FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko smo ono mi odbili para za Pidru ?
Muhamed Plakalo ?bordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:13Jesu li izabrali šefa akademije?? bio je poodavno konkurs.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Ne znam i ja pitamTesto je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:23Muhamed Plakalo ?bordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:13Jesu li izabrali šefa akademije?? bio je poodavno konkurs.
Ja ne znam šta de očekuje od akademije. Pa ne može svake godine 10 igrača izaći iz akademije i da svi imaju minutažu, da igraju od prve i opet da imamo neka kapitana pojačanja. Pa ni Ajax to ne radi. Evo nađite evropski klub koji godišnje izbaci toliko igrača, a pogotovo da svi igraju.
Evo sad imamo Kovačevića, Đokanovića i Salčina koji su standardni, Pidro koji također ima dobru minutažu. Oni su tu već 2 godine.
Po mom mišljenju ovo veliki je uspjeh, kad bi svako 2 godine izbacili ovakva 3-4 igrača mi smo na konju iskreno.
Evo sad imamo Kovačevića, Đokanovića i Salčina koji su standardni, Pidro koji također ima dobru minutažu. Oni su tu već 2 godine.
Po mom mišljenju ovo veliki je uspjeh, kad bi svako 2 godine izbacili ovakva 3-4 igrača mi smo na konju iskreno.
Ako hoćeš napredak, moraš pokupiti skoro svu talentovanu djecu iz BiH, tako ćeš imati svake godine bar 2 igrača.Haver ! je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:28Ja ne znam šta de očekuje od akademije. Pa ne može svake godine 10 igrača izaći iz akademije i da svi imaju minutažu, da igraju od prve i opet da imamo neka kapitana pojačanja. Pa ni Ajax to ne radi. Evo nađite evropski klub koji godišnje izbaci toliko igrača, a pogotovo da svi igraju.
Preko U19 mozes igrati ligu sampiona. i brzo se moze igrace prodati. ako budes jedva u top 5 lige onda ne moras ni igrati tu ligu. imas akademiju i ne mozes borit se za titulu. realno ovo je bruka.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma kakve četiri utakmice, bilo je dosta više, prijateljske, pa one 3 na proljeće, pa opet pripremne pa sad ova četiri kola. Ništa do sada nije pokazao, mene je razočarao, nadam se da će proigrat ali iskreno sumnjam, debelo me razočarao, o njegovim igrama govori i njegova minutaža. Svu sreću mu želim i čim odigra nekoliko dobrih tekmi, znaš nas, dizat ćemo ga u nebesa i odbijat milionske cifre za njega, ja prvi.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odavno nisam jedva čeko početak sedmice i radovo se istoj, razlog svi znamo. 

FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Kod nas se dovode neki Adukori na mjestu gdje imas dva akademca i vec tri dobra igraca,ili jedan potencijal kao Salcin se gura na neprirodnu poziciju GDJE vec imas akademca,a na poziciji gdje bi treba igrati gledas momka koji je 6 mjeseci u klubu i nije imao povreda ni nista,a ne moze poluvrijeme izdrzati

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Inače je Sloboda poznata po prodaji igračaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:53Nije ni on nista kvalitetniji od Hodzica..samo je truncicu inteligentniji od njega..muhamedhulk je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:37Amar Beganovic je dobar bek. Mlad je i moze jos napredovati defanzivno a prema naprijed ima slifa.
Hebiba i Hodzu sljedece sezone s noge na nogu a malog dovesti.
Da ista valja tusnula bi ga Sloboda negdje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nadam se da ce sutra oremus na beka a prijovic sredina,da vidimo koga smo doveli,a i onog nargilasa da ne gledamo vise.
- RajaBa1983
- Kontakt:
oremus ti ne igra drug sutraSanchez1987 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:54Nadam se da ce sutra oremus na beka a prijovic sredina,da vidimo koga smo doveli,a i onog nargilasa da ne gledamo vise.

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
O Adukoru svi pričaju živi i 99% navijača Sarajeva ga hoće... Adukor nije za FKS možda za Federalce i za seljuSanchez1987 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:47Kod nas se dovode neki Adukori na mjestu gdje imas dva akademca i vec tri dobra igraca,ili jedan potencijal kao Salcin se gura na neprirodnu poziciju GDJE vec imas akademca,a na poziciji gdje bi treba igrati gledas momka koji je 6 mjeseci u klubu i nije imao povreda ni nista,a ne moze poluvrijeme izdrzatial zato Hodzicu nema ravnog a niti Ahmo smije ostariti
![]()
FKS
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i nismo na istom nivou, recimo Maribor ispadne od debelih ribara kući u prvom pretkolu EL a Sarajevo je minimalno u trećem..bordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2020, 18:28Dosta pratim lige regiona Srb, Hrv, Madjare, slo.
Još nismo na njihovom nivou, mora se još pojacati ulaganje da budemo nivo tih ekipa. Moramo teziti ka tome, evo gledam ovaj Ferencvaros kako su napredovali u posljednje vrijeme strasno al i ulazu doveli Uzunija iz Lokomotive 1.8 mil, nekog zubkova ukrainca 1 mil.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prodali su malog Hodzica u 2 spansku, prodali neki dan nekog malog od 18 god u Hajduk..Beganovic prosjek od igraca, ne znam zasto bi njega prizeljkivali...MortemHz je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:53Inače je Sloboda poznata po prodaji igračaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:53Nije ni on nista kvalitetniji od Hodzica..samo je truncicu inteligentniji od njega..muhamedhulk je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:37Amar Beganovic je dobar bek. Mlad je i moze jos napredovati defanzivno a prema naprijed ima slifa.
Hebiba i Hodzu sljedece sezone s noge na nogu a malog dovesti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
RajaBa1983 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:55oremus ti ne igra drug sutraSanchez1987 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:54Nadam se da ce sutra oremus na beka a prijovic sredina,da vidimo koga smo doveli,a i onog nargilasa da ne gledamo vise.![]()
A ja,znaci i bog je na hodzicevoj strani
I predzadnju protuv Radnika smo igrali u ponedjeljak 

Koga sad imamo kao startnog desnog beka, većina desnih bekova iz lige bi bila upgrade na tu poziciju, a i nije on bezveze sa 20 godina kapiten u Slobodi i član U21 reprezentacije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:58Prodali su malog Hodzica u 2 spansku, prodali neki dan nekog malog od 18 god u Hajduk..Beganovic prosjek od igraca, ne znam zasto bi njega prizeljkivali...MortemHz je napisao/la: ↑30 avg 2020, 19:53Inače je Sloboda poznata po prodaji igračaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:53
Nije ni on nista kvalitetniji od Hodzica..samo je truncicu inteligentniji od njega..
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mene iskreno ne tangiraju puno loši rezultati akademije, odnosno juniora, kadeti su pojeli sve prošle sezone za ovu sezonu ne znam. Realno, dosta smo uložili kad smo je oformili i privukli sve najbolje igrače iz države, to nam se vratilo, napravili smo dosta solidnih igrača, nekoliko i pravo dobrih.
Obzirom na naš rad, stručnost trenera, adaptacije mladih na seniorski fudbal, njihov kvalitet, mentalitet i ostale okolnosti, mi trenutno u kadru nemamo puno prostora za neke nove mlade igrače i guranje istih pored Salčina, Pidre, Kovačevića, Đokanovića i Šabanovića. Možda za godinu-dvije kad ovi igrači još napreduju i budu među najboljim igračima u ekipi (na dobrom su putu), bit će prostora za nove akademce. Za dvije godine opet prečešljati cijelu državu i sve najbolje dovesti, rano je trenutno za toga sad, po mom mišljenju. Zato me ne pogađaju ti rezultati.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 12 gostiju.