Marsal je napisao/la: ↑18 dec 2024, 17:33
kraljttbvb je napisao/la: ↑18 dec 2024, 14:54
Marsal je napisao/la: ↑17 dec 2024, 18:42
Meni je samo smiješno kako se nikad ne može potrefit da ko se meni sviđa da se ja njemu sviđam i obrnuto. Rto doživio sam i da me cura startuje i čak i proganja ali totalno mi je meh, bježim od nje.
A ona što mi je slatka skrola očima kad me vidi.
Tesko ce ti se desiti da vam se pogledi sretnu i da se zaljubite jedno u drugo. To se uglavnom desava na filmovima i u serijama.
Ok je gledati fizičku privlačnost, ali moraš sa nekim izaći na kafu da bi vidio kakav je. Ako hoćeš ozbiljnu vezu.
Ta što se tebi svidja, a koluta ocima kad te vidi, kad bi izašao sa njom možda bi se pokazala kao bezveze cura i možda bi se u nju razočarao. Mada bi, pošto ti se svidja, imala puno više kredita, nego neka koja ti se ne svidja.
Za neku ok vezu se najbolje voditi onom Merlinovom "iz svoje baste beri cvijet", pa izlaziti sa curama koje vole i rade iste stvari kao i ti, odnosno da imate iste ili slične svjetonazore...
Da li bi ti bio s nekim ko ti se uopšte ne sviđa, naprotiv ide ti na živce i nervira te?
Svaka koja me je pitala da izadjemo, ja sam je ispostovao i izašao sa njom.
Kad je napravila prvi korak, mogu i ja biti korektan pa izaći sa njom bar na kafu.
Ako ti se ne svidi, kažeš joj odmah nema ništa od nas i riješena stvar.
Ako nista neka zna na čemu je, neka traži vezu sa nekim drugim i na nekom drugom mjestu.
Inace desavalo se da sa nekom kafa završi poslije pola sata, jer te udavi nekim glupostima (posebno kad su mladje cure), a desavalo se i da nastavimo izlaziti, jer se cura polaze kao neko ko je jako zanimljiv...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.