frajer je neumoljiv samo-ofiranju
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Lillard je napisao/la:Oficijelni, de svega ti, sta kazu za Hamesa
nije poenta sta je osvojeno nego koliko para je dato za igraca koji je tad imao skoro 29 god.Rajaz je napisao/la:@let3 Barca je i sa Villom sve osvojila ..
ma nisam ni ja da se dovede mathieu i vertongen ,to uopste nisu ni opcije jer su isti tip igraca ,dovesce se jedan od njih dvojice i normalno ako cu birat koga od njih dvojice da je to vertongenRajaz je napisao/la:Nismo se razumjeli. Volio bi Mathieua i neku klasu od stopera a Vertonghen nije taj. Mogao bi posluziti, ali za mene nije to to. Lici mi na Piquea a ja mislim da pored ovog propaliteta treba neki lider i komadant odbrane.
kako to rade ozbiljni klubovi koji znaju sta rade i imaju normalne ljude koji se bave transferima ,a ne telece glave koji kad se uhvate jednog igraca ne znaju za druge opcije .Bruno Martins Indi potpisao za Porto
Štoper Holandije karijeru će nastaviti u Portu, a ‘Zmajevi’ će Feyenoordu ovaj transfer platiti 7.7 miliona eura.
On u Portugal dolazi kao zamjena za Eliaquima Mangalu, koji je blizu Manchester Cityja
pa hoce 100% ,da je ubacit kakvog spijuna da samo otkriva koje igrace oni hoce da kupe,to su odma buduce zvijezdesuhi je napisao/la:Porto je ubjedljivo najveca institucija sto se tice transfera ,za 3 sezone prodace indija za 30+M
razmisljamo na slican nacin hahabarca_87 je napisao/la:pa hoce 100% ,da je ubacit kakvog spijuna da samo otkriva koje igrace oni hoce da kupe,to su odma buduce zvijezdesuhi je napisao/la:Porto je ubjedljivo najveca institucija sto se tice transfera ,za 3 sezone prodace indija za 30+M,oni ne fulaju sa transferima
Pa Miranda ima 30 miliona klauzulu. Em mladji em bolji.let3 je napisao/la:Barca placa klauzulu od 20 miiona Valenciji za Mathieua![]()
![]()
sjajan potez Zubija
nisam ni sumnjao u zubijeve kvalitetelet3 je napisao/la:Barca placa klauzulu od 20 miiona Valenciji za Mathieua![]()
![]()
sjajan potez Zubija
slažem se, citav svijet se otimao za doticnog Robocopa (ne treba njemu Mundijal kao izlog) ali je Zubi još jednom pokazao svoju genijalnost i sviju zayebobarca_87 je napisao/la:nisam ni sumnjao u zubijeve kvalitetelet3 je napisao/la:Barca placa klauzulu od 20 miiona Valenciji za Mathieua![]()
![]()
sjajan potez Zubija
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koji potez ,citava evropa i svijet ce se cuditi kakvog talenta je izvukao zubi ,iz naftalina![]()
20 miliona je malo,25 trebaju dat iz postovanja prema valenciji sto nam prodaju ovakvu igracinu
Taman nešto kontam kako će da nas mlatne po ušima kad počne dobro igrat'.Lillard je napisao/la:Klanjat cete se vi Mathieu...
ma ne moraju ni njega jbg i on puni 30 godina u septembru ,a 30 mill ,al ima ba jos x igraca al glupani ba ,od vertongena ,de vriija,musacchia,hectora morena ,fazia ,martinsa indija ,garaya i jos mnogih da ne nabrajam oni zapeli za starca koji je smijesan igrac koji nevrijedi ni 10 miliona s obzirom koliko je star a oni jos daju 20 miliona pa to je van svake pameti .geoxx je napisao/la:Pa Miranda ima 30 miliona klauzulu. Em mladji em bolji.let3 je napisao/la:Barca placa klauzulu od 20 miiona Valenciji za Mathieua![]()
![]()
sjajan potez Zubija
nije fazon u kesiranju fazon je bas sto oni preplacuju ovu ublehu a mogu uzet ko npr porto indija za 7 miliona ili vertongena za 5 miliona vie ,fazia za 5 miliona manje ,de vrija za nekih 10-15 miliona ,hectora morena za nekih isto 10-15 miliona a oni daju 20 za starca ,e u tome je stvarClutch je napisao/la:Mathieu je odličan igrač, bolji od Pique-a od prošle sezona i sa ovog SP-a.
Koji bi vi qrac? 90 miliona eura na Suareza, i onda još da keširaju i nekog ekstra stopera. Pa ne može, nije svako Real Madrid..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.