Sve vise lice na njihjoker90 je napisao/la:Kone se smiju, a potajno im krivo što oni nisu ovakvu patetiku napisali.Nešto kao ono za Liverpool..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sve vise lice na njihjoker90 je napisao/la:Kone se smiju, a potajno im krivo što oni nisu ovakvu patetiku napisali.Nešto kao ono za Liverpool..
south will rise again jelMortemHz je napisao/la:Sve vise lice na njihjoker90 je napisao/la:Kone se smiju, a potajno im krivo što oni nisu ovakvu patetiku napisali.Nešto kao ono za Liverpool..
Niste, al ste među rijetkima sa posebnim potrebamaMerhaba je napisao/la:Rijetki imaju talenat za ovo napisat mi nismo medju rijetikmajoker90 je napisao/la:Kone se smiju, a potajno im krivo što oni nisu ovakvu patetiku napisali.Nešto kao ono za Liverpool..
hahahahahahahha i ja sam se ovog sjetio hahahhahahSlevinKelevra je napisao/la:Dos'o nam Kerla. Inace, veliki pitar, i on, i cijela familija mu...
Ceko da ga Cala odbije pa potpiso za nasarelinho je napisao/la:hahahahahahahha i ja sam se ovog sjetio hahahhahahSlevinKelevra je napisao/la:Dos'o nam Kerla. Inace, veliki pitar, i on, i cijela familija mu...
Kerla je inače pitar i nikad ne bi igrao za nas. hhahahahahahaha
Jeste, jutros.Lakoste je napisao/la:Je li potpisao Semir KERLA?
Inače on i njegovi navijaju za Sarajevo i nema šanse da igra za Želju.Virtu4l je napisao/la:Jeste, jutros.Lakoste je napisao/la:Je li potpisao Semir KERLA?
hoce li nk zeljescar opet biti izbacen iz lige?Nova afera u bh. nogometu Sloboda FIFA-i prijavljuje Kostića i Želju
majklčić kraljčić skautić, samoproglašeni insajderćić, neprihvaćeni pitarčić,odbačen ko dvolitrenka poslje pola cuga,Majkl je napisao/la:Ali koze su nenadjebive ,Kostic bio prijavljen kao trener hahahahahahbahahabababhahahahhahaha
Pirica zvali da ne brani na nekim tekmama,
"izgubili" od Drine kuci itd itd hahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahaha
Sariel je napisao/la: majklčić kraljčić skautić, samoproglašeni insajderćić, neprihvaćeni pitarčić,odbačen ko dvolitrenka poslje pola cuga,
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.