AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Samo igrači sa internacionalnim iskustvom. Za uspjeh u ligi kao i mimo domaće lige. Kakvi Italijani i njihov kvalitet.
Veća je briga hoće li se Pioli moći/znati prilagoditi rosteru sa više kvaliteta. Od njega će sigurno tražiti titulu u sezoni pred nama, kao i najmanje prolazak grupe u LPa.
Veća je briga hoće li se Pioli moći/znati prilagoditi rosteru sa više kvaliteta. Od njega će sigurno tražiti titulu u sezoni pred nama, kao i najmanje prolazak grupe u LPa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Druga stvar je sto su enormno precijenjeni pogotovo kad ih hoće kupiti neko iz Italije.
Il Club più titolato al mondo!
Takva im je generacija da većinu ne bih ni džabe. Traže boga oca za njih, a malo njih bi predstavljalo neki upgrade za Milan i ono što nam je potrebno.
I ono što valja, to je već u Interu i Juventusu, a takvi ti nisu dostupni.
Po meni jedino Sasulo ima interesantne igrače u vidu Scamace, Raspadorija ili Fratesija, ovo sve ostalo tanko ili precjenjeno. Eventualno pokoji igrač kao backup opcija, to bi možda moglo proći.
Bitno da je kvalitetan i odgovarajući igrač za pozicije koje nam trebaju, nacionalnost je irelevantna stvar.
I ono što valja, to je već u Interu i Juventusu, a takvi ti nisu dostupni.
Po meni jedino Sasulo ima interesantne igrače u vidu Scamace, Raspadorija ili Fratesija, ovo sve ostalo tanko ili precjenjeno. Eventualno pokoji igrač kao backup opcija, to bi možda moglo proći.
Bitno da je kvalitetan i odgovarajući igrač za pozicije koje nam trebaju, nacionalnost je irelevantna stvar.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nkuku, Zaniolo , Amine Gouiri , De Keteelare , Kamara i Bremer/Botman i svi sretni.
Ako bi se rijesili Rebica i Krunica mozda da se dovede Damsgaard kao konkurencija Leaou na tom lijevom krilu.
Ako bi se rijesili Rebica i Krunica mozda da se dovede Damsgaard kao konkurencija Leaou na tom lijevom krilu.
- OldFashioned
- Kontakt:
Daj mi Hameda Juniora da mi se ostvari najvlažniji san.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Arapi će izgleda raditi i potpuni upgrade Milanella. Odnosno postoji plan da mijenjaju potpuno trening i medicinski centar. Ukratko radit će potpunu rekonstrukciju svega vezano za klub.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Damsgard je vise 10-ka nego krilo, i on bi bio top pojacanje, njega umjesto Diaza i svi bi bili presretni
Daj da oni prvo preuzmu Milan, pa cemo onda o ostalom, da ne bude dzaba smo se nadali 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Gnjida sudi u Nedelju a Orsato u Var sobi, tako da se ne nadamo nicemu dobrom 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lazio ima par igrača van pogona već dva dana zbog problema sa groznicom i prehladom. A i ove sezone ih je Milan dvaput dobio. Ne bi me čudilo da ih i treći put dobiju lakše od očekivanog.
Dva gola i četiri asistencije u zadnje dvije sezone, vrh pojačanje taj danas.
Ovoliko ni Salamander nije neefikasan.
Ovoliko pojačanja je teško očekivati jer niti će biti toliki budžet niti su pojedinci poput Nkunkua realni za očekivati, treba malo spustiti loptu.
Ja bih recimo bio sretan sa Botmanom, Sanchezom, Gabriel Jesusom (koji ide ovog ljeta i navijač je Milana), Origijem i dobrim desnim krilom. Plus rezervni lijevi bek.
Najidealnije bih volio još jednog veznjaka umjesto Diaza, ali ne vjerujem da će praviti tolike promjene u rosteru, pogotovo jer te čekaju još dva nova igrača u vidu Pobege i Adlija.
Sanchez mi je isto enigma, dobar igrač, ali podložan povredama. Ne bih imao ništa protiv ni da dovedu nekog drugog.

