Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
I treba da se zali kad dobije udarac sta vam to smeta?? joj uvijek pronalaze momku nesto....pa Baja pa reprezentacija sad ponasanje hahahah napravite sebi ba dijete pa ga riktajte da se ponasa po vasem. Juka je lik i radi sta hoce boli ga k....
i meni to smeta,momak najvise udaraca dobija a ovi nasi se zale kao da je mlakonja neki a ono suprotno od toga. Ja sam uvijek rekao svaki NBA igrac imao svoje fanove i hejtera barem ovi futavci su pronasli svoje mjestobaglama je napisao/la:nije zbog zakucavanja nego situacije napad prije toga kad je dobio udarac pod kosem (a poslije i udarac u uho laktom zbog kojeg je izasao)sigurnoable je napisao/la:A sta je Juka prigovarao sudiji nakon onog zakucavanja nije mi jasno?
ali seratori koji se probude sutri dan i pregledaju vedatorov klip,svakako ne mogu znati za to

Cartman je napisao/la:Ista situacija i van parketa.Celikovac je napisao/la:Radio je to i u Cedeviti...mozemo ga mi voljeti koliko god hocemo, ali treba biti realan pa reci da njegovo ponasanje na parketu jako cesto nema veze s pamecu.

-
- Kontakt:
"47. Jusuf Nurkic
What if I told you that we were about to see a superior version of Marcin Gortat’s career, only with a 20-year-old Bosnian kid who was twice as athletic and four times crazier? Would you be interested in that? Here, fall in love along with me …"
http://grantland.com/features/2015-nba- ... recommends" onclick="window.open(this.href);return false;
What if I told you that we were about to see a superior version of Marcin Gortat’s career, only with a 20-year-old Bosnian kid who was twice as athletic and four times crazier? Would you be interested in that? Here, fall in love along with me …"
http://grantland.com/features/2015-nba- ... recommends" onclick="window.open(this.href);return false;
igra li nurkic čeveras?
Sto ne bi igrao..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zbog problema sa leđima on spominje, ali prema svim najavama Jusuf se vraća večeras uredno i nastupiti će.

Sad ce onaj preshow program pa cemo vidjeti iako ja mislim da hoce
Juki svaka cast danas se odma oglasio po pitanju kapitena
Sta snade covjeka kukala mu majka
Ja sam u soku jos!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ajde Juka majstore!
Mislim da će ova Mirzina bolest
biti povod Juki da razmisli i shvati koliko je potreban naciji ... koliko volimo i njega i Mirzu ... igrat će Juka na EP ako Bog da!
Juki za motivaciju vcrs :
[youtube][/youtube]
PS nisam znao puno o ovom Baji, al' koliko vidim po komentarima ispod pjesama, a i po stilu pjevanja (nema onog yebenog zavijanja), nije toliko loš lik koliko smo mi na prvu mislili nakon sto ga je Juka promovisao
Mislim da će ova Mirzina bolest

Juki za motivaciju vcrs :

[youtube][/youtube]
PS nisam znao puno o ovom Baji, al' koliko vidim po komentarima ispod pjesama, a i po stilu pjevanja (nema onog yebenog zavijanja), nije toliko loš lik koliko smo mi na prvu mislili nakon sto ga je Juka promovisao

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Igraj Jusufe za Mirzu veceras! 

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
- Kontakt:
oj nema Lawsona :/
Vjerovatno zbog ovogRealnoGledano je napisao/la:oj nema Lawsona :/
http://sportsport.ba/blabla/policija-uh ... lja/151564" onclick="window.open(this.href);return false;
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Vozdra raja
Hajde Juka, barem nas ti malo razveseli

Hajde Juka, barem nas ti malo razveseli

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
E moj Lawsone ubio te grom. Koja budala. Pijan vozio

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Haj Juka jedan double double za nas pacenike I za naseg kapitena .
tako je jukaaaaaaaaa
4p, 2sk za 4 min
4p, 2sk za 4 min

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Bravo Jukaa

Izvadi ga
Daj Juka odlucnije to malo i bez zurbe.
A i ti ga treneru prebrzo izvadi
A i ti ga treneru prebrzo izvadi
-
- Kontakt:
zasto ga izvede ? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.