Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
joj engleskog dragi edine ko da si živio u prosječnoj afričkoj državi prethodne 4 godine a ne u manchesteruSlevinKelevra je napisao/la:Evo intervju (nema na cemu ss)
[youtube][/youtube]
Aj, ne seri bezveze...coelho41 je napisao/la:
joj engleskog dragi edine ko da si živio u prosječnoj afričkoj državi prethodne 4 godine a ne u manchesteru
pa jel tebi logično da 4 i po godine živi u engleskoj i da zamuckuje i da mu je vrh fraza "I'm very very happy and I promise I'll do my best" s bosanskim akcentom, al ajd to mu ne mogu hatoritSlevinKelevra je napisao/la:Aj, ne seri bezveze...
Jah, zato ovi latinosi rasturaju Engleski a godinama su u Europi.coelho41 je napisao/la:pa jel tebi logično da 4 i po godine živi u engleskoj i da zamuckuje i da mu je vrh fraza "I'm very very happy and I promise I'll do my best" s bosanskim akcentom, al ajd to mu ne mogu hatoritSlevinKelevra je napisao/la:Aj, ne seri bezveze...
A, sta bi trebao? Citirati Sekspira sa engleskim akcentom?coelho41 je napisao/la:pa jel tebi logično da 4 i po godine živi u engleskoj i da zamuckuje i da mu je vrh fraza "I'm very very happy and I promise I'll do my best" s bosanskim akcentom, al ajd to mu ne mogu hatoritSlevinKelevra je napisao/la:Aj, ne seri bezveze...
coelho41 je napisao/la: joj engleskog dragi edine ko da si živio u prosječnoj afričkoj državi prethodne 4 godine a ne u manchesteru
Aaa ne seri, oplakao samGoalgetter je napisao/la: Jah, zato ovi latinosi rasturaju Engleski a godinama su u Europi.
[youtube][/youtube]
u petak je tekmaHead je napisao/la:Head je napisao/la:Ko prenosi utakmicu sutra
Sutra niko, u petak nekoHead je napisao/la:Head je napisao/la:Ko prenosi utakmicu sutra
Ma yeb'o to bola. Ja ti kažem činjenično. Da naš narod poslijeratno pucaju veliki kompleksi, i pokušava se nekim rektalnim alpinizmom, i glumljenjem onoga što nisi predstaviti sebe boljim u očima drugih.coelho41 je napisao/la:ovdje Džeko ko pejgamber, smijemo se sa svime zezat i šalit al kad kažeš nešto protiv Džeke odma mala odmazdica njegovih sljedbenika..
šta vam je ljudi volim ga i ja, diamante bosniaco, ko dira Džeku dira i mene al ako se ne možeš našalit na svoj(tj Džekin račun) onda nije to to
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter i 48 gostiju.