RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

um vuk
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la um vuk » 27 avg 2010, 19:43

Tko gubi ima se pravo ljutit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 27 avg 2010, 21:06

um vuk je napisao/la:Tko gubi ima se pravo ljutit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo u srijedu pobjedili na nekom drugom mnogo vaznijem polju! Jbo utakmicu obicnu! Cuj derbi s vama. Daj nemoj me nasmijavati! Ko ste bola vi???

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 27 avg 2010, 21:22

Trenutno me ne zanimaju rezultati ovakvog Veleza, ne sekiram se sekunde, mozemo i ispasti komotno sto se mene tice, mozda je upravo ispadanje u nizi rang to sto bi otjeralo bagru.
Imamo mnogo vaznijih "utakmica" van terena, prvo se one moraju pobjediti.
samo mostarski, samo bahato

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 28 avg 2010, 01:32

Jel ti zivis u BiH ili u HB ili navijas za Hajuduk ili Dinamo to nemogu nikako kod ultrasa skontat za sve navijaju a najmanje za svoj klub :S .
Samo jedan klub Velež Mostar

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 avg 2010, 02:25

apple je napisao/la:Trenutno me ne zanimaju rezultati ovakvog Veleza, ne sekiram se sekunde, mozemo i ispasti komotno sto se mene tice, mozda je upravo ispadanje u nizi rang to sto bi otjeralo bagru.
Imamo mnogo vaznijih "utakmica" van terena, prvo se one moraju pobjediti.
Jedino promjenom vlasti imate neke sanse evo izbori su tu,ali sam siguran da ce opet bit pola hdz,pola sda ili harisovi tigrovi ali sta ces...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 avg 2010, 02:29

Ajde bolla lijecite komplekse negdje drugi...Sta vjecito spammate
Moroni mrtvi...Uvijek najvise pricaju oni koji najmanje znaju...Pustite momka...zadaj ignore i dobar...

Play up!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 28 avg 2010, 10:00

Tema RSD Velež Mostar ( za ostale diskusije imate PP, ili fino se nađite na kafi pa se ispričajte ) :!:
Rođeni brato

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 avg 2010, 11:39

@linus towards
Druze, bez uvrede, posto vidim iz tvojih postova, zapravo iz svakog tvog posta, da vise pljujes na Zrinjski, nego razgovaras o stvarnim problemima naseg kluba, ne zelim ulaziti u dijaloge o Velezu sa tobom..Izvini, ali otpepaj...Takvi forumasi i navijaci, koji vise vode racuna kako je nastao Zrinjski, nego problemi nase jedine svetinje, mene se okanite..Stvarno, vise ne zelim objasnjavati NIKOM na ovom forumu sta za mene znaci Bijeli Brijeg, i Zrinjski sa tim nema apsolutno nikakve veze...Zrinjski je klub koji je STVARNOST, on postoji, ima svoj krug navijaca i ljudi koji su oko njega, a kako je nastao i kako zivi i radi, to je njihova stvar i ja im se u to necu upletati..
Za mene, to je klub, kao svaki drugi...Kao naprimjer Sarajevo, Borac, Zeljo, klubovi koji imaju plodno tlo i ljude koji ga stoje u ovim vremenima...Mi nemamo, imamo svoje probleme i, u najmanju ruku, je SMIJESNO porediti sadasnji put i borbu RA sa naprimjer Hordama....Horde Zla mogu bojkotovati koga hoce i kad hoce, jer ce uvijek imati ono "rijesenje za poslije"...Ti ako mislis da mi imamo plodno tlo grdno se varas...Godinama pred pocetak sezone kucam pare za godisnju kartu, i uvijek iskucam dan, dva prije pocetka sezone i NIKAD mi nije presla broj 100....Toliko smo jaki druze trenutno....Mrtvi ko mrtvo more....A nijedan klub u danasnje vrijeme na svijetu NE ZIVI od pjesme i ljubavi, nego od NOVCA....Ma kako to ruzno zvucalo...Mi novac nemamo, i moramo ga naci...

