barca_87 je napisao/la:
jedini pravi "sextete"
onaj koji su merenguesi spominjali je nidje veze cuj sextete od lige prvaka i kupa
trostruku krunu moras osvojiti da bi bio u igri za 6 trofeja ,barca jedina ekipa u istoriji koja je to uspjela

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
barca_87 je napisao/la:
jedini pravi "sextete"
onaj koji su merenguesi spominjali je nidje veze cuj sextete od lige prvaka i kupa
trostruku krunu moras osvojiti da bi bio u igri za 6 trofeja ,barca jedina ekipa u istoriji koja je to uspjela
A duše drageLillard je napisao/la:Da, pokraden je Chelsea i sta sad? Abidal dobio crveni za nista, Ballackov crveni u prvoj utakmici oprosten?
Isto kao i protiv Intera, kad se u prvi plan stavlja simuliranje Busquetsa, a ne regularan gol Krkica cini mi se..
Laportin lobijClutch je napisao/la:A duše drageLillard je napisao/la:Da, pokraden je Chelsea i sta sad? Abidal dobio crveni za nista, Ballackov crveni u prvoj utakmici oprosten?
Isto kao i protiv Intera, kad se u prvi plan stavlja simuliranje Busquetsa, a ne regularan gol Krkica cini mi se..![]()
Samo skontaj da ti je Ovrebo omogućio 3 trofeja i odmah će ti biti bolje.
Znam da ti je dosadno,ali ne mogu a da ne primjetim da je ovo najretardiranija "slika" svih vremena.PatrickBateman je napisao/la:![]()
Ti se šališ?? Pa da nije bilo **** ćelavog ne bi ni došli u finaleLillard je napisao/la:Da, pokraden je Chelsea i sta sad? Abidal dobio crveni za nista, Ballackov crveni u prvoj utakmici oprosten?
Isto kao i protiv Intera, kad se u prvi plan stavlja simuliranje Busquetsa, a ne regularan gol Krkica cini mi se..
Pa to ti je katalonska logika, plači i samo plačiJoseMourinho je napisao/la:Ti se šališ?? Pa da nije bilo **** ćelavog ne bi ni došli u finaleLillard je napisao/la:Da, pokraden je Chelsea i sta sad? Abidal dobio crveni za nista, Ballackov crveni u prvoj utakmici oprosten?
Unknown Genius je napisao/la:@Dzoni ne budi takav, nasmij se na sliku, pusti ga bar da živi u zabludi da je smiješna.
Ne može se neko qurčit' sa 6 trofeja, u fazonu mi smo gospodari svemira, a da ne spomene čovjeka koji je to sve omogućio.messilla je napisao/la:Jedino još vi i navijači Chelskog niste preboljeli Ovreba. Kod njih je opravdano u svakom slučaju.
Ho'š da ga u potpis metnemo? Hoće li onda biti u redu?Clutch je napisao/la:Ne može se neko qurčit' sa 6 trofeja, u fazonu mi smo gospodari svemira, a da ne spomene čovjeka koji je to sve omogućio.
Pa uredu je i ovako. Uvijek smo tu da vas podsjetimo.messilla je napisao/la:Ho'š da ga u potpis metnemo? Hoće li onda biti u redu?Clutch je napisao/la:Ne može se neko qurčit' sa 6 trofeja, u fazonu mi smo gospodari svemira, a da ne spomene čovjeka koji je to sve omogućio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.