Ovoliko pojačanja je teško očekivati jer niti će biti toliki budžet niti su pojedinci poput Nkunkua realni za očekivati, treba malo spustiti loptu.
Ja bih recimo bio sretan sa Botmanom, Sanchezom, Gabriel Jesusom (koji ide ovog ljeta i navijač je Milana), Origijem i dobrim desnim krilom. Plus rezervni lijevi bek.
Najidealnije bih volio još jednog veznjaka umjesto Diaza, ali ne vjerujem da će praviti tolike promjene u rosteru, pogotovo jer te čekaju još dva nova igrača u vidu Pobege i Adlija.
Sanchez mi je isto enigma, dobar igrač, ali podložan povredama. Ne bih imao ništa protiv ni da dovedu nekog drugog.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobro Rope tebe vise ne uzimam za ozbiljno sto se tice igraca, tebi niko ne valja, svakome nadjes manu
Da Damsgard bi bio top pojacnje, to sto je momak bio citavu sezonu povrijedjen je razlog te statistike, statistika nije mjerilo onoga sto doprinosi na terenu
Al komak je sa 21 godinu na euru usao umjesto Eriksena i vodio Dansku do 1/2 i tamo je zabio za vodstvo danske i umalo ih odveo u finale
Da Damsgard bi bio top pojacnje, to sto je momak bio citavu sezonu povrijedjen je razlog te statistike, statistika nije mjerilo onoga sto doprinosi na terenu
Al komak je sa 21 godinu na euru usao umjesto Eriksena i vodio Dansku do 1/2 i tamo je zabio za vodstvo danske i umalo ih odveo u finale
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako Sanches dođe, budite uvjereni da će on biti ta "desetka" dok će se Tonali, Benna, Pobega i Krunić rotirati u sredini.
Za početak, taj Damsgard je preružan da bi bio u Milanu. Kao drugo, nije nam još jedno lijevo krilo prioritet za ovaj prelazni rok. 
Adli će biti desetka, Sanchez će se sigurno koristiti kao dupli pivot jer tu igra i u Lillu. Doduše može sigurno pokriti i poziciju desetke, tu je samo problem što nećeš imati nijednu dobru opciju sa klupe.
Ali vidjeti ćemo hoće li uopšte doći, ako bude tražio onoliku platu što su mediji prenijeli, onda ništa od toga.

Adli će biti desetka, Sanchez će se sigurno koristiti kao dupli pivot jer tu igra i u Lillu. Doduše može sigurno pokriti i poziciju desetke, tu je samo problem što nećeš imati nijednu dobru opciju sa klupe.
Ali vidjeti ćemo hoće li uopšte doći, ako bude tražio onoliku platu što su mediji prenijeli, onda ništa od toga.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Imat' ćemo vlasnike koji su spremni mnogo uložiti i ljude kao Maldini koji znaju pametno trošiti.
Idealan kombo, ne sumnjam u odličan ljetni mercato.
Idealan kombo, ne sumnjam u odličan ljetni mercato.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Pogleda li se nekad kako igra neki igrac umjesto statistike ? Smijesno je porediti Saelemakersa sa Damsgaardom. A uostalom Damsgaard bi bio odlicna za konkurenciju na lijevom krilu jer Leao ocito ne moze cijelih 90 minuta da odigra niti je svaki mec isto motivisan , a Rebic vazda povrijedjen i evo u ovoj sezoni je imao par dobrih utakmica i to na pocetku i onda kasnije nista.
- muha milanez
- Kontakt:
Provukla se ovih dana priča kako je Rbić nezadovoljan i kako želi da ide. Navodno i ova zadnja povreda je dovedena u pitanje, pa sad, ako je sve to istina onda u ekipi nije više atmosfera na nivou od ranije.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Rebic moze biti koristan igrac, ali on sa sobom nosi ogroman rizik. Ne znas sta je gore, crne rupe u njegovom ponasanju ili igri. To treba hitno zavrsiti ako ima zagrijanih musterija.muha milanez je napisao/la: ↑22 apr 2022, 10:26Provukla se ovih dana priča kako je Rbić nezadovoljan i kako želi da ide. Navodno i ova zadnja povreda je dovedena u pitanje, pa sad, ako je sve to istina onda u ekipi nije više atmosfera na nivou od ranije.
Vidimo da je ova ekipa dosla do plafona, Ibra je odradio svoje tako da mislim da nema potrebe da ga placanju i sljedecu godinu.Za njegovu platu mozemo extra igraca dovesti (ili cak dva). Eto npr moze Dybala (kojeg mnogi prizeljkuju

- nextterrain
- Kontakt:
Prica se da smo zainteresirani za Caquereta iz Lyona. On je top igrac i moguce je i bolja opcija od Renata koji je stalno povrijeden.
Nadam se da ima istine u ovom
Nadam se da ima istine u ovom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.