@kimbo, cunami, monto i ostali Rodjeni...
Kao sto sam i rekao pridruzujem se bojkotu, samo u znak podrske RA i tako ce to biti...Procitao sam intervju Salema Halihodzica, i nadam se da nije prazna prica koju su godinama prosipali...Dobro bi bilo za pocetak, dok bojkot traje, izlobiraju da se malo poravna onaj teren na poligonu u sjevernom logoru, gdje nam djeca godinama po kamenicama treniraju...Da malo raja vidi da tu ima nekih moralnih obaveza na koje se pozivaju...Pa cemo onda svi skupa pomoci Salemu da adaptira stan, od dragosti..za ravnanje terena im ne trebaju pare, a ni "Pikici" ih ne mogu omesti....
Doslo je konacno vrijeme da svi individualno pokazemo koliko ko voli Velez...Neka igre krenu 8-)

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 28 avg 2010, 12:47

@carina Bas naprotiv ja ljudima pokusavam da objasnima da je zrinjski nebitan i da se netreba baviti sa njima, a vi ste sabani iako je Red Army izricito naredio da se neide otisli izricito iz mrznje prema doticnom klubu a ne iz ljubavi prema Velezu, pa ste malo psovali usta*ku majku(sto vam je i jedini cilj) malo ste se pobili izmedju sebe jer niste znali sta treba pjevati, dobili ste po sendvic i sokic, novu majicu, lijepo ste se proveli a PRAVI navijaci Veleza su ostali dosljedni svojim stavovima i politici za bolje sutra Veleza. Ako si htio da gledas utakmicu mogao si lijepo prostetati do stadiona i sjesti na centralne ko covjek i gledati utakmicu kao sto su uradili mnogi!

I nemojte mi te price da nema para i da nema ko pomoci klubu i uloziti pare u njega. Ko to misli on je maloumnik. Zna se da u grad Mostar (istocni) nesmje da udje nijedan privatnik sa kapitalom jer ce mu velezov grobar uzeti reket, kao sto uzima cijelom starom gradu. Koliko je bilo pokusaja ubacivanja novca u Velez nemas pojma a pogodi zbog koga je to sve propalo.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 avg 2010, 14:20

@ linus towards
1.Bola, ici cu na Bijeli Brijeg, dok sam ziv, pa makar nas 5 islo, i to ti ne mozes promijeniti, ni niko....Mozes me ubiti, streljati, otpisati, radi sta hoces i misli o tome sta hoces...Znaci, dok ne umrem... Tu za mene bojkota nema i nece ga nikada biti...i ne zelim vise o tome nista pisati ni objasnjavati, i TACKA...

2. To za naboj okaci macku o rep..Da je bilo nekakvih "primitivnih" ispada, vec bi Ultrasi vjesali slike, kao onu od prosle godine sa bakljom ili slicno...Proslo se pored punih kafica, niko kamen nije bacio a ne nesto slicno...To za psovanje, neka ostane samo na tome, to je normalno i sve 5....ne smeta to nikom...."Placenici" su davno bili pjevaci, i to od nas vise niko i ne ocekuje...Ne mogu fizicki pricati vise 30 minuta u komadu, a ne pjevati :D :D

3. Upravu ne branim i nikad je nisam branio...Shvati to vise jednom konacno...Oni jesu otimali, uzimali, gdje su mogli i kako su mogli, gurali igrace, ovo, ono, ali su 15 godina odrzavali ovaj klub u kakvom takvom zivotu...Dva puta je bila upitna utakmica( Jedinstvo, Zeljo) zamalo nam se klub nije raspao od nemira...Istina, postoje indicije da sve pare, ako su i bile u pitanju, otisle kompletne u klub, ali shvati, da klub kakvog ti zelis da stvoris ( Jak i Zdrav) MORA nekad prodati ili kupiti utakmicu....Prodaje i kupuje i Manchester united, a ne mi...Velez je i prije nosio tasne pune para i primao tasne pune para....To je tako i tako mora biti, a druga je stvar sto to ni meni nije drago...Nece ti brate niko igrat dzaba...I Pudar, i Kajta, i Zaim nece da igraju bez para i tuze Velez zbog para....Pare se moraju donijeti u klub!!! Pa kako, tako...

i pod 4....ne vjerujem ni Salemu, ni Vahi, ni Bajevicu, ni ostalim...Obrazlozenje:::

Vaha Halihodzic: Neki dan nas je u novinama ispljuvao, da samo kukamo, da vazda nesto trazimo, da imamo lopove u klubu, i da on ne moze raditi ni pomagati, u tim uslovima...I gdje je otisao druze???? Otisao je u Dinamo, gdje radi sa deset puta vecim lopovima od ovih nasih...Sa Mamicem..Zakljucak: Vahu zanima samo novac!!!!!

Dusko Bajevic: Ista stvar...Nece da radi i pomaze gdje ima lopova...Pa sta bi sa njim nedavno???? Dobio degenek od sto ljudi, deset puta vecim kriminalcima od nasih...od onih koji su mu prodavali tekme godinu dana...I Bajevic trenira za novac druze!!!

