Mi smo u srijedu pobjedili na nekom drugom mnogo vaznijem polju! Jbo utakmicu obicnu! Cuj derbi s vama. Daj nemoj me nasmijavati! Ko ste bola vi???um vuk je napisao/la:Tko gubi ima se pravo ljutit![]()
![]()
Jedino promjenom vlasti imate neke sanse evo izbori su tu,ali sam siguran da ce opet bit pola hdz,pola sda ili harisovi tigrovi ali sta ces...apple je napisao/la:Trenutno me ne zanimaju rezultati ovakvog Veleza, ne sekiram se sekunde, mozemo i ispasti komotno sto se mene tice, mozda je upravo ispadanje u nizi rang to sto bi otjeralo bagru.
Imamo mnogo vaznijih "utakmica" van terena, prvo se one moraju pobjediti.
carina je napisao/la:.Prodaje i kupuje i Manchester united, a ne mi...
Idi dole na tribinu mnogi su isli bez problema. Pa vama starijima bi trebalo biti iz ponizenja da idete pod BB u busevima i kao gosti da nas izbacuju 15 min do kraja. Ko je bio gore malo razmislite dali je to prava atmosfera koja treba da vlada medju navijacima. Jako zategnuto nema zajebancije neznate ni sta da pjevate nijedna zastava i transparent nekakve majice sendvici, ma dajte! Odmah kod ruze pametnom je bilo dosta jer sam ja bio i vidio ko ide i na sta je to sve licilo. Pametni ce uvijek znati da tiranija uvijek gubi pa stanite na pravu stranu i na kraju cemo pobijediti svi zajedno.nisko je napisao/la:Carina druze stipu ga vjerovatno je momak mlad nezna sta nama znaci Bijeli Brijeg.Ja isto podrzavam bojkot ali nemojte ocekivat da ne odem pod BB kad Velez igra pa bilo to sa Zrinjskim ili nekim drugim klubom. Linus da si nasa generacija skonto bi o cemu ti prica Carina
vfc1922 je napisao/la:Podržavam bojkot u znak podrške, izuzev Bijelog brijega.
A prije toga da im malo prijeti pistoljima!vfc1922 je napisao/la:Tvrdoglavko je, ali bi volio da se nadje sa RA i da zajedno pokušaju to riješiti.
Velika vam hvala sto smo se sramotili 15 godina sad lijepo odstupite!carina je napisao/la:Dajte ljudi da vise prestanemo sa ovim.
@drh
Tebi je sramota i udarac sto smo mi otisli pod BB...Ok..postujem...
Nama je sramota i udarac samo sto nas je onoliko otislo, tj; ostalo, hebes Piku, hebes tiraniju, bojkote i sve ostalo..Jednostavno nas to ne zanima kad je u pitanju Bijeli Brijeg...I to je tako i taj stav ne moze niko promijeniti...
Ne zanima me sta ti mislis, ne zanima me sta Pika misli, ne zanima me sta Avdo misli, ne zanima me sta cjelokupna javnost u BiH misli...O pistoljima mi nemoj pricati, pistolji nisu za foruma i kafana, nego su za policije...
Pridruzujem se bojkotu samo iz podrske prema RA, ali siguran budi da nikad necu NIGDJE napisati da ovu upravu smatram negativnom stranicom istorije Veleza....Druge nije bilo, ova je imala milion gresaka, a svaka umjerenija od ove bi bila pojedena za pet minuta...
Vrijeme je za promjene, i mjenjajte klub kakav hocete..I ma sta god VI mislili, budite sigurni da nije bilo nas "placenika" koji smo svjesno ponizavani godinama, i ove "lopovske uprave", da NE BI imali sta mjenjati...
Toliko od mene za sva vremena na ovu temu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.