Da taj isti Indy doveden, opet bi se ovdje sralo da on nije dovoljan kvalitet za Barcu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Nek i od tebe neke vajde'...Clutch je napisao/la:Čuj ublehuŠta je onda Pique ako je ovaj ubleha
![]()
Da taj isti Indy doveden, opet bi se ovdje sralo da on nije dovoljan kvalitet za Barcu.
Clutch je napisao/la:Čuj ublehuŠta je onda Pique ako je ovaj ubleha
![]()
Ne pravi se glup, kad znam da nisi.let3 je napisao/la:Clutch je napisao/la:Čuj ublehuŠta je onda Pique ako je ovaj ubleha
![]()
Da taj isti Indy doveden, opet bi se ovdje sralo da on nije dovoljan kvalitet za Barcu.a u qrac krasni.... lik 'ladno poredi jednog Piquea sa ovim otpadom
a koje to kvalitete?? koliko je sakupio nastupa za selekciju Francuske?? koliko je dokazan u LP??Clutch je napisao/la:Kako da ga poredim sa Ramosom kad je čovjek odigrao sezonu života za Real ?![]()
Uostalom poredim ga sa vašim igračem, koji je trenutno lošiji od Mathieua.
O tome da li je ovo ispravan i logičan transfer se da razgovarati, ali omalovažavati njegove igračke kvalitete je jedna obična glupost, a u to ćeš i sam da se uvjeriš.
Izvoli, slobodan si da nam objasniš koje su to kvaliteteClutch je napisao/la:Da vam je svaki igrač docent k'o Pique niko sretniji od mene ne bi bio.![]()
Kakve kvalitete ? I sam ćeš da se uvjeriš.
Zahvaljujem.xaviesta je napisao/la:Neyebenovjerovatno.
Yebo ga Indy i svjetsko prvenstvo, je l' ko od vas slučajno gledo Demichelisa taj je na SP-u izgledo bolje od Thiaga Silve, Ramosa, Cahilla i ostalih a znamo o kakvom se igraču radi.
Znači Puyol i Enrique ne znaju ništa, zna raja što je pregledala tri utakmice svjetskog prvenstva.
Stani ba malo. To kapiten Valencije je nidje veze parametar za nabijanje cijene...šta Barcu boli q što je on tamo njima neki kapitenRajaz je napisao/la:@Namiks jel pokaz'o sta u ovoj zadnjoj sezoni kada je prekomandovan na stopera ?
Ja mslim da je fantasticno odradio cijelu sezonu, bez padova u igri. 20 miliona je zato sto Valencia zna da Barca mora kupiti .. i to kapitena im ekipe.
'nači ocekuje se titula u Rusijisuhi je napisao/la:Eno tata martino selektor argentine xD
Sent from my G2
+1Cap17an je napisao/la:Mathieu igra u Valenciji, u životu svom nije imao suigrače kakve će imati u Barci. Ima 30 godina i nije apsolutno ništa posebno pokazao u zadnje četiri godine. 20 miliona eura za takvog igrača je stvarno previše.
Na tržištu ima puno boljih mladih igrača koji su dostupni i za do 25-30 miliona.
Adi_Zepce je napisao/la:Mathieu solidan igrac. Znao je da odigra utakmicu da glava boli, dakle ekstra. A isto tako znao je da kiksa samo tako. Njegova mana je najveca sto je dosta spor, ali je vraski borben. Ja, kao navijac Valencije, sam itekako prezadovoljan cinjenicom da ce u Barcu za 20 miliona eura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.