Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Vjeruj da može.Kao da nisi vec dovoljno dugo na ovom forumu da ne znaš da će se i ovo branit svim silama.
Roma kako je funkcionirala i poslovala zadnjih godina je zaslužila da ih se prebaci u Serie D, a ne lp da propuste. Atalanta potpuno zasluženo, a i trenutno kvalitetom pripadaju tu gdje i jesu. Surovo je, ali pravila su takva. Generalno sistemi takmičenja su odlični, jedini problem današnjeg fudbala je marketing i što su ga smekšali do maksimuma.
embrace the chaos
Ma dobro Agnelli odavno zagovara ideju superlige da igraju najjaci, covjek ima neku svoju ideju. Iako se ja ne slazem s tim, ovaj sistem je mnogo zanimljiviji. Vi bi zabranili da covjek ima ideju ?
Ali kada se Agnelli borio za 4 predstavnika u LP za Italiju, isto tako se ne sjecam da je neko pisao svaka cast.
Ali kada se Agnelli borio za 4 predstavnika u LP za Italiju, isto tako se ne sjecam da je neko pisao svaka cast.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Agnelli je sav u biznisu, to dokazuju i njegovi potezi kad je Juventus u pitanju. S tog aspekta, i racunajuci njegovo zalaganje za tzv super ligu, ova izjava ima smisla.
Ali generalno, sa Ligom Prvaka u ovakvom formatu, nema nikakve potrebe uopste raspravljati o ovoj izjavi. Ne vidim nikakav smisao igranja bilo koje domace lige, borbe i ulaganja, ako na kraju sezone neces biti nagradjen igrajuci u prestiznom takmicenju ako si vec zasluzio. Jer zamislite recimo jedan Milan, koji je na nivou Derbi Countyja trenutno, da ga pustis da igra LP umjesto Atalante ili Lazia.
Ali generalno, sa Ligom Prvaka u ovakvom formatu, nema nikakve potrebe uopste raspravljati o ovoj izjavi. Ne vidim nikakav smisao igranja bilo koje domace lige, borbe i ulaganja, ako na kraju sezone neces biti nagradjen igrajuci u prestiznom takmicenju ako si vec zasluzio. Jer zamislite recimo jedan Milan, koji je na nivou Derbi Countyja trenutno, da ga pustis da igra LP umjesto Atalante ili Lazia.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Nego bijelocrni jestel spremni za poraz u nedjelju? Lukaku 2x i De Vrij 1x za sigurnu i laganu pobjedu 1:3 i produzenje krize stare dame 
Jel ko buffongigi@ objasnio sta znaci ovo bez navijaca sto se igra? Nije jos skonto. Dusa draga

Jel ko buffongigi@ objasnio sta znaci ovo bez navijaca sto se igra? Nije jos skonto. Dusa draga

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
@Mago
Kako sad nije problem da se prvo igra derbi, a Sampa moze da visi. Jesmo dosli na cistac ?
Ako izgubimo sampionat je neregularan, ako pobjedimo, cak vas ni korona nije spasila, znaci nema promasaja.
Kako sad nije problem da se prvo igra derbi, a Sampa moze da visi. Jesmo dosli na cistac ?
Ako izgubimo sampionat je neregularan, ako pobjedimo, cak vas ni korona nije spasila, znaci nema promasaja.

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pa brate logicno je da se ta prva trebala nadoknadit al jbg mora se malo i popustit. Bolje da za Inter Samp trenutno nema datuma nego za Juve Inter.
Mi kad ne osvojimo svakako nece bit regularan.
Imat ce se za sta srat 
Mi kad ne osvojimo svakako nece bit regularan.

I Hitler je imao ideju.Padovan je napisao/la: ↑05 mar 2020, 21:04Ma dobro Agnelli odavno zagovara ideju superlige da igraju najjaci, covjek ima neku svoju ideju. Iako se ja ne slazem s tim, ovaj sistem je mnogo zanimljiviji. Vi bi zabranili da covjek ima ideju ?
I obje su opasne u poljima kojih se tiču.
Hitlera i ovo uzeti u obzir jeSiamoNoi je napisao/la: ↑05 mar 2020, 21:29I Hitler je imao ideju.Padovan je napisao/la: ↑05 mar 2020, 21:04Ma dobro Agnelli odavno zagovara ideju superlige da igraju najjaci, covjek ima neku svoju ideju. Iako se ja ne slazem s tim, ovaj sistem je mnogo zanimljiviji. Vi bi zabranili da covjek ima ideju ?
I obje su opasne u poljima kojih se tiču.

Sigurno je nece on sam donijeti, ako Englezi, Spanci i Njemci budu ZA, ona ce se igrati, ako ne budu ostat ce ovakva kakva jeste.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Kao što se nije ni on sam zaslužan za 4 predstavnika Italije u LP da bi se njemu itko trebao zahvaljivati 
A ako ti ne vidiš koja je opasnost Superliga po europski nogomet onda nemamo šta dalje pričati.

A ako ti ne vidiš koja je opasnost Superliga po europski nogomet onda nemamo šta dalje pričati.
Pa o tome sam pisao, svako gleda sebe, Interu je svakako bolje da igra u nedjelju nego 13.05. kada ce imati gust raspored i derbi utakmice. Kako gos bitno da se fudbal nastavi, da ljudi budu zasticeni, pa kako bude, ko god bude prvi bice veselo

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Svejedno cemo vas uzet. Kad god da se igra 

- BuffonGigi
- Kontakt:
Hocete, uzet cete nas ponisko, s obje ruke...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Jesam gdje napisao da je jedini, ali je gurao tu ideju i uspio do kraja, jer je covjek na bitnoj poziciji. Kao sto i ovo pokusava iako su mu sanse mnogo manje.
Nema tu tolike opasnosti kako si ti lupio sa onim poredjenjem. Imali bi drugu ligu/II takmicenje gdje bi igrali srednji klubovi, isto tako bi imali dio svog kolaca.A ako ti ne vidiš koja je opasnost Superliga po europski nogomet onda nemamo šta dalje pričati.
I nisam pobornik ove ideje, ali samo ti predstavljam, jer ocito da nisi upucen.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 05 mar 2020, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sta god da je balavac buffongigi@ pisao, de nek mu neko kaze da je nekulturno da se ubacuje u tudju pricu. Nije jos do tog dosao u skoli. Dusa draga

Osim što bi to značilo propast za nacionalna prvenstva

Tako da je usporedba i više nego na mjestuHe argues the European elite should play fewer games in their national leagues, which should reduce the number of clubs, even divisions.

- JarnoTrulli
- akisarajevo92
- Kontakt:
Unistili bi fudbal kao sto je trenutno unistena evropska kosarka
Draz fudbala je kad se pojavi neka ekipa kao Atalanta ove godine, Ajax prosle, Depor nekad itd., smara me sama pomisao da sezonu za sezonu gledam meceve iskljucivo izmedju najjacih
Draz fudbala je kad se pojavi neka ekipa kao Atalanta ove godine, Ajax prosle, Depor nekad itd., smara me sama pomisao da sezonu za sezonu gledam meceve iskljucivo izmedju najjacih
Don't believe the hype.
ja kakve gluposti prica ovaj Agneli...najgore sto idiot predstavlja takvu instituciju a izvaljuje toliko gluposti i sranja...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.