Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jao likova, ispade nered oko obicnog komentara koji je nista drugo nego samo realan, sto je potvrdio i njihov jaran prije nego sam se ja ukljucio. Napadnite njega, i potrudite se da ne izgubite u ponedjeljak, to treba da vam je najbitnije.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Ma bio si maloprije upravu, pustit ih treba. Jedan tvrdi da nam je Andusic glavni igrac, covjek odradio jedan trening. Tu se vidi da nije uopste relevantan za komunikaciju. Ostali vade samo kljucne rijeci iz teksta i stvaraju sebi recenice kako hoce u glavi.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:35e **** ga, i ovi moji odose predaleko. Ko ce ovako ista normalno prodiskutovati, jedni se skacili korona titule a drugi ne daju reci nista za Susica.
All-Time First Yugoslav League table
Već sam pisao da je ova dežurna ekipa pitara na ovoj temi daleko najneinteligentija na ovom podforumu, a sada ću dodati da me sramota ove dvojice veležovaca što se sa njima raspravljaju. Kakve gluposti momci pišu, ovo nisu istine.
Nama je 30 ko vama 2nekoIzMostara je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:24Mozda, ali ako ti ono nazivas formom, a igrac prima 30k mjesecno, onda zivite u zabludi.feniksptica je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:13Mozda bili prije cetvrtkanekoIzMostara je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:11
Ko je napisao da su bolji kao igraci??? Trenutno su u boljoj formi od njega i to je cinjenica.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ide nam mec sa laznima s kamenjara, najteze gostovanje sportski gledano.
Moramo dobiti, ne prihvatam onu floskulu bitno je ne izgubiti, bez obzira na jacinu protivnika.
I ova prepucavanja aktuelna, radije bih prebacio na lazne
Ima onaj cro psic nervozni, usutio se... Da ga podsjetim samo da mu y... m m.. r, onako, bez nervoze. I ona splitska kujica angel nek se pronadje.
Ima i ok ovih laznih, nisu toliko bad, (tutankamon npr) njima zelim da uzivaju u tekmi, dobra su ekipa, ovaj mec vrijedi paznje. Zrinjski ipak pod imperativom pobjede, da bi stigli zaostatak u direktnom duelu. Imaju adute i mogu nas dobiti, to nije nista novo. Ocekujem njihov posjed i inicijativu u prvih pola sata, ako ne zabiju, onda bi mi trebali napasti. Bit ce zestok fight na sredini terena, siguran sam, kad vidis ko sve igra u oba tima. Susic kod nas nema snage ali dok ima, vidi se da zna igrat, zadrzat loptu, poceti akciju...Rahman na ispitu zrelosti (i to sam rekao), bit ce dosta udaranja po njemu, svi vec znaju kako treba s njim, jbg...
Ovo je najvazniji medjusobni za nas, bitniji od vjecitih rivala.
Moramo dobiti, ne prihvatam onu floskulu bitno je ne izgubiti, bez obzira na jacinu protivnika.
I ova prepucavanja aktuelna, radije bih prebacio na lazne

Ima i ok ovih laznih, nisu toliko bad, (tutankamon npr) njima zelim da uzivaju u tekmi, dobra su ekipa, ovaj mec vrijedi paznje. Zrinjski ipak pod imperativom pobjede, da bi stigli zaostatak u direktnom duelu. Imaju adute i mogu nas dobiti, to nije nista novo. Ocekujem njihov posjed i inicijativu u prvih pola sata, ako ne zabiju, onda bi mi trebali napasti. Bit ce zestok fight na sredini terena, siguran sam, kad vidis ko sve igra u oba tima. Susic kod nas nema snage ali dok ima, vidi se da zna igrat, zadrzat loptu, poceti akciju...Rahman na ispitu zrelosti (i to sam rekao), bit ce dosta udaranja po njemu, svi vec znaju kako treba s njim, jbg...
Ovo je najvazniji medjusobni za nas, bitniji od vjecitih rivala.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Pricas ko sta donosi?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:25Denchi je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:19Nasi ciljevi se razlikuju, uporedi nasu i vasu vitrinu....ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:16
Gdje sam napisao da su kvalitetniji? Ja pricam o tome sta oni nama donose za sicu a sta vama Susic za 25k. Da ga nisam gledao pomislio bih da je Ronaldinho iz najboljih dana.![]()
Od price da Susic ne vrijedi 25k, barem po do sada prikazanom i da imate bolje igrace u ekipi koji su duplo manje placenji, ode lik do vitrina i ciljeva. Ziv i zdrav bio
Sta su vama donijeli ti od 2 milje?
Susic nama:
1 titulu
1 Play Off evrope
1,5 miliona eura
Idemo ka titulama ponovo s njim i ove godine...
Ne vrijedi vama 30k, jer vi to ne mozete platit....
Ovo je kao kad imas Ferrarija a ubjedjuje te lik da je i golf auto koje se krece po putu vrlo slicno Ferrariju i da si se zaebo....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nije li Mladost danas pobijedila Radnik? Nisam uspio naći tu vijest na portalu.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Sušić donioDenchi je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:49Pricas ko sta donosi?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:25![]()
Od price da Susic ne vrijedi 25k, barem po do sada prikazanom i da imate bolje igrace u ekipi koji su duplo manje placenji, ode lik do vitrina i ciljeva. Ziv i zdrav bio
Susic nama:
1 titulu
1 Play Off evrope
1,5 miliona eura
Ovo je kao kad imas Ferrarija a ubjedjuje te lik da je i golf auto koje se krece po putu vrlo slicno Ferrariju i da si se zaebo....![]()

-
- Kontakt:
sa ovim si sve rekao, ne vrijedi s tobom diskutovatiDenchi je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:49Pricas ko sta donosi?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:25![]()
Susic nama:
1 titulu
1 Play Off evrope
1,5 miliona eura
Ovo je kao kad imas Ferrarija a ubjedjuje te lik da je i golf auto koje se krece po putu vrlo slicno Ferrariju i da si se zaebo....![]()

Forzza Velez
Nemas kapacitet za diskusiju uopce....i ne pokusavaj vise pljuvat klub zbog cijih igraca nisi na dnu tabele...
- Antipolitika3
- Kontakt:
Dok se vi raspravljate Zolotic radje potpisa za drugoligaski klub u Portugalu nego za mostarskog giganta
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- RajaBa1983
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 20:33Dok se vi raspravljate Zolotic radje potpisa za drugoligaski klub u Portugalu nego za mostarskog giganta

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ne mogu da vjerujem da nije htio za 2 milje igrat da ne ispadne iz lige?
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Lose kopiras nervozni Stevane 
A fore su ti i dalje nula bodova

A fore su ti i dalje nula bodova

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Velikan koji placa dugove od 14 850 KM na 3 rate??? O cemu pricamo???
P.S. Rigi moj dobri, znam da citas, neka pobijedi bolji, tj. Sarajevo
ziv i zdrav bio !!!
P.S. Rigi moj dobri, znam da citas, neka pobijedi bolji, tj. Sarajevo

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A sto ovi moji seru za titule Velezu,dobro je ikako opstao dole od kamenjara onih zapadnih...
Meni je Velez drama drag klub,Mostar mi je drag kao grad i zelim da Velez aBd osvoji nekad ovu ligu da se zavijore ljiljani i da rodjeni zapale citavu Hercegovinu i da pokazu laznima kako se slavi titula.
Ajmoooo rodjeniiiiii

Meni je Velez drama drag klub,Mostar mi je drag kao grad i zelim da Velez aBd osvoji nekad ovu ligu da se zavijore ljiljani i da rodjeni zapale citavu Hercegovinu i da pokazu laznima kako se slavi titula.
Ajmoooo rodjeniiiiii

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jbg da i mi cuclamo vijetnamski qurac mozda bi se i mi rasipali parama.belosevic28 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 21:08Velikan koji placa dugove od 14 850 KM na 3 rate??? O cemu pricamo???
P.S. Rigi moj dobri, znam da citas, neka pobijedi bolji, tj. Sarajevoziv i zdrav bio !!!
Ali vidim dzaba i investitor opet cigancite da vam se stadion dodjeli za 1km u tome ste isti sam ovim sto ga prizivas i oni su za 1km dobili stadion na 100 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.