. :cool:
Svi se slažemo da je ovo extra rezultat. i ova tri boda, a nadam se ne i posljednja trica sa strane će na značaju dobiti samo ukoliko ne zijanimo bodove kući, naročito protiv "slabijih" ekipa. Čak mislim da smo mi ekipa koja je najčešće rasipala bodove kući u predhodnim godinama. A jako me brine ovo što Pappy kaže da Husref nije zadovoljan igrom, jer iskreno ruku na srce mi ni predhodne 2 utakmice nismo imali nikakvu igru. To nije ni približno igri iz II dijela prošle sezone. Volio bih čuti i mišljenje nekoga ko je danas prisustvovao utakmici, da nam kaže kako je to sve izgledalo, jer rezultat nas može zavarat, ima tu još dosta posla, na osnovu prva 2 kola zaključujem.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 avg 2015, 21:11

ma ne treba ulaziti ni u kakvu euforiju....kako igramo odlicno stojimo sa bodovima..jos smo mozda zasluzili i bod u Zenici i to bi bilo maestrano obzirom da se svi slazemo kako ovo nije ni blizu nivoa partija sa kraja prosle sezone..

medjutim, vjerujem da mozemo samo da napredujemo..bitno je da Ahmetovic daje golove, a ocekujem da cemo biti i dodatno jaci za Skahica, Kisu i Veselinovica kako vrijeme bude odmicalo..a ako i Kostic bude rijesen to su 4 vrlo znacajna pojacanja na vec postojeci tim...

mozemo se nadati, razloga za optimizam ima ali se igra mora popraviti i sigurno je da hoce...sa ovim "novim" igracima moguce da nam fali samo jedan krilni napadac sposoban dati go da to bude vise nego respektabilan tim...

realno, nismo spremni za borbu za evropu, ali vjerujem da smo medju 6-7 najboljih ekipa u ligi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 09 avg 2015, 21:22

Znali smo nekada igrati lijepo a primati golove guzovace.
Sad igramo slabije ali uzimamo bodove.
Lijepo je da i mi igramo lose Ali da nas sreca malo pogleda.
Slazem se sa ultrastajlom
Igra ce sigurno napredovat.nadam se plasmanu na polusezoni medju 6.
I prezimiti u kupu.
Bilo bi odlicno.na polusezoni se jos pojacat i juris
Sloboda je moja nacija

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 avg 2015, 21:41

Tesko je biti nesto posebno pametan osim onog sto je Pappy rekao da je nasa pobjeda potpuno zasluzena!

Da se umiralo u ljepoti i nije,ali to nije i moguce po terenu gdje loptu sutnes lijevo,a ona ode desno. Samo se prvih pola sata igralo u balansu. Ostatak tekme smo apsolutno kontrolirali iako ostaje zal sto nismo u par navrata konkretniji bili u zavrsnici,a mogli smo.

Kao sto sam napisao na poluvremenu,bolji od ostalih su bili Ahmetovic i Mehidic. Kakav je samo Ahmet gol dao. :bow:

Moranjka i Mehmedagic fenomenalni,posebno ovaj drugi.
Bekovi dobri u defanzivi,u ofanzivi neprimjetni. Ivetic je par dobrih akcija poslao u gol auta nakon centarsuta,ali kada ga se vidi kako u 85.pretrci dvojicu u polukontri jednostavno se ne moze ljutit covjek.

Sredina je sa Stjepanovicem dobila smisao i to izgleda sve bolje i bolje. Zeba blago bolji nego prva dva kola,ali jos uvijek daleko od njegovih mogucnosti. Ordaga opet imao slalom kroz trojicu i zamalo da prodje zadnji pas. Govedarica odigrao mnogo slabije nego prva dva kola,ali ga je zato Veselinovic samo tako zamijenio zadnjih pola sata. Saric je igrao sasvim pristojno nekih 20min.

Slavija je nakon jednog rikosea u sudijskoj nadoknadi imala svoju najbolju (i jednu) sansu,al su nas vile pronosale.

Vjerujem da smo jos daleko od kapaciteta ove ekipe. Al to je dobro jer ispade dok ganjamo formu ,a vec na 2/3.

Zahvalio bih se domacinu na gostoprimstvu i prijatnom popodnevu. Samo jos da kod Stankovica nije bilo zatvoreno bio bi dan iz snova kuknjava
tuzlanska Sloboda

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 09 avg 2015, 21:44

harry_90 je napisao/la:Ahmetovic :clap:

Gdje vam je bogotac hahahaha...
Iako ga gotivim mislim da bi za njega bilo dobro da se vrati u federalku.Recimo u Gosk.Klub alkoholicara na celu sa Vojvodicem.Tamo bi zabijo golove a i ne bi se zalio kako nema skim pit Hajneken.Imamu tamo brato Malcic pa nek sa njim ispija pive ... :lol:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 09 avg 2015, 22:09

@zlajci jesi ti bio jedan od one trojice što su se zavalili u 'ladovinu ? :lol:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 avg 2015, 22:17

Pappy je napisao/la:@zlajci jesi ti bio jedan od one trojice što su se zavalili u 'ladovinu ? :lol:
Slabo njih trojica gledaju tekmu. Hodaju po tekmama da roljaju. :mrgreen:

Mi smo bili na drugoj tribini!
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 avg 2015, 23:07

Ahmetovic je dokazao da se radi o vrhunskom napadacu i mislim da ce iz kola u kolo bit sve bolji...covjek razmislja dok igra i vidi se na prvu da je igrao fudbal na daleko vecoj razini od nase lige....pobjeda i 3 bitna boda sa teskog gostujuceg terena ce se SIGURNO prenjeti i odraziti i na prodaju sezonskih karata i da cemo bar biti blizu te magicne cifre od 1000 sezonskih sto bi po meni vec u startu bio vrhunac sezone....klub se dize iz sigurne smrti i svaki DAN smo sve jaci i jaci te se nadam da ce ljudi prepoznati ogromna odricanja ljudi iz UO i UG te ispostovati i pogurati klub sa kupovinom karata i posjetom te da cemo ako ne ove onda sigurno iduce sezone biti gdje nam je i mjesto u ovoj ligi...sacekat petak,svi na Tusanj i pozdravit momke za rezultat u lukavici,pogurati ih do nove pobjede

SAMO BAHATO :kafa: :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.