I necu ih velicati, ni dopustati da pljuju po nama...jer mi nismo sami ovo napravili..Ovo su drugi napravili od nas..Kokuze mrtve...A tome su i oni svi doprinjeli svojom indolentnoscu i netrudom da nesto mjenjaju...Od njih kao starih legendi, do nase indolentne dijaspore, pa sve do safe i Safica koji su ostavili ovaj grad da se sam snalazi, ko mis medju coporom macaka...Doveli su status mostarca na dno dna....Da se par sitnih ljudi igra sa nama kao beba sa zveckom...

A Velez im je dao sve..sve te milione koje imaju, sve te zgrade i nekretnine koje su pokupovali u nasem gradu, sa nasih ledja.....I dice se po svijetu, oni su mostarci....Ti, ja, Mostar i Velez smo zasluzili malo veci i jaci pokusaj da se nesto mjenja sa njihove strane druze!!! Siguran budi...

A mene nece Vaha po novinama pljuvati, budi siguran...Eto ga tamo, sretni mu puti u "postenog" Mamica bili, klubu kojeg bojkotira zbog lopovluka puna veca navijacka grupa od RA, ali Mostara, Veleza i mene, neka se kani...Ili neka pokusa da pomogne..... Ako ima nekih moralnih obaveza, koje mu brat gura i poziva po medijima....Ko moze raditi sa Mamicem ili sa Atinskim lopovima, njemu je Pika kao, naspram njih, pitomi kucni ljubimac... Ali treba nesto uraditi iz ljubavi, a para od toga nema 8-) I tu je problem....

Izvinjavam se na poduzem postu, ali malo sam ljut i pun supljaka i laznih obecanja...

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 28 avg 2010, 14:54

carina je napisao/la:.Prodaje i kupuje i Manchester united, a ne mi...
:? :o :o

Nije niko zadovoljan sa bivsim igracima Veleza, ali nisam ja govorio o njima i da oni trebaju uloziti pare mnogi biznismeni mostarci koji zive vani su to pokusali ali nije uspjelo i mnogi sarajevski biznisemni ali ni oni nisu uspjeli!

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 28 avg 2010, 18:52

Carina druze stipu ga vjerovatno je momak mlad nezna sta nama znaci Bijeli Brijeg.Ja isto podrzavam bojkot ali nemojte ocekivat da ne odem pod BB kad Velez igra pa bilo to sa Zrinjskim ili nekim drugim klubom. Linus da si nasa generacija skonto bi o cemu ti prica Carina
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 28 avg 2010, 19:37

nisko je napisao/la:Carina druze stipu ga vjerovatno je momak mlad nezna sta nama znaci Bijeli Brijeg.Ja isto podrzavam bojkot ali nemojte ocekivat da ne odem pod BB kad Velez igra pa bilo to sa Zrinjskim ili nekim drugim klubom. Linus da si nasa generacija skonto bi o cemu ti prica Carina
Idi dole na tribinu mnogi su isli bez problema. Pa vama starijima bi trebalo biti iz ponizenja da idete pod BB u busevima i kao gosti da nas izbacuju 15 min do kraja. Ko je bio gore malo razmislite dali je to prava atmosfera koja treba da vlada medju navijacima. Jako zategnuto nema zajebancije neznate ni sta da pjevate nijedna zastava i transparent nekakve majice sendvici, ma dajte! Odmah kod ruze pametnom je bilo dosta jer sam ja bio i vidio ko ide i na sta je to sve licilo. Pametni ce uvijek znati da tiranija uvijek gubi pa stanite na pravu stranu i na kraju cemo pobijediti svi zajedno.

IZRONIT CE VELEZ ZA ONE STO GA VOLE!!!

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 28 avg 2010, 19:58

Čitam ovo danima i samo da se složim sa nisko i carina. Podržavam bojkot u znak podrške, izuzev Bijelog brijega.
Gledam ga na tribini, oni mu pjevaju gdje vam je Pika što je sa štrika a njemu drago ko da su mu dvije godine. Naš najveći problem je taj što taj ludjak stvarno stvarno voli Velež i misli da sve radi ispravno. Tvrdoglavko je, ali bi volio da se nadje sa RA i da zajedno pokušaju to riješiti. Hebem mu, nije valjda vanzemaljac toliki.
Jović kaže da se prvi put priča o fudbalu nakon utakmice i to je ono što je dobro a sa ostalim i nisam zadovoljan. Kazazić izgubljen na terenu, treba Asimu da ustupi cijelu svoju platu jer Asim sve za njega radi na terenu. Mirza je pod velikim pritiskom i to se vidi i treba mu kompas da se snadje u napadu. Kako god onaj vehabija ( hehehe tako smo dali ime onom novom iz cirkusa ,u komšija Salčinović, tako nekako) krene prema Zlaji, predje ga bez problema.
Komšije se ne snalaze još bez onog čelavca i teško iznose loptu, a mi to nismo iskoristili. Zaslužena pobjeda, imali smo par šansi a nismo zabili, solidna atmosfera i da čestitam smradovima komšijama na pobjedi. JVMUP :D Mogla vam je uprava ili policija dopustiti da unesemo ono bure hladne pive, ali smradovi ostaju smradovi :D Ide na bolje.
Do sljedećeg puta pod BB a tako stvari meni se ćini stoje, lijep pozdrav svima a poseban RA.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 28 avg 2010, 20:34

vfc1922 je napisao/la:Podržavam bojkot u znak podrške, izuzev Bijelog brijega.

slika
vfc1922 je napisao/la:Tvrdoglavko je, ali bi volio da se nadje sa RA i da zajedno pokušaju to riješiti.
A prije toga da im malo prijeti pistoljima!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 avg 2010, 22:26

Dajte ljudi da vise prestanemo sa ovim.
@drh
Tebi je sramota i udarac sto smo mi otisli pod BB...Ok..postujem...
Nama je sramota i udarac samo sto nas je onoliko otislo, tj; ostalo, hebes Piku, hebes tiraniju, bojkote i sve ostalo..Jednostavno nas to ne zanima kad je u pitanju Bijeli Brijeg...I to je tako i taj stav ne moze niko promijeniti...
Ne zanima me sta ti mislis, ne zanima me sta Pika misli, ne zanima me sta Avdo misli, ne zanima me sta cjelokupna javnost u BiH misli...O pistoljima mi nemoj pricati, pistolji nisu za foruma i kafana, nego su za policije...
Pridruzujem se bojkotu samo iz podrske prema RA, ali siguran budi da nikad necu NIGDJE napisati da ovu upravu smatram negativnom stranicom istorije Veleza....Druge nije bilo, ova je imala milion gresaka, a svaka umjerenija od ove bi bila pojedena za pet minuta...
Vrijeme je za promjene, i mjenjajte klub kakav hocete..I ma sta god VI mislili, budite sigurni da nije bilo nas "placenika" koji smo svjesno ponizavani godinama, i ove "lopovske uprave", da NE BI imali sta mjenjati...
Toliko od mene za sva vremena na ovu temu...

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 28 avg 2010, 22:33

carina je napisao/la:Dajte ljudi da vise prestanemo sa ovim.
@drh
Tebi je sramota i udarac sto smo mi otisli pod BB...Ok..postujem...
Nama je sramota i udarac samo sto nas je onoliko otislo, tj; ostalo, hebes Piku, hebes tiraniju, bojkote i sve ostalo..Jednostavno nas to ne zanima kad je u pitanju Bijeli Brijeg...I to je tako i taj stav ne moze niko promijeniti...
Ne zanima me sta ti mislis, ne zanima me sta Pika misli, ne zanima me sta Avdo misli, ne zanima me sta cjelokupna javnost u BiH misli...O pistoljima mi nemoj pricati, pistolji nisu za foruma i kafana, nego su za policije...
Pridruzujem se bojkotu samo iz podrske prema RA, ali siguran budi da nikad necu NIGDJE napisati da ovu upravu smatram negativnom stranicom istorije Veleza....Druge nije bilo, ova je imala milion gresaka, a svaka umjerenija od ove bi bila pojedena za pet minuta...
Vrijeme je za promjene, i mjenjajte klub kakav hocete..I ma sta god VI mislili, budite sigurni da nije bilo nas "placenika" koji smo svjesno ponizavani godinama, i ove "lopovske uprave", da NE BI imali sta mjenjati...
Toliko od mene za sva vremena na ovu temu...
Velika vam hvala sto smo se sramotili 15 godina sad lijepo odstupite!

Nole1
Kontakt:

Post Postao/la Nole1 » 29 avg 2010, 12:05

zna li neko hoce li se danas pojaviti navijaci-simpatizeri Veleza na utakmici Olimpik - Velez koja se igra u 17:00 na stadionu Asim Ferhatovic Hase

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 29 avg 2010, 18:21

Vodite sa 1:0

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 29 avg 2010, 18:25

sheva il grande...
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.