Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Bijeli dim se digao iznad Rima. 

Definitivno najjaci dio intervjua je Edinov odgovor sta donosi Romi - golove..
Sretno Edine jos jednom
ED9 

Sretno Edine jos jednom

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Svaka cast Dzeki na transferu kojega smo mnogi prizeljkivali i prizivali vec duze vremena. Steta sto koju godinu prije nije napustio City ali i ovo je ispalo odlicno sa Tottijem, Pjanicem i Ljajicem u timu. Dobar izbor kluba definitivno.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Svaka cast Dzeki na transferu kojega smo mnogi prizeljkivali i prizivali vec duze vremena. Steta sto koju godinu prije nije napustio City ali i ovo je ispalo odlicno sa Tottijem, Pjanicem i Ljajicem u timu. Dobar izbor kluba definitivno.

Pogledajte video u ovom članku, halalite ako je bilo ranije
http://www.gazzetta.it/Calciomercato/12 ... 8926.shtml

http://www.gazzetta.it/Calciomercato/12 ... 8926.shtml
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kazu da su ovi intervjui cista farsa puna floskula. Medjutim u ovom intervjuu se vidi toplo i veliko srce i dobar momak. Svaka cast za intervju dijamantu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sretno Edine 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa sta fali Ljajicu. Mislim da ce se odlicno slagati zajedno kao balkanci. Nisam mislio na igracki kvalitet Ljajica koji nece ni biti starter. Vazniji je onaj prvi dio da je davnih dana trebao preci u klub gdje ce ga adekvatno cijeniti kao jednog od glavnih igraca kluba. I to svi od trenera pa do navijaca.SlevinKelevra je napisao/la:
- DragonGirl
- Kontakt:
Meni je najjači onaj video o upoznavanju sa saigračima i trenerom, i ono upališ kad Džeko defiluje kroz prazne prostorije, svlačionicu, nigdje ni saigrača ni Garcie
Još komentar na FB-u da kao i svaki Bosanac pogrešno vrata otvara 

Ocekivan je ovaj docek u Romi kao sto se je ovdje vec pisalo i danima prije da ce imati najveci docek. Talijani su ludi za fudbalom a posebno za poznatim napadacima. Bas zato se je pisalo toliko dugo vremena da je imao puno boljih varijanti od Citya gdje bi bio zvijezda tima. U ovom klubu ce njemu biti iz dana u dan sve bolje i bolje u svim mogucim aspektima. Nesto sasvim drugo od Citya.DragonGirl je napisao/la:Meni je najjači onaj video o upoznavanju sa saigračima i trenerom, i ono upališ kad Džeko defiluje kroz prazne prostorije, svlačionicu, nigdje ni saigrača ni GarcieJoš komentar na FB-u da kao i svaki Bosanac pogrešno vrata otvara
Gledam ovaj video, i sjetih se kojim sam oduševljenjem gledala istu šetnju po manchesterskim svlačionicama jedne zime. Sva ova euforija, ponovna nevjerovatna želja za talijanskim nogometom nakon par sezona, govori koliko je Džeko veliki igrač i koliko je moguće da se sve vrti oko jedne osobe. Institucija.
Sretno ti, dijamantu naš! Čekamo titulu, samo to i znaš raditi.

E, ovakvu fotku čekam već dugo:

Aferim i sretno!
Sretno ti, dijamantu naš! Čekamo titulu, samo to i znaš raditi.

E, ovakvu fotku čekam već dugo:

Aferim i sretno!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, ne znam. Mislio sam da si ga izdvojio kao 'naseg', to...Ajax je napisao/la:Pa sta fali Ljajicu. Mislim da ce se odlicno slagati zajedno kao balkanci. Nisam mislio na igracki kvalitet Ljajica koji nece ni biti starter. Vazniji je onaj prvi dio da je davnih dana trebao preci u klub gdje ce ga adekvatno cijeniti kao jednog od glavnih igraca kluba. I to svi od trenera pa do navijaca.SlevinKelevra je napisao/la:

edit:
koje budale

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Al' Dzeko ne skida osmijeh sa lica.
Mislim da je i njemu laknulo, ono uvijek cekati da vidis hoce li poceti utakmicu, hoce li biti na klupi.. igrac njegovog kalibra ne zasluzuje biti u takvoj situaciji. 

- DragonGirl
- Kontakt:
Ma jasno, došao je u klub sa tradicijom, i to u klub u kojem je, nakon mnogo vremena, on glavni igrač, od kojeg, kao takvog, ovi fanatični navijači očekuju veoma puno, Scudetto prije svega. Zaista su srčana nacija, mnogo više slični nama nego Englezi, i vidi se koliko im fudbal znači. Ako su ga u Njemačkoj i Engleskoj zavoljeli nakon osvajanja titula, ne mogu ni zamisliti sta će se desiti u Italiji ako se to ponovi.Ajax je napisao/la:Ocekivan je ovaj docek u Romi kao sto se je ovdje vec pisalo i danima prije da ce imati najveci docek. Talijani su ludi za fudbalom a posebno za poznatim napadacima. Bas zato se je pisalo toliko dugo vremena da je imao puno boljih varijanti od Citya gdje bi bio zvijezda tima. U ovom klubu ce njemu biti iz dana u dan sve bolje i bolje u svim mogucim aspektima. Nesto sasvim drugo od Citya.DragonGirl je napisao/la:Meni je najjači onaj video o upoznavanju sa saigračima i trenerom, i ono upališ kad Džeko defiluje kroz prazne prostorije, svlačionicu, nigdje ni saigrača ni GarcieJoš komentar na FB-u da kao i svaki Bosanac pogrešno vrata otvara
Ako sa Romom stvarno osvoji dugo ocekivanu titulu i bude jedan od najbitnijih igraca. Postati ce jedna od najvecih faca u Rimu jos jako dugo vremena. Pored Tottija i Batistute naravno.DragonGirl je napisao/la:Ako su ga u Njemačkoj i Engleskoj zavoljeli nakon osvajanja titula, ne mogu ni zamisliti sta će se desiti u Italiji ako se to ponovi.
- DragonGirl
- Kontakt:
U to ne sumnjam i mislim da mu to može biti i jedan od najvećih motiva da daje sve od sebe i igra što bolje.Ajax je napisao/la:Ako sa Romom stvarno osvoji dugo ocekivanu titulu i bude jedan od najbitnijih igraca. Postati ce jedna od najvecih faca u Rimu jos jako dugo vremena. Pored Tottija i Batistute naravno.DragonGirl je napisao/la:Ako su ga u Njemačkoj i Engleskoj zavoljeli nakon osvajanja titula, ne mogu ni zamisliti sta će se desiti u Italiji ako se to ponovi.

Plavi mjesec na aparatima.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ljajic najgori tip igraca.. Kao Gervinho: Znaju driblati, ali ne znaju/zele dodavati i treba im hiljadu sansi da zabiju gol. Radi ovog prvog ne mozes ih stavit na sredinu, a radi drugog nisu efikasni u napadu.Ajax je napisao/la:Pa sta fali Ljajicu. Mislim da ce se odlicno slagati zajedno kao balkanci. Nisam mislio na igracki kvalitet Ljajica koji nece ni biti starter. Vazniji je onaj prvi dio da je davnih dana trebao preci u klub gdje ce ga adekvatno cijeniti kao jednog od glavnih igraca kluba. I to svi od trenera pa do navijaca.SlevinKelevra